Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 220.
-
Είναι λογικό;;;
ΜήνυμαΜην ταραχτείτε αλλά περνάει πολύ πράγμα από τελωνείο.. Ελπίζω απλά να τα βάζουνε και μετά να την σκαπουλάρουμε. Εμένα ένα δέμα μπήκε τελωνείο την Παρασκευή
-
Παράθεση από lallasgr: “Παιδιά μην κολλάτε με την λέξη επίσημος αντιπρόσωπος. Μπορεί να είναι απλά επίσημος εισαγωγέας στην Ελλάδα και να μην έχει να κάνει σε τίποτα με αντιπροσωπεία. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ένας επίσημος αντιπρόσωπος όμως μπορεί να φτιάξει και δικό του τεχνικό τμήμα στην Ελλάδα και να μην χρειάζεται να στείλει κάποιος το κινητό του πίσω! Ας περιμένουμε να δούμε τελικά τι θα γίνει και μετά σχολιάζουμε. Για να έχουν βγει τέτοια δημοσιεύματα λογικά κάτι θα γίνει σχετικά σύντομα…
-
Ρε παιδιά εδώ καλά καλά global rom με ελληνικά δεν έχουνε βγάλει (πέρα από ελάχιστα μοντέλα) θα ανοίξουνε και αντιπροσωπεία στην Ελλάδα? Τουλάχιστον αν έδειχναν ότι ενδιαφέρονται τόσο πολύ για το ελληνικό καταναλωτικό κοινό η global στα ελληνικά θα ήτανε από τα πρώτα πράγματα που θα έπρεπε να κάνουνε. Επίσης το αν θέλουνε να εδραιωθούνε στην Ευρώπη συνολικότερα είναι άλλου παππά ευαγγέλιο που και για αυτό είμαι πραγματικά δύσπιστος. Στην Αμερική που πήγαν να ξανοιχτούνε για παράδειγμα μόνο το Mi…
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Παράθεση από Atha Kappas: “Επειδή και εγω στην αρχη ειχα αγχωθει με το 60 και 70% που λεει στο cell standby αλλα sot μου βγαζει γυρω στης 5 ώρες ισως και λιγο παραπάνω με data 4g και wifi, μηπως ειναι φυσιολογικο καο ειναι καθαρα θεμα επεξηγησης του συγκεκριμένου ποσοστου, εννοω οτι λογικο να εχει κατανάλωση αφου έχει συνεχεια σημα, με το Rn3pro ειχα sot γυρω στης 6,30 ωρες δεν ειναι καί τρελη διαφορά . Ρομ εχω δοκιμασει απο ολες stable και dev gtrv και xiaomi eu και αυτο…
-
@Panos Vgs Μετά από αρκετές προσπάθειες και αφού έχω το κινητό εδώ και μια βδομάδα με την 6.11.24 κατάφερα 3 ώρες οθόνης σε 2 μέρες χρήσης. Το θέμα μου είναι ότι δεν μου κάθεται καλά στο μάτι η κατανάλωση ενέργειας της κεραίας να είναι μεγαλύτερη από την οθόνη. Ειδικά όταν μιλάμε για οθόνη Oled που θεωρούνται πιο ενεργοβόρες. Ό,τι κινητά έχω πιάσει και απο xiaomi είναι αρκετά πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο... Ρε παιδιά κεραία είναι.. Πέρα του όταν στέλνεις δεδομένα δε δικαιολογείται τόση κατανάλωσ…
-
Παράθεση από GR-Macedon: “Παράθεση από sylvester: “@GR-MacedonΑυτό γίνεται λόγω αναμονής σήματος?? GSM standby??? ” Δεν κατάλαβα πού αναφέρεσαι. ” Εννοώ που καταναλώνεται η μπαταρία και τελειώνει σε μια μέρα? Εμένα στο κινητό μου αναφέρει στη χρήση της μπαταρίας ως κύρια αιτία κατανάλωσης της μπαταρίας την κεραία.. Όσα άλλα xiaomi έχω πιάσει πρώτη φορά το βλέπω αυτό να πω την αλήθεια... Όπως και να χει δεν το θεωρώ νορμάλ..
-
Παράθεση από geonats: “Προσπαθώ να βάλω oficial rom για να ξεκλειδώσω bootloader και μετά να βάλω μία rom απο το φόρουμ.. ” Φαντάζομαι η ρομ που φοράει το κινητό έτσι όπως φαίνεται και στην παραπάνω φωτογραφία είναι custom. Συνεπώς δεν μπορείς να βάλεις οφίσιαλ ρομ μέσω updater. Για να βάλεις Official rom θα πρέπει να το κάνεις σύμφωνα με τον οδηγό που υπάρχει με τη χρήση του SP Flash Tools. Η διαδικασία περιγράφεται αναλυτικότατα εδώ Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omeg…
-
Παράθεση από demakhs: “Εγώ μια πλάκα πήγαινα να κάνω, δε μου βγήκε, αλλά βρέθηκα να έχω πει τόσα σημαντικά πράγματα!!!!!! ” Εγώ πάλι πιστεύω ότι ποτέ δεν είναι απίθανο να έχει συμβεί κάτι τέτοιο σουπερ μανταρατορα! Βέβαια πιστεύω,είναι μεγάλο το ενδεχόμενο ο φίλος να έχει βραχυκυκλώσειτην πλακέτα αλλά μακάρι να μας διαψεύσει