Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 220.
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από sylvester: “Καλησπέρα στην παρέα, Έχω ένα Redmi Note 4 και προσπαθώ μάταια πολύ ώρα να ξεκλειδώσω τον bootloader αλλά δε γίνεται με τίποτα. Μέχρι στιγμής έχω κάνει τα εξής 1) Έκανα αίτηση σήμερα για ξεκλείδωμα και μερικά λεπτά αργότερα μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι η αίτηση εγκρίθηκε 2) Έβαλα china developper την τελευταία που υπάρχει 3) Ενεργοποίησα το Mi account στο κινητό προκειμένου να το ξεκλειδώσω 4) Έκανα την πρώτη απόπειρα για ξεκλείδωμα αλλά απέτυχα…
-
Καλησπέρα στην παρέα, Έχω ένα Redmi Note 4 και προσπαθώ μάταια πολύ ώρα να ξεκλειδώσω τον bootloader αλλά δε γίνεται με τίποτα. Μέχρι στιγμής έχω κάνει τα εξής 1) Έκανα αίτηση σήμερα για ξεκλείδωμα και μερικά λεπτά αργότερα μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι η αίτηση εγκρίθηκε 2) Έβαλα china developper την τελευταία που υπάρχει 3) Ενεργοποίησα το Mi account στο κινητό προκειμένου να το ξεκλειδώσω 4) Έκανα την πρώτη απόπειρα για ξεκλείδωμα αλλά απέτυχα παταγοδώς. 5) Βρήκα κάποιες λύσεις σχετικά με το…
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από demakhs: “Δεν γράφεις ποια είναι η miui version που γράφει στο about phone? Είναι σίγουρα το kate? Το χετε δει "από κάτω"?? ” Και μετα σου λέει δεν θα βγει redmi note 4 με snapdragonΑφού οι Κινέζοι έχουν αρχίσει και παντρευουν το kenzo με την kate ” Nαι 1000% είναι το ΚΑΤΕ. Σφραγισμένο ήτανε παιδιά... Έχει global stable. Δεν το χω μαζί μου το κινητό για να ξέρω ποια version είναι επακριβώς.. EDIT: Έχει MIUI 7.3.7 STABLE με Android Version 6.0.1
-
Καλησπέρα συμφορουμίτες, το φλάσαρα και εγώ το κινητό στην global stable με τον παραπάνω τρόπο. Είχα ένα θέμα όμως όπως είχα γράψει και στο πρώτο ποστ μου σ αυτό το θέμα. Όταν περνάς τα drivers μου έβγαζε ένα σφάλμα ότι δν μπορεί να κάνει εγκατάσταση το ΜΤΡ με αποτέλεσμα να μην περνάει τίποτα ουσιαστικά. Αυτό που έκανα ειναι να περάσω τα drivers με βάση το παρακάτω λινκ που επισυνάπτω από το xda και μετέπειτα ακολούθησα κανονικά την διαδικασία. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Όταν πατάμε το volume - κατά τη σύνδεση…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Α, είδα το Ελληνικός οδηγός....και ο εγκέφαλός μου κράτησε μόνο αυτήν την πληροφορία, έχεις δίκιο... Το τόπικ μιλάει για official rom (china stable, china dev, global stable, global dev)... Δεν αλλάζει κάτι.....και πάλι ο πρώτος και ο τελευταίος θα είσαι που θα καταφέρεις να περάσεις global πάνω από china... Αν τώρα εννοείς την developer, τότε και μόνο τότε, ναι, μπορεί και να την φλασάρεις.... Λέω μπορεί, γιατί μπορεί και να μην την βρει....τότε πρέπει να κατεβάσεις το zi…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Την Ελληνική εννοείς? Αν το καταφέρεις, θα είσαι ο πρώτος και ο ........ τελευταίος!!!! :thumbsup:” Εννοωτην global stable!!! Για global stable, developper μιλάει το τοπικ πως μπορεί να καταλάβεις την ελληνική :p :p Στάλθηκε από το zuk z2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από sylvester: “Για μισό.... Την φωτογραφία την τράβηξε μέσω iphone??? ” Ακόμα και έτσι να είναι... who cares? Για φωτογραφική μηχανή καλό είναι το iPhone... Αλλά πως το συμπέρανες αυτό?” Έτσι για την τρολια το είπα :p Στάλθηκε από το zuk z2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το κινητό μου έχει έρθει με αγγλοκινέζικη. Επειδή έχει θέμα το pc μου, αν βάλω την ρομ μέσα στο κινητό και κάνω update μέσω του updater λέτε να καταφέρω να το φλασάρω?? Ευχαριστώ.