Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 220.

• Ευχαριστώ πολύ geoanto555. Θα το κοιτάξω όμως αργότερα γιατί έχουμε δουλειές.. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον..

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από sylvester: “Φλάσαρα fastboot rom μέσω edl την global developer ” Σε edl δεν φλασαρουμε global developer...Τώρα όμως το έκανες.. Στείλ 'το πίσω αν δεν έχεις καμία επαφή με το αντικείμενο.... ” Μπορώ να το ανοίξω και να βγάλω 2 βίδες. Είναι τόσο επικίνδυνο να το καταστρέψω? Είδα και το βιντεάκι του Κινέζου.. Απλά δεν έχω ξανατολμήσει κάτι παρόμοιο. Τα χέρια μου όμως πιάνουνε γενικά..

• Παράθεση από geoanto555: “καντο με τον οδηγό unbrick.... Με miflash. Εκεί έχει ένα αρχείο edl.cmd που γυρίζει από fastboot σε edl... ” Καλημερα και πάλι. εχθες είχα ακόμα μεγαλύτερα μπλεξίματα. Φλάσαρα fastboot rom μέσω edl την global developer (αυτήν μου σύστησε ένας φίλος με παρόμοιο πρόβλημα) και εν τέλει το κινητό μπρίκαρε μια και καλή. Πάω να το ανοίξω και εμφανίστηκε το πρόβλημα με το κόκκινο φωτάκι που έχουνε αναφέρει και άλλοι συμφορουμίτες. Τώρα σαν λύση από προηγούμενα κιόλας δικά σας …

• Λοιπόν, το πρόβλημα είναι ότι επειδή δεν μπορώ να κάνω swipe down-up δεν μπορώ να πάω στις ρυθμίσεις και να κάνω usb debugging... Που μπλέξαμε βραδιάτικα την τύχη μου μέσα...

• Παράθεση από GR_Macedon: “Καλωσήρθες στην παρέα μας φίλε μου. Όντως περίεργη συμπεριφορά για Xiaomi Redmi Note 3 Pro (Kenzo) Αυτό που πρέπει να έχεις πάντα στο μυαλό σου όταν ακούς "τηλέφωνο XIAOMI", είναι ότι, δεν θα λειτουργήσει για πολύ, αν δεν του κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση της fastboot rom που του ταιριάζει, αμέσως μόλις το πιάσεις στα χέρια σου. Αυτό να το λες και σε όσους νέους υποψήφιους χρήστες σκέφτονται να αγοράσουν XIAOMI. Οπότε, αν δεν έχεις βασικές γνώσεις αλλαγών rom και της γε…

• Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Το έλεγξα μόλις και η συσκευή δεν έχει ξεκλείδωτο bootloader. Θα δοκιμάσω να φλασάρω σε global stable για να δω αν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Μου φαίνεται εντελώς αλλοπρόσαλο κάτι τέτοιο. Ελπίζω μόνο να μην είναι πρόβλημα hardware....

• OK. Θα προσπαθήσω να φλασάρω τώρα στην οφίσιαλ στέιμπλ και θα ενημερώσω αν είναι...

• Aπλά φοβάμαι μήπως σε περίπτωση που κάνω αλλαγή στη ρομ μπρικάρει... μήπως έχει πχ ξεκλείδωτο bootloader..

• Ναι έκανα επανεκίνηση αλλά δυστυχώς τίποτα.. Δεν ξέρω τί μπορεί να φταίει. Λογικά φοράει official developper Rom γιατί τώρα μου έβγαλε ενημέρωση για update εβδομαδιαίο. έτσι ακριβώς γράφει. Απλά φοβάμαι μήπως είναι κάποιο πρόβλημα hardware.

• Καλησπέρα στην παρέα. Αντιμετωπίζω ένα πάρα πολύ περίεργο πρόβλημα σε κινητό που παρέλαβα μόλις. Το πρόβλημα είναι το εξής. Όταν άνοιξε το κινητό άρχισε να βγάζει φωνητικές εντολές στα αγγλικά χωρίς να έχω επιλέξει ο,τιδήποτε. Και όταν πας να επιλέξεις πχ την γλώσσα σου απαντάει το κινητό στα αγγλικά πχ η γλώσσα είναι διαθέσιμη. Με τα χίλια ζόρια άνοιξε το κινητό, πάω στις ρυθμίσεις και δεν μπορώ να κάνω swipe up-down κτλ. για να δω την έκδοση που φοράει και να το κάνω ένα factory reset. Φοράει …

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από sylvester: “Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην βλέπει το κινητό από τον "Υπολογιστή μου" ” Κατέβασε και βάλε το Mi PC Suite <---- Άκυρο ” Eιλικρινά πιστεύω δεν υπάρχει πιο αργή και κακογραμμένη εφαρμογή από το Mi Pc Suite. Πέρα από το γεγονός ότι μου έκανε κανένα 2ωρο να φορτώσει τη ρομ για να το φτιάξω, όταν βάζω τα τραγούδια μέσω της εφαρμογής κάνει πως τα φορτώνει, προφανώς κάνει μισή ώρα να φορτώσει 10 τραγούδια και στη συνέχεια δεν τα φορτώνει όλα με αποτέλ…

• Παράθεση από Bodai: “@sylvester αν έβαλες 8άρα για την δοκιμάσεις τότε αυτό που είδες είναι το boot image της Miui 8.. ” Όχι φίλε μου, δεν έβαλα την 8άρα. Όπως γράφω έχω την 7.3.2 miui.gr Τώρα αν ήταν από κάποιο θέμα όπως γράφει ένας φίλος πιο πάνω πάλι μου φαίνεται πολύ περίεργο γιατί ναι μεν όπως λες έβγαλε το boot image Miui8 αλλά φόρτωσε και κάποιου είδους Update Επίσης άλλη μια απορία. Στο Pc μου έχω Windows 7. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην βλέπει το κινητό από τον "Υπολογιστή μου" με αποτ…

• Καλησπέρα στην παρέα. Πριν λίγη ώρα έκανα reboot στο κινητό γιατί λάγκαρε απίστευτα για κάποιον λόγο. Εν τέλει κατά το ριμπούτ μου έβγαλε για λίγο μια εικόνα που έγραφε MIUI 8 και πέρασε κάποιο update. Περίεργο δεν είναι αυτό???? Έχω την miui.gr ROM Stable 7.3.2

• Kαλησπέρα, Προχθές έκανα ρουτ το κινητό και του πέρασα την ελληνική stable και παρατήρησα το εξής πρόβλημα. Ότι δηλαδή η μπαταρία τελειώνει πιο γρήγορα σε σχέση με πριν που είχα την Global Stable 7.3.5. Ψάχνοντας λίγο στη χρήση της μπαταρίας παρατήρησα ότι ενδεχομένως αυτό οφείλεται σε μια εφαρμογή που λέγεται Shield 5.1.1-V7.3.2.0.LHOCNDD. Ξέρει κάποιος περί τίνος πρόκειται η συγκεκριμένη εφαρμογή? Υπόψην. Το όνομα της παραπάνω εφαρμογής το είδα μέσω του Titanium. Στη χρήση της μπαταρίας το βγά…

• Καλησπέρα, Έχει κάποιος άλλος πρόβλημα στο να περάσει την china_dev?? Εφόσον την έχω κατεβάσει και την έχω περάσει στο κινητό (έπειτα από 10 ώρες όλως παραδόξως αργούσε πολύ να το φορτώσει) όταν μπαίνω στο updater και επιλέγω το πακέτο της ROM δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει ότι είναι για Update.. Τα νεύρα μου!!! Υπόψην, έχω την Global stable 7.3.5

• Μου αρεσει πολύ αυτό ==> Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Black

• Redmi 3 Google Store

sylvester - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Καλησπέρα, Έχω ένα Redmi 3 και επειδή είμαι λίγο αρχάριος όσον αφορά τις ROM κτλ έχω το εξής πρόβλημα.. Κατέβασα από το αγγλικό φόρουμ την China Stable Rom την έκανα κανονικά εγκατάσταση και δεν έχει καθόλου Google Store.. Τί διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω??

• Official SAR values by Xiaomi

sylvester - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Όσον αφορά σχετικά με το γεγονός ότι τα αποτελέσματα είναι αξιόπιστα και ότι καμιά εταιρία δεν θα έδινε ψεύτικα στοιχεία γιατί καραδωκεί ο ανταγωνιστής, αρκεί να σκεφτούμε το πρόσφατο παράδειγμα της Volkswagen, Mitsubishi. Πολύ απλά θέλω να πω ότι ποτέ μα ποτέ δεν ξέρεις...