Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 542.
-
Δες λίγο αυτό και πρέπει να κατεβάσεις νομίζω και το voice search της Google
-
Δες λίγο αυτό σε iPhone
-
Συγχαρητήρια στους τυχερούς... Πάντα τέτοια... Και του Χρόνου...
-
Hacked η Paypal
ΜήνυμαΗθικό δίδαγμα: Ποτέ δεν βάζουμε στο Internet πιστωτικές κάρτες, ΜΟΝΟ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ... (Για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο)
-
Από ότι βλέπω πήρες την δεύτερη θέση. Συγχαρητήρια και παντα επιτυχίες...
-
ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΜήνυμαΠαράθεση από jon Star: “GameHorizon Χαρη στον εξαιρετο ανθρωπο και δημιουργο αυτης της κοινοτητας Δημητριο Δαγκαλιδη!!! ” Μπράβο σας !!!! Πανέμορφο άρθρο ...
-
Miui Authenticator
ΜήνυμαΗ λύση από ότι νομίζω είναι αυτή ... Παράθεση από satriani9506: “ UPDATE: Τελικά βρήκα απάντηση σε ένα post. μπαίνεις σε αυτό το link και όπου "XXXXXXXXXX" βάζεις το ID σου: account.xiaomi.com/pass/auth/s…XXXXXXXX#service=setToken ” Λέω νομίζω γιατί δεν είμαι στο σπίτι για να το δοκιμάσω .... Αύριο με την αυγούλα βλέπουμε ...
-
Έφυγε και από μένα το μονοκούκι . . .
-
Παράθεση από muj: “Καλησπέρα, τρέχω εδώ και 3 μέρες την rom και ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα. Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι το εξής. Ενώ έχω εγκατεστημένο και προεπιλεγμένο σαν πληκτρολόγιο το swift πολλές φόρες όταν πάω να γράψω στο messenger ή στα μηνύματα μου έχει αλλάξει το πληκτρολόγιο και έχει της google. Κάθε φορά μπαίνω στην διαδικασία και επιλέγω το swift αλλά συνεχίζει και συμβαίνει, μπορεί να λυθεί κάπως αυτό το πρόβλημα; ” Για δοκίμασε να πας…
-
Παράθεση από anikologr: “Ούτε εγώ κατάλαβα πως τα αφαιρούμε.. ” Η απάντηση στην ερώτησή μας μάλλον έχει απαντηθεί από τον φίλο @karlesg Παράθεση από karlesg: “Κατεβάστε rom toolbox lite από play store. Για αυτό που θέλουμε μας κάνει και η δωρεάν έκδοση. Ξεκινήστε το θα βγάλει λάθος, δώστε του δικαιώματα root από κέντρο ασφαλείας και ξεκινήστε το πάλι. Επιλέξτε app manager. Θα σας βγάλει μια λίστα με όλες τις εφαρμογές σας. Στην αρχή είναι οι εφαρμογές που κάνατε εσείς εγκατάσταση. Μετά κάνοντας …