Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 220.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• @mazixoom Δεν το στέλνουνε πάντα με ξεκλείδωτο bootloader. Αν δεν έχει ξεκλείδωτο bootloader βάζεις china dev προκειμένου να το ξεκλειδώσεις. Τα xiaomi ξεκλειδώνουνε βάζοντάς τα σε fastboot από china dev. Έτσι είναι οι οδηγίες για ξεκλείδωμα όπως μπορείς και για το λόγο αυτό του βάζουμε τη συγκεκριμένη ρομ. Τώρα σε περίπτωση που όντως είναι ξεκλείδωτος ο bootloader αυτό που έχεις να κάνεις είναι να εγκαταστήσεις το twrp και να φλασάρεις την ελληνική ρομ παραλείποντας τα προηγούμενα βήματα περί c…

• Παράθεση από geoanto555: “Φυσικά ναι...... Εγώ αντιγραφή τις ρομ τις κάνω ενώ είναι σε twrp... ” Δεν το ξερα καν Ευχαριστώ όπως και να χει.

• @geoanto555 Ναι ισχύει. Αν δεν κάνω λάθος το έβλεπε σαν ΜΤΡ. Δηλαδή θα μπορούσα να την ρίξω και χύμα επειδή το έβλεπε σαν ΜΤΡ ??

• @Thracia Το έλεγξα κανονικά. Αφού περάστηκε στη μνήμη του κινητού μέσα από το Explorer έδειχνε κανονικά την ρομ όπως και το ακριβές μέγεθός της. Φαντάζομαι ότι αν περάστηκε σαν κατεστραμένο αρχείο θα διεγραφόταν ή κάτι τέτοιο. Παρόλα αυτά όμως, υπήρχε κανονικά. Το ζήτημά μου είναι ότι άντε και τώρα τα κινητά παίρνουνε ακόμα micro sd επομένως πες το γλύτωσα. Τί θα κάναμε όμως αν δεν έπαιρνε όπως ξεκινάνε να κάνουνε μερικές εταιρίες και γινότανε αυτό?? Το OTG μάλλον δεν το έχω κάνει κάποιο σωστό φ…

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από sylvester: “Τί να σου πω, δεν ξέρω το λόγο... ” Μπορεί να μην βλέπει απλά τον αποθηκευτικό σου χώρο... Αυτό είναι άλλο. ” Τί εννοείς να μην βλέπει τον αποθηκευτικό χώρο?? Μια χαρά τον έβλεπε γενικά εκτός από την rom... Ήταν σαν η εγκατάσταση του recovery να έκανε φορμάτ και την ίδια την εσωτερική μνήμη του κινητού

• Παράθεση από takisfrag: “Εγώ πάντως που φλάσαρα πριν τρεις ωρίτσες ένα rn4 πριν κάνω format data ή tom υπήρχε μέσα κανονικά μετά το format χάθηκε την έβαλα πάλι μέσα χυμα και φλάσαρα Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σε πιστεύω Απλά μου έτυχε 3 φορές για αυτό και το ξαναεπισήμανα... Για το λόγο αυτόν αγόρασα OTG και sd card.. Μπορεί κάποιες φορές να πιάνει και άλλωτε όχι... Λάθος πάντως αποκλείεται να έκανα... Όσο ήμουν σε china developer για να ξεκλειδώσω τον bootloader φόρτω…

• Τί να σου πω, δεν ξέρω το λόγο... Μου έγινε σε 3 κινητά... Τώρα αν 3 φορές είναι σύμπτωση τί να πω...

• Παιδιά πρωτού κάνω φορμάτ και wipes το παρατήρησα αυτό και σε Redmi Note 4 αλλά και σε Redmi Pro διαγράφεται η ρομ που έχω χύμα μέσα στο κινητό κατά την είσοδο στο twrp. Σας το χα γράψει και πιο παλιά.

• Παράθεση από demitris: “Δούλεψε εννοείται και αυτό...Τελευταία ερώτηση (λέμε τώρα... ) Δεν βλέπει το zip... κόβω το .. χέρι μου το έβαλα .... αν το περάσω σε sd ξανά τώρα, θα το δει??? ” Nαι πέρνα το με sd ή OTG. Για κάποιον λόγο και σε εμένα το έκανε αυτό και δεν ξέρω γιατί.. Ίσως κάποιος μας διαφωτίσει γιατί με το που μπαίνει το TWRP διαγράφεται η ROM.

• Παράθεση από Atha Kappas: “Σε mtk επεξεργαστή νομιζω μεσω sp flashtool περνας την official china dev για να μπορεις να ξεκλειδωσεις bootloader αν υπαρχει κάποιος που το έχει κάνει ας το επιβεβαίωσει γιατί και εγώ το περιμενω με unofficial Στάλθηκε από το Lenovo A3000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι φίλε, έτσι ακριβώς είναι.

• Μπορεί να μου πει κάποιος για ποιόν λόγο δεν υπάρχει global rom??? Μήπως δεν τους νοιάζει καθόλου αυτό το κινητό??? Είναι πραγματικά κρίμα... Άμα είχε λίγο σωστή επίσημη μεταχείριση το κινητό με την τιμή που έχει θα μπορούσε να κάνει πάταγο.

• Παράθεση από Gusgen: “Παράθεση από NasDriver: “Το mipc suite δεν λειτουργεί με Android 6. Ένας τρόπος είναι με SD card...ο άλλος είναι με τον οδηγό adb slide load... Μην ξεχάσεις στο TWRP > wipe > format data πριν βάλεις την ρομ ” HELP!!! Tα έκανα όλα κατα γραμμα εγκαταστάθηκε το TWRP αλλά Δεν κάνει wipe > format data με τίποτα μου βγάζει αυτή την εικόνα. Kαι σαν μην έφταναν όλα αυτά δεν βλέπω και τη rom στο κινητό όταν ανοίγω το install !!!!!!!! HELP!!!!!!!!!! Tι να κάνω εδω τώρα??? ” Και μένα …

• Γιατί έχει τόση σημασία το format data?? Το λέγατε και σε εμένα πριν μερικές μέρες..

• Καταρχήν να σας ενημερώσω ότι το έφτιαξα εν τέλει... Για κάποιον περίεργο λόγο πριν δεν φλάσαρε καν την ρομ.. Όλα γράφανε 0s στο twrp. Τώρα όμως το έβαλε κανονικά.. Τί μπορεί να έφταιγε δεν ξέρω. Μπορεί να έφταιγε η micro sd. Την έριξα ενα φορμάτ και μπορεί να έστρωσε μετα από αυτό.. Μπορεί επίσης να έφταιγε και το recovery... Το περνούσα μέσω spflash tools άνοιγε όμως κανονικά.. Μπορεί να έφταιγε και η ρομ που ήταν παλιά και δεν το είχα καταλάβει.. Όπως και να χει ευχαριστώ για ακόμα μια φορά.

• Παράθεση από Bodai: “Να κατεβάσεις την τελευταία, να πάρεις απο μέσα το recevery.img και να το φλασάρεις με την βοήθεια της fastboot να ενημερωθεί το TWRP σου και μετά φλασάρεις και την ίδια την rom. Μπαταρία έχει > 70% το κινητό?? ” Ναι έχει μπαταρία. Τί εννοείς να πάρεις μέσα από το recovery.img και να το φλασάρω με την βοήθεια της fastboot??? Μέσω adb ?? Κατεβάζω την 6.11.3

• Παράθεση από thodorisls: “γιατι κατεβάζεις τοσο παλιές ρομ? ” Παράθεση από Bodai: “6.8.18 ?? Γιατί τόσο παλιά? Τι προσπαθείς να κάνεις? ” Προσπαθώ να περάσω μια λειτουργική... Απλά κατεβάζω αυτές που έχουνε τα περισσότερα downloads...και νόμιζα αυτές που είναι τέρμα κάτω είνια πιο καινούριες...Δεν το παρατήρησα καν... Να κατεβάσω την τελευταία δηλαδή?

• redmi pro 3/64 Κατέβασα την xiaomi-miui-hellas-6.0.1_omega_v8_GTV-6.8.18.zip αλλά τώρα κατεβάζω την xiaomi-miui-hellas-6.0.1_omega_v8_gtv-6.9.22.zip για να δοκιμάσω μπας και φταίει η ρομ....Δεν μπορώ να καταλάβω τί έχω κάνει λάθος...

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από sylvester: “EDIT: Το έκλεισα για να ξανακάνω την διαδικασία και τώρα μου άνοιξε ένα recovery το οποίο είναι ό,τι να ναι όλο κινέζικα και δεν εχει καμια σχεση με το twrp του mic......βοήθεια.. ” Δεν έχεις και ενα κουμπί με κινέζικα αλλα και την λέξη recovery? Πάτα εκεί και θα μπείς TWRP ” Γενικά απ όσο έχω καταλάβει το κινητό παίρνει 2 twrp. Όταν κάνω το φλασ της ρομ μέσα από το twrp φαίνεται να τα έχει περάσει όλα αλλά μάλλον δεν έχει βάλει τίποτα γιατί διπλα απ…

• Καλησπέρα παιδιά. Έχω βάλει κανονικά twrp και φλασαρα την ρομ μέσα από το recovery όλα έγιναν επιτυχώς αλλά εδώ και 10 λεπτά μονο το Mi logo φαινεται....Δεν φορτώνει το android... Μηπως έβαλα κακιά ρομ?? Από εδώ από το φόρουμ την κατέβασα.. EDIT: Το έκλεισα για να ξανακάνω την διαδικασία και τώρα μου άνοιξε ένα recovery το οποίο είναι ό,τι να ναι όλο κινέζικα και δεν εχει καμια σχεση με το twrp του mic......βοήθεια..