Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 343.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από -TRANE-: “Παράθεση από 8@nos: “Καλησπέρα, μπορείς να δείξεις μια φώτο από ρυθμίσεις ==> Σχετικά με το τηλέφωνο? ” Τώρα από stable έβαλα developer πάλι το ίδιο, λείπει το μειλ, το σημειωματάριο, η αριθμομηχανή και δεν ξέρω τι άλλο ακόμα. Τα ίδια ακριβώς και με τις 2 εκδόσεις. Το μόνο που παρατηρήσει με το που πάει να ξεκινήσει η εγκατασταση γράφει κάτι MD5 Not found με κόκκινα γράμματα αλλά ξεκινάει. Screenshot 2018 01 14 18 18 08 923 com android settings — imgbb.com mVNonR” Έχω το ί…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Stelios Stelaras: “Το patch για τα ΟΤΑ πρέπει να το βάλουμε πάλι? ” Όχι βέβαια, οι νέες ROM έχουν τις τελευταίες αλλαγές.. :D” Ωραία! Αν γίνεται στην επόμενη ενημέρωση θα μπορούσατε να κάνετε το μενού της κάμερα πάνω και κάτω του jason στα ελληνικά? Πιστεύω είναι το μόνο που λείπει καθώς βλέπω όλα δουλεύουν ρολοι Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Stelios Stelaras: “Θα σταλει μιαλ στους vip για να την κατεβασω απο κει διορθωμενη και να την περασω? ” Τα Link που έχετε στο Πρώτο mail παραμένουν τα ίδια καθώς δεν αλλάζει το όνομα του αρχείου. Κατεβάστε την ROM από το πρώτο mail για την 8.1.11 που σας στείλαμε και θα κατέβει η νέα ROM χωρίς πρόβλημα. =============== Ιαν 14th 2018, 4:10pm =============== Παράθεση από VagVag: “@MIUI_ART και για το σκορπιο εγινε?Γιατι βλεπω την ημερομηνια του απλοαντ ειναι απ…
-
εφοσον το τηλ ειναι με τις ζελατινες του μεσα και ειναι οκ, και φυσικα δεν εχει φθορες το κουτι εισαι οκ
-
Παράθεση από Antretng: “Τελικά αποφάσισα να το κρατήσω το Mi note 3 και το άνοιξα το δέμα. Όταν όμως το άνοιξα είδα ότι το κουτί δεν είχε κάποια αυτοκόλλητη ταινία ή ζελατίνα. Είναι οκ ή το ανοίξαν; Το τράβηξα βιντεο καθως ξεσφράγιζα το δέμα. ” Και μενα ετσι ηταν.Δεν ειχα κανενα προβλημα.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ενημέρωση : -------- fix-it-felix_4870880_lrg.jpg Έγινε Re-Upload όλων των ROM, και βγήκαν οι νέες ROM για Mi-Mix (Lithuim) & RedMi 3/PRO (Ido). MIUI 8.1.11 v 2 RELEASED - Fixed MiuiScanner app crash for some devices - Fixed MiuiVideo app crash for some devices - Fixed Mi Remote app crash for some devices - Fixed Face Unlock for MiNote3 Οι Rom για τα Mi-6 (Sagit) & Mi-Mix 2 (Chiron) που είναι βασισμένες σε Android 8, θα παραδοθούν μόλις λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν μ…
-
Παράθεση από Vasiliouv84: “σε mi note 3 με το νέο update κρασαρει το face unlock.οταν πάω να στείλω report κρασαρει και αυτό και κάνει lock το κινητό!!! ” Γεια σου φιλε! καλησπερα. Ειδα εχεις και συ το mi note 3 οπως και γω. Εγω ειμαι ακομη στην stable. Μπορεις να μου πεις για την τελευταια xtrv που εβαλες τι προβληματα εχει? Μπαταρια? το face unlock Υπαρχει?, γιατι στην stable εχει εξαφανιστει. To μενου ειναι ολο στα ελληνικα ή ειναι αναμεικτο με αγγλικα? Επιπλεον ο Nova launcher σου τρεχει κομ…
-
Παράθεση από miltoskartalas: “Όχι δε τη βρίσκω ούτε εγώ.. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Για κάποιο λόγο την έχουν εξαφανίσει από παντού. Εγώ έβαλα την xtrv stable και είμαι μια χαρά . Το face unlock δεν βολεύει και τόσο αν θες να δεις πληροφορίες στην οθόνη κλειδώματος Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από miltoskartalas: “Το σιτε μέσα της xiaomi θυμάμαι να λέει παλιότερες εκδόσεις όταν πας να επιλέξεις ρομ από υπόλογιστη. Δοκίμασες; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μόνο την 9.1.4 μου έβγαζε. Εσύ βλέπεις την 9.1.3? Αν την βρεις στείλε μου ένα λινκ να την κατεβασω Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από miltoskartalas: “Παράθεση από NasDriver: “Επίσημη δείχνει, έχεις δοκιμάσει να κάνεις αναβάθμιση σε νεότερη ?” Αυτό δοκιμασα κατέβασα την 9.1.4 από το επίσημο φόρουμ και την έβαλα μέσα του updater και την έκανε αποσυμπίεση ζήτησε κανονικά επανεκκίνηση το κινητό για να την περάσει. Δεν την πέρασε βέβαια ο φίλος εκείνη την στιγμή, το περίεργο όμως είναι γιατί ένα άλλο μέλος του φόρουμ έλεγε πως η επίσημη έκδοση δεν έχει αναγνώριση προσώπου ενώ αυτή εχει Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμο…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Stelios Stelaras: “To μενου της καμερας να γινει ολο στα Ελληνικα!!!το κατω μενου ειναι στα αγγλικα τωρα! ” Μπορείς να ανεβάσεις ενα screenshot να το δούν @dnomikos @gkalen @MIUI_ART ” Dropbox - Screenshot_2018-01-13-21-15-39-120_com.android.camera.png Ορίστε η φωτό.
-
Μολις την περασα σε jason αλλα μου βγαζει ολη την πανω μπαρα που δειχνει ειδοποιησεις,σημα κτλ με κουτακια και οχι γραμματα ενω ολο το υπολοιπο μενου ειναι στα ελληνικα..υπαρχει καποια λυση? =============== Ιαν 13th 2018, 10:44am =============== το βρηκα τοπροβλημα...ειχα custom theme και η γραμματοσειρα ειχε θεμα! Τωρα ειναι οκ! Εγινε και η αναβαθμιση OTA και ελπιζω ολα να πανε οκ με την ρομ γιατι μια βδομαδα εχω φαει ωρες για να βρω κατι να καθεται χωρις bugs ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ…
-
Εκανα μια παραγγελία από ευρωπαϊκή αποθήκη του banggood με μέθοδο αποστολής nl tracked. Γνωρίζει κάνει αν θα παραδωθεί με ΕΛΤΑ αυτό ? Ή με κούριερ?
-
Παράθεση από Night_68: “Παράθεση από Stelios Stelaras: “Παράθεση από Night_68: “Παράθεση από amavroudis: “Με το Priority Direct Mail δεν έχει αναφερθεί κάτι παράξενο μέχρι στιγμής. ” Ξέρουμε χρόνο που κάνει για να έρθει και πως παραδίδονται τα δέματα Ελλάδα (π.χ. ελτα , ACS )Ευχαριστώ ” συνήθως εντός 10 εργάσιμων είναι σπίτι σου. Με ελτα ” 10 ημερες και ΕΛΤΑ !!!!δηλαδή δεν τρώει όλη αυτή την ταλαιπωρία όπως όλα στο Βενιζέλος !!!! ” εμένα κινητό μέσα στις γιορτές ήρθε σε 12 εργάσιμες. Δεν είπα δέ…
-
Για να περάσω την stable xtrv πρέπει να κάνω fr? Έχω την stable global τώρα. Και αν δε κάνω τι θα γινει?
-
Παράθεση από Night_68: “Παράθεση από amavroudis: “Με το Priority Direct Mail δεν έχει αναφερθεί κάτι παράξενο μέχρι στιγμής. ” Ξέρουμε χρόνο που κάνει για να έρθει και πως παραδίδονται τα δέματα Ελλάδα (π.χ. ελτα , ACS ) Ευχαριστώ ” συνήθως εντός 10 εργάσιμων είναι σπίτι σου. Με ελτα
-
Πηγαινε ταχυδρομειο με τον κωδικο αποστολης και την ταυτοτητα σου και παρελαβε αν δε στο φερει ταχυδρομος
-
Σημερα παρέλαβα. Priority στις 10 μέρες ακριβώςς από την παραγγελία!
-
Το ξεκλείδωμα με το πρόσωπο ξέρουμε πότε θα προστεθεί πάλι?
-
Παιδια και μένα priority στην ίδια κατάσταση στο κδ Αττικής . Θα έχουν πάρει άδειες τα παιδιά!