Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 220.
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Αφού το άνοιξες, τότε άνοιξε το πάλι και δες πάνω στην πλακέτα από την μεριά του κουμπιού του power πρέπει να έχει αν θυμάμαι καλά 4 στρόγγυλες επαφές που είναι για το power και voloume up, volume down και GRN(γείωση). Ένωσε με ένα τσιμπιδάκι την επαφή power και GRN και δες αν δουλεύει. Αν ναι τότε δεν είναι πρόβλημα πλακέτας αλλά κουμπιού ή καλωδιοταινίας. Υπάρχει βέβαια και μια μικρή πιθανότητα να μην έχει καλή επαφή το πινάκι της καλωδιοταινίας πάνω στην πλακέτα. Εκε…
-
Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Το επανέφερα εν τέλει μέσω testpoint το κινητό αλλά απόσο βλέπω το πρόβλημα με το Power button συνεχίζει να υπάρχει επομένως υποθέτω ότι είναι κάποιο πρόβλημα με την μητρική γιατί δε δίνει σωστά ρεύμα. Έτσι όπως το κόβω προς το παρόν μάλλον για επιστροφή θα πάει. Αν έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη λύση είναι ευπρόσδεκτη. Το φλασαρα με την τελευταία global developper. Η τελευταία global stable Που του έβαλα μου μπρίκαρε το κινητό στο 900Ε 2 φο…
-
Kαλησπέρα και από εμένα. Έχω πάρει ένα ΚΑΤΕ για έναν φίλο και του έβαλα την global developer μέσω updater. Το κινητό λειτουργεί κανονικά αλλά όταν είναι απενεργοποιημένο και πατάω το Power Button δεν ανταποκρίνεται και πρέπει να το βάλω στο ρεύμα για να ανοίξει. Λέτε να έχει κάποιο θέμα το software ή το hardware? Μου είχε έρθει σφραγισμένο με global stable 7.3.7.0
-
Παίδες δεν ξέρω τί λέτε αλλά μετά από πολύ ώρα τα κατάφερα.. Φόρτωσα την ρομ στην sd card. Με το που μπήκα στο twrp φαινότανε κανονικά. Μετά όμως όταν πήγα να κάνω τα wipes μου έκανε fail το twrp. Δεν έκανε τα wipes για κάποιον λόγο. Ξαναφόρτωσα china dev με recovery by mic μέσω sp flash tools και μετά όλα έγιναν κομπλέ. Σε ένα ακόμα redmi note 4 Που είχα κάποιες βδομάδες πριν όταν μου έκανε fail στα wipes, μετά είχα φλασάρει απευθείας από twrp την ελληνική ρομ και μου έβγαζε μια μίξη από china …
-
Bάζω την ρομ χύμα μέσα στο κινητό Κάνω εγκατάσταση το recovery και κατά την πρώτη είσοδο στο twrp πατάω να δω το storage του κινητού πρωτού κάνω τα wipes και η ρομ δεν υπάρχει πουθενά. Θεωρητικά δεν θα έπρεπε να δω την ρομ??? Αν κάνω τα wipes και δεν δει τη ρομ μετά το κινητό θα πάθει bootloop ες αεί και επειδή δεν προορίζεται για μένα φοβάμαι μη πάθει τίποτα παραπάνω και ψάχνομαι μέχρι μεθαύριο... Το έχω πάθει για αυτό το λέω..
-
Παράθεση από Bodai: “@sylvester κάνεις format το /data ?? ” Με το που μπαίνω στο twrp αμέσως τσεκάρω στο install και δεν υπάρχει τίποτα. Όλα αυτά τα λέω χωρίς να έχω κάνει τα wipes Αυτό που έκανα τώρα είναι να ξαναφλασάρω την china developper με sp flash tools και από εκεί το recovery να επιλέξω το recovery του Mic για να φλασαριστεί με αυτό. Αλλά και πάλι τίποτα.