Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 542.

• Από stable σε dev έκανες factory reset; Και τα τέσσερα κινητά έχουν το ίδιο θέμα; Έχεις βγάλει το αυτοκόλλητο από την μπαταρία (λέω μήπως το έχεις ξεχάσει πάνω)

• Ωραίος, αλλά μήπως υπάρχει θεματάκι με την γραμματοσειρά σου; Είναι εξαφανισμένα κάποια γράμματα. Μηπως θέλει άλλη γραμματοσειρά. Φτιάξτο γιατί είναι κρίμα ένα τόσο όμορφο Review να υστερεί εκεί. Πάραυτα και πάλι μπράβο και σε ευχαριστούμε...

• Είσαι ωραίος και μετράς....

• Βγάλατε άκρη...

• Updated : 20 / 2 / 2016 Προστέθηκε η νέα Developer Rom 6. 2. 18 και αφαιρέθηκε η 5.11.5 την οποία δεν έχει κανένας επιλέξει και επιπλέον είναι και από τις πιο παλιές ...

• Παράθεση από MIUI_ART: “Από Σήμερα οι όλες οι ROM θα φιλοξενούνται το androidfilehost.com ώστε να μπορείτε να τις κατεβάζετε από εκεί. ” Συγχαρητήρια για την κίνηση αυτή ... και μακάρι να περαστούν και όλες οι προηγούμενες εκεί ώστε να μπορούμε να τις βρίσκουμε !!!! Μπράβο ...

• Ωραίος Μιχάλη, ευχαριστούμε...

• Παράθεση από pechr: “Καταλαβαίνω ότι και με τους δύο οδηγούς έχεις το ίδιο αποτέλεσμα, αλλα δεν καταλαβαίνω με ποιο κριτήριο θα διαλέξω έναν από τους δύο, δηλαδή σε ποιες περιπτωσεις μπορείς να κινηθείς με τoν 2ο οδηγό;Αν το κινητό που παρέλαβα είναι με κλειδωμένο recovery... θα μπορέσω να τρέξω και να ολοκληρώσω την διαδικασία fastboot ή θα έχω σφάλματα; ” Από ότι ξέρω αλλά και από ότι κατάλαβα από τον @MIUI_ART, τον πρώτο οδηγό τον χρησιμοποιούμε σε περίπτωση σοβαρού προβλήματος της συσκευής (…

• Βρήκες λύση;;;;

• Εννοεί ότι το βουτάς με το ποντίκι, το σέρνεις στην επιφάνεια εργασίας, κανείς τις αλλαγές σου, πατάς save και μετά το ξανά βουτάς και το πετάς μέσα στο zip αρχείο.

• Παράθεση από kinezakias: “Η ένταση της ανοιχτής ακρόασης είναι πολύ αδύναμη. Έχει κανείς να προτεινει κάτι;” Παράθεση από mpidis1974: “Και σε εμένα το ίδιο με την ανοιχτή ακρόαση.Αρκετά χαμηλή ένταση.” Παράθεση από themakos66: “Και σε εμένα το ίδιο με την ανοιχτή ακρόαση, χαμηλή η ένταση” Θα συμφωνήσω και γώ. Με τέρμα την ένταση η ανοιχτή ακρόαση δεν ακούγεται αρκετά, αλλά δεν νομίζω να είναι κάποιο θέμα των Rom αλλά του κινητού, γιατί από ότι θυμάμαι μου το έκανε σε όλες τις Rom που έχω βάλει.

• Επίσης δες λίγο αυτό όσον αφορά το Revolut και ότι απορίες ρώτα εκεί! Εμένα είχαν έρθει σχετικά γρήγορα αλλά μην σε πάρω και στο λαιμό μου ... Δεν είχα πρόβλημα με φόρους. Μου τα είχαν στείλει με Singapore Post και δεν πέρασαν από τελωνείο (βέβαια είναι και το πόσο τυχερός - άτυχος είναι κάποιος και αυτό το λέω γιατί μπορεί το δικό σου δέμα να περάσει από δειγματοληπτικό έλεγχο).

• Λοιπόν για δες αυτό. Όσον αφορά πως θα το πληρώσεις, δες αυτό. Έχω παραγγείλει τρεις φορές και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Περίπου στις 10-15 ημέρες μου ερχόταν το δέμα. ΜΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΜΕ DHL ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΦΟΡΟ. Αυτά... Καλή παραγγελία...

• Παράθεση από kostrikala: “γεια σας παιδια και εγω καινουργιος ειμαι ειναι υποχρεωτικη η εγκατασταση της ελληνικης ρομ ; ποια τα πλεονεκτηματα σε σχεση με την κινεζικη ; και αν ναι ποια εκδοση ειναι για το xiaomiredmi 2 ; ” Θέλω να πιστεύω ότι σου έχουν λυθεί οι απορίες σου; Σε αρνητική περίπτωση ενόχλησε με. Γενικά πάντως να ξέρεις ότι η εγκατάσταση της ελληνικής rom στις κινέζικες συσκευές μας είναι μονόδρομος...

• Ωραία σαν σκέψη, αλλά νομίζω θα ήταν πιο εύκολο να συμπληρωνεται από το κάθε μέλος χειροκίνητα. (Συμφωνώ με τον @geobas) Δηλαδή να υπάρχει κάτω ακριβώς από την καθε συσκευή στο προφίλ μας επιλογή για το ποια rom έχουμε. (και δίπλα ακριβώς από την rom μια βαθμολογία για το πόσο ικανοποιμενοι είμαστε) Κάπως ετσι Xiaomi Redmi Note 2 Rom: (5.12.31) - Rate: (7,6) Xiaomi Redmi Note 3 Rom: (7.0.1) - Rate: (8,9)

• google voice search

Sakoumidis - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Για δοκίμασε αυτό

• Sorry δεν μπήκε ο σύνδεσμος αυτό εννοούσα.

• Παράθεση από Opanos: “Ψάξε για Nitecore $17.00 Nitecore I2 Lithium Li-ion Ni-MH Ni-Cd Smart Battery Charger (EU) - car charger cable + Euro plug AC charger cable at FastTech - Worldwide Free Shipping ” Ευχαριστώ Πάνο για τον χρόνο σου...

• Καλησπέρα σε όλους τους συμφουρίτες! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω έναν φορτιστή μπαταριών (όσων περισσότερων ειδών τόσο το καλύτερο) και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιους, ώστε μην χαθώ και πάρω καμία πατάτα. Κυρίως με ενδιαφέρει να φορτίζει ΑΑ, ΑΑΑ και γενικά τις συχνότερα χρησιμοποιούμενες μπαταρίες. Επίσης η τιμή να μην είναι υπερβολικά υψηλή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και κάθε γνώμη δεκτή...