Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 343.
-
Παράθεση από jimsss: “βγήκε η rom για το mi6? ” Αδερφε διαβαζε και λιγο παραπανω! Λιγο πιο πανω εχει απαντησει ο αδμιν οτι θα βγει αυριο.Σχολιο 101
-
Παράθεση από yliko: “καλησπέρα, έχω στείλει mail με ερώτηση ήδη στο banggood αλλά ειπα να ρωτήσω κι εδώ μηπως κάποιος με πρόλαβε στην αγορά μου βγάζει 5 επιλογές για αποστολή ειναι όλες ασφαλείς για τελωνείο ξέρει κάποιος; 1. NL Post Tracked (€0.66 & 5-10 business days) 2. B2C Europe (€0.84 & 5-7 business days) 3. Uk Standard International Shipping (€0.93 & 5-7 business days) 4. B2C Europe Register (€9.15 & 3-8 business days) 5. France express(Colissimo) (€16.48 & 3-7 business days) ” εγω περιμε…
-
Σημερα παρελαβα 2 παραγγελιες μικρες σε ογκο απο alliexpress. Η μια ηρθες στις 18 μερες και η αλλη στις 25. Μακαρι οι χρονοι να συνεχιστουν ετσι...
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από Stelios Stelaras: “Περάστηκε σε jason mi note 3 και έχω να πω τα εξής. Δεν υπάρχει καθόλου το face unlock. Το μενού της καμερας παραμένει στα αγγλικά. Η μπαταρία από χθες δείχνει να τα πηγαίνει πολύ καλά. Αυτά προς το παρών ” Παράθεση από Vasiliouv84: “περαστηκε σε mi note 3 η ARΩΜΑ και 1η θετικη εντύπωση είναι για την μπαταρία με 40% είχα 6.5ωρες sot πράγμα που ναι μεν με παραξενεψε αλλά δεν με χάλασε καθόλου,ένα μείον που το είχε και η άλλη ρομ είναι η απουσ…
-
Καλημέρα σε όλους. Περάστηκε σε mido και όλα οκ.οπως πάντα. Περάστηκε σε jason mi note 3 και έχω να πω τα εξής. Δεν υπάρχει καθόλου το face unlock. Το μενού της καμερας παραμένει στα αγγλικά. Η μπαταρία από χθες δείχνει να τα πηγαίνει πολύ καλά. Αυτά προς το παρών
-
Περαστηκε σε mi note 3. Αν δω κάτι θα ενημερώσω. Ευχαριστώ πολύ!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Stelios Stelaras: “Eχουμε πληροφορηση αν θα εχει διορθωθει το προβλημαμε το face unlock στο mi note 3? ” Δεν μπορώ να ξέρω ανά συσκευή τι γίνεται, αλλά δεν αποκλείεται.Σε 32 ROM που πρέπει να φτιάξουμε για κάθε συσκευή, είναι πρακτικά αδύνατον να κάνεις έλεγχο της κάθε ROM πριν την διανομή. ” Nα ειστε καλα παιδια ευχαριστουμε! Για αυτο ειμαστε εδω για να σας βοηθαμε με τα θεματα που μπορει να υπαρχουν! Ειχα αναφερει και το μενου της καμερας αν μπορει να γινει…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από miltoskartalas: “Σήμερα θα έχουμε Ρομ; ” Ναι θα έχουμε το αργότερα το απόγευμα... ” Eχουμε πληροφορηση αν θα εχει διορθωθει το προβλημαμε το face unlock στο mi note 3?
-
Σηνερα αύριο θα μπεις πάλι κανονικά σε λειτουργία το priority
-
Αποζημιωνει αν πάρεις κάτι μέσω λινκ κάποιου μάνατζερ που δίνουν τα κουπόνια και μόνο. Μη μπερδεύεσαι
-
και μένα τι ίδιο. Δεν έφτιαξε κάτι το φιξ Παράθεση από Vasiliouv84: “το facial unlock κρασαρει σε mi note 3 παρακάτω είναι και το screenshot με το crash report για κοιτάξτε το ”
-
Tο Priority Direct Mail του Banggood Το σταμάτησαν προσωρινά (μέχρι την Πέμπτη) γιατί επειδή σαν υπηρεσία ήταν αρκετά ακριβή για το Banggood και θέλουν να κάνουν μια επαναδιαπραγμάτευση της τιμής. Με λίγα λόγια ίσως δούμε επιστροφή στα ~10€ μεταφορικά για αυτό και όχι 1,5 και 2€ που είχαμε το τελευταίο διάστημα οπότε κλαιν. Οπότε κανε λίγη υπομονή αν θες να πάρεις κινητό κλπ ακριβά πράγματα,αλλά αν θες φτηνά κάτω από 22€ τότε είναι κομπλέ. Επίσης σε λίγες μέρες (την άλλη εβδομάδα περίπου) θα έχο…
-
Αυτο μας έλειπε τώρα
-
Παράθεση από gallos: “Παράθεση από Stelios Stelaras: “Παράθεση από gallos: “Καλημέρα, ξέρει κανείς περίπου πόσες μέρες κάνει ένα δέμα να εμφανιστεί, το tracking του, από την μέρα που έφυγε με Belgium post? ” Μόλις φτάσει Βέλγιο. 5 μέρες περίπου αν θυμάμαι καλαΣτάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ευχαριστώ πολύ αλλά λάθος ερώτηση έκανα. Ήθελα να μάθω πόσες μέρες κάνει να εμφανιστεί στο Βέλγιο από την μέρα που έφυγε η παραγγελία? ” Σε αυτο ακριβως σου απαντησα!!! 5 μερες περιπο…
-
@MIUI_ART το face unlock κρασαρει και παλι οταν παω για ρυθμιση! Πρεπει να κανω κατι για να μη κρασαρει?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gallos: “Καλημέρα, ξέρει κανείς περίπου πόσες μέρες κάνει ένα δέμα να εμφανιστεί, το tracking του, από την μέρα που έφυγε με Belgium post?” Μόλις φτάσει Βέλγιο. 5 μέρες περίπου αν θυμάμαι καλα Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παραλαβη πακετακι με λαμπακια απο alliexpress σημερα. 25 μερες αναμονη και εκανε και ταξιδι αθηνα-τριπολη-αθηνα και μετα ηρθε ευβοια!!!!Ξεναγηση του εκαναν! 3 priority που εχω, ειναι κολλημενα αεροδρομειο εδω και 6 μερες
-
Λείπει κουμπάκι για μετάδοση . Σύνδεση με τηλεόραση δλδ. Αν γίνεται να προστεθεί στην επόμενη ανανέωση! Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από glynos: “Μέσω TWRP την εγκατάσταση ή μέσω updater??? ” TWRP για σιγουριά ... :D” Το αντίγραφο μέσω twrp κρατάει εφαρμογές και δεδομένα? Τι ακριβώς περιέχει αυτό που κρατάει Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από -TRANE-: “Δηλαδή Στέλιο ούτε εσένα τις έχει? Το να κατεβάσω είναι εύκολο απλά χρόνια δούλευα τα συγκεκριμένα και είχα συνηθίσει.” Ναι δεν υπάρχουν . Μέσω playstore έχει πολλές λύσεις Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk