Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 542.
-
Αγορά smart watch
ΜήνυμαΕπειδή ενδιαφέρομαι και 'γώ και από ότι βλέπω δεν σου έχει απαντήσει κανείς, μήπως το έχεις βάλει σε λάθος ενότητα; Μήπως είναι καλύτερα να το βάλεις το θέμα αυτό κάπου εδώ ή εδώ. Ζήτα από κάποιον Mod να στο μετακινήσει το θέμα... Επίσης εάν είσαι γνώστης αγγλικών κάνε μία ερώτηση στα αγγλικά (τι προτείνουν) εδώ.
-
SG POST
ΜήνυμαΠαράθεση από barcelonistas1899: “Ανησυχω λιγο ειναι η αληθεια! ” Μην ανησυχείς καθόλου, το Vickmail θεωρώ ότι είναι από τα πιο αξιόπιστα καταστήματα. Στην χειρότερη dispute.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “wifi analyzer από το Google play ” Παράθεση από NasDriver: “Wifi Analyzer από το store Wifi Analyzer ” Παράθεση από Bodai: “Wifi Analyzer = THE TOOL!! ” Από ότι έχω καταλάβει το παραπάνω πρόγραμμα το μόνο που κάνει είναι να βλέπει σε ποιο κανάλι είναι συντονισμένα τα ασύρματα δίκτυα που υπάρχουν στον χώρο και εκεί που είναι τα λιγότερα να βάζουμε το δικό μας ρούτερ ώστε να έχει καλύτερο σήμα, έτσι δεν είναι; Κάνει και κάτι άλλο;
-
Παράθεση από wasilis: “Αν έχεις την όρεξη να μου εξηγήσεις τι είναι και που χρησιμεύει το droidwall αλλά και το airdroid θα με διευκολυνες αρκετά.” Το droidwall είναι firewall και επίσης περιοριζεις τις εφαρμογές που μπορούν να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Επιλέγοντας μια εφαρμογή μπορείς να την βάλεις να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο μόνο με WiFi ή δεδομένα ή και καθόλου. Το airdroid είναι για να συνδέσεις το κινητο με το PC μέσω WiFi (αντιγραφή αρχείων, επαφών, μηνυμάτων κ. α.) Αρκετά καλές και…
-
Παράθεση από coba: “Ευχαριστώ για την τόσο γρηγορη απάντηση! το XIAOMI REDMI NOTE 2. Το εχω αγορασει απο εξωτερικο εδω και 3 μηνες περιπου. Αλλα δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει το κινητο για την ωρα, μιας και το προβλημα φαινεται να εστιαζεται στα windows που δεν μου ανοιγουν το interface του MiFlash..” Για διάβασε λίγο αυτό.
-
Παράθεση από TziMcN: “Καταρχήν μπράβο για την προσπάθειά σου. Να σου πω ότι έχω το Redmi Note 2,αλλά επειδή δεν έχει έρθει η θήκη ακόμα, δεν του δουλεύω, (είμαι ψυχάκιας, το ξέρω). Όταν με το καλό ασχοληθώ σοβαρα με το κινητό, πρώτον εννοείτε ότι θα πρασινοποιήσω ό,τι σαβούρα υπάρχει. Το κάνω χρόνια τώρα και το θεωρώ απαραίτητο. Και επίσης, αν με το καλό αποφασίσεις να βγάλεις το mod που έλεγες, εγώ ευχαρίστως να το δοκιμάσω, αφού εξηγήσεις τι έκανες. ” Ομοίως ... Στην χειρότερη που δεν φτιάξεις…
-
Παράθεση από TziMcN: “Πρώτη φορά με xioami, θα με συγχωρεσετε αν πετάω και καμιά βλακεία. Εγώ βλέπω ότι κυκλοφόρησε 6,1,14. Είμαι με 5.12.31. Αναβαθμίζουμε ή καθόμαστε στα αυγά μας ” Εάν δεν έχεις κανένα πρόβλημα μείνε εκεί που είσαι. Εάν θέλεις να πειραματιστεις και λίγο ανέβα προς τα πάνω και στην χειρότερη εάν δεις ότι κάτι δεν πάει καλά ξανά γύρνα πίσω. Η γνώμη μου πάντως για τους αρχάριους είναι να μην αναβαθμίζουμε κατ ευθείαν αλλά να περιμένουμε λίγες μέρες ώστε να είμαστε σίγουροι ότι η …
-
Παράθεση από evankouros: “Θα ήταν ίσως χρήσιμο να φαίνεται ή προτίμηση ανά συσκευή, γιατί έχω παρατηρήσει (από τα σχόλια στις διάφορες εκδόσεις) ότι παίζει ρόλο. Αυτό όμως σίγουρα θα έκανε το δημοψήφισμα πιο περίπλοκο. ” Παράθεση από NasDriver: “Θα μπορούσαν να γίνουν τόσα, όσες είναι και οι συσκευές, στην αντίστοιχη συσκευή, εσωτερικό δημοψήφισμα της κάθε συσκευής δηλαδή ” Πάνω κάτω πιστεύω ότι όσα προβλήματα βγάζει η κάθε Rom τα βγάζει σε όλες τις συσκευές. Δεν νομίζω να υπάρχουν πολλές εξαιρέ…
-
Παράθεση από jimskeet: “Παιδια μια ερωτηση. Γραματοσειρες εκτος απ τις miui π εχει μπορουμε να βαλουμε? Γιατι δεν υποστηριζουν ελληνικους χαρακτηρες οσες εχω δει της miui. ” Εγώ έβαλα την Vir Mix και είναι έτσι. Την είδα από τον @baiosss και μου άρεσε. Υποστηρίζει Ελληνικά κανονικά... Πάντως οι περισσότερες τις Miui από ότι είδα και εγώ δεν υποστηρίζουν δυστυχώς όλους του ελληνικούς χαρακτήρες (κυρίως δεν αναγνωρίζουν τους τόνους και τα -ς-)