Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 220.

• Παράθεση από johnjor: “Παράθεση από demakhs: “να είναι στη θέση τους!!! ” Δεν καταλαβαινω τι λες....................... ” Κάνε ένα factory reset μπας και πειράχτηκε κάποια ρύθμιση από το κινητό καταλάθος με το σκεπτικό να επανέλθει. Αν δεν ο @demakhs σου λέει ότι υπάρχει κάποιο ενδεχόμενο να έχουνε ξεκουμπωσει από την μητρική τα πλήκτρα. Συνδέονται με ένα καλώδιο στην μητρική. Στο κάτω μέρος του κινητού που υπάρχουν τα κουμπιά και το usb είναι μια δευτερη μικρή μητρική η οποία συνδέεται με ένα κ…

• Παράθεση από theodosis: “Το wakelock detector, ουσιαστικά σου βγάζει τί τρώει την μπαταρία σου, ενώ ή συσκευή κοιμάται. ” Είσαι ωραίος boy. Θα το κοιτάξω και θα επανέλθω. Καλή συνέχεια από εμένα.

• Παράθεση από theodosis: “Με αυτές τις εφαρμογές, δεν βρήκες και ασυνήθιστο; ” Την δεύτερη που είπες δεν την ξέρω. Την πρώτη που χρησιμοποίησα μου έβγαζε κάτι κινέζικα ό,τι να ναι και τίποτα διαφορετικό σε σχέση με την default εφαρμογή από το Miui. Anyway θα το ψάξω και θα κατεβάσω και την δευτερη εφαρμογή που είπες και αν συνεχίσει να υπάρχει το πρόβλημα θα επανέλθω.

• Παράθεση από theodosis: “•Αν είναι οι πρώτες ώρες της συσκευής, τότε λίγο παραπάνω drain από το φυσιολογικό είναι λογικό κατά την γνώμη μου. •Σε κανονικές συνθήκες, σε αδράνεια το κινητό θα πρέπει να χρησιμοποιεί μαξ 1-2% ανά ώρα. •Κάνε ροοτ την συσκευή και κατέβασε gsam monitor και wakelock detector για να δεις ακριβώς τί σου "τρώει την μπαταρία". •Μετά από τις πρώτες μέρες που είχα με το κινητό, κατάλαβα ότι το ποσοστό του cell standby είναι λανθασμένο. ” Ναι, πρώτες μέρες χρήσης είναι.. Γενικ…

• Εγώ τόσα κινητά που είχα η μπαταρία τελείωνε λόγω οθόνης.. Ένα άλλο παιδί που είχε ανεβάσει αντίστοιχο screenshot έβγαζε 4 ώρες οθόνη και σ εμάς μέσα στη μέρα τελειώνει χωρίς τρελή χρήση. Δηλαδή θεωρείς φυσιολογικό να κατεβαίνει κατα 9% η μπαταρία χωρίς την παραμικρή χρήση μέσα σε μια ώρα??

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Το κινητό του έκανα μια πλήρη φόρτιση πριν καμιά ώρα και από 100% με πραγματικά μηδενική χρήση (ούτε την ώρα δεν άνοιξα για να δω) μου γράφει το εξής forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24570/

• Λίγο δύσκολο. Κέντρο Πάτρα ήμουν 3 μέρες τώρα. Και κατά το παρελθόν έχουνε περάσει διάφορα xiaomi από το χέρι μου και τέτοιο πρόβλημα δεν έτυχε να ξαναέχω. Προς το παρόν βάζω την σιμ σαν sim 2 και βλέπουμε..

• Παίδες αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα με την αυτονομία λογικά εξαιτίας κάποιου bug με την ρομ. Μου αποφορτίζεται το κινητό μέσα στη μέρα για πλάκα και όταν πάω στη χρήση μπαταρίας λέει ότι φταίει αναμονή σήματος ή κάτι τέτοιο.. Είδα και παραπάνω ένα ποστ. Τί κάνουμε??Έχω την τελευταία GTV. Να βάλω την XTRV??? Το κάνω εγκατάσταση μέσω του TWRP??

• Ωραίος!! Δεν το ξεκλείδωσα γιατί το έβαλα developper rom, επομένως δεν έχω γνώμη

• Σε όλο το φόρουμ σε οποιαδήποτε συσκευή πατάς how to και βρίσκεις τον ανάλογο οδηγό, στην περίπτωσή σου φλας στην ελληνική ρομ για πρώτη φορά. Δεν είναι τίποτα.. 3 κλικ και το βρήκες

• Πρώτα και κύρια πρέπει στο κινητό να συνδεθείς με Mi Account εφόσον είσαι σε china developper. Μετά, αφού συνδεθείς θα πρέπει μέσω του find my device να δεις ότι πράγματι η συσκευή σε δείχνει εκεί περίπου που βρίσκεσαι. Εφόσον τα κάνεις όλα αυτά και δεν δουλεύει, δοκίμασε τα παρακάτω: 1. Κάνε ένα Install το Miflash tool και Mi Pc Suite. 2. Απενεργοποίησε τις ψηφιακές υπογραφές σύμφωνα με τον παρακάτω οδηγό. [MIUI DEVICE TEAM] Disable Driver Signature Enforcement in Windows 7/8/10 64-Bit - Redmi …

• Ποτέ μα ποτέ η xiaomi δεν κυκλοφόρισε ναυαρχίδα με ΜΤΚ και ούτε και τώρα πρόκειται να το κάνει.

• Ρε παιδιά, για ποιόν λόγο δεν υπάρχει κάποια global rom???? Τόσο του πεταματού το έχουνε το θηριάκι??

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Παράθεση από spyroskara: “Καλησπέρα παιδιά, επειδή έχω μπερδευτεί λίγο, για να βάλω σε Note 4 με unofficial ROM την global Stable χρειάζεται να κάνω αίτηση στην xiaomi για ξεκλείδωμα του bootloader ή αυτό χρειάζεται να γίνει μόνο όταν θέλουμε να βάλουμε την ελληνική ROM? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ” Για global βλέπεις τον οδηγό του lallasgr με SP Flash Tools. Aν θέλεις να περάσεις την ελληνική ρομ θα πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader

• Παράθεση από poulaki1976: “Βρηκα λυση για οποιον τη χρειαζεται ZCX TWRP Redmi Note 4 - Redmi Note 4 - Xiaomi MIUI Official Forum ΟΥΦ φ φ φ φ φ δυο εβδομαδες παω να σκασω ” Συγγνώμη για την καθυστέρηση όσον αφορά την απάντησή μου, αλλά φίλος είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το twrp. Αν το έλυσες έχει καλώς.. Αυτός πάντως είχε κατεβάσει twrp από το xiaomi.eu νομίζω ή από το xda. Είχε πάλι θέμα με την αφή στο twrp αλλά συνέδεσε με το κινητό με ποντίκι υπολογιστή μέσω Otg και λύθηκε. Να σημειώσω επί…

• Παράθεση από thodorisls: “Ελληνικός οδηγός με σωστά βήματα στην περίπτωση που παραλάβουμε κινητό με ξεκλείδωτο Bootloader ” Καλά κάνεις και το αναφέρεις παρόλα αυτά τη διαδικασία αυτήν την καταλαβαίνω να την κάνεις για snapdragon. Σε ΜΤΚ αν το κινητό μπρικάρει το βάζεις σε SP Flash tools και το φλασάρει απροβλημάτιστα.. Ουσιαστικά δηλαδή είναι πολύ δύσκολο να μπρικάρει... 2 ΜΤΚ Redmi Pro για την ακρίβεια τα παρέλαβα ξεκλείδωτα, πέρασα twrp και έβαλα ελληνική ρομ χωρίς κανένα πρόβλημα..

• Παράθεση από giwrgosalim: “Λοιπον θεωρωντας οτι στον τομεα εμφανιση για μενα κυριαρχει το redmi pro στους υπολοιπυς τομεις ποιο προτινεται; 1)Επεξεργαστης("Σκληρα" παιχνιδια, ταχυτητα, γενικο συνολο) 2)Οθονη 3)Μπαταρια ” Redmi pro. Μη το σκέφτεσαι καν...