Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 542.
-
Παράθεση από mpakaros: “ξερει κανεις τι παιζει με το τελωνειο? υπαρχει περιπτωση να πληρωσω τελωνειο? ” Καλή Χρονιά φίλε μου και Χρόνια Πολλά ... Όλα είναι πιθανά, από την ώρα που παραγγέλνεις κάτι από Τρίτη Χώρα (εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης) !!!! Οι περισσότεροι στο φόρουμ από ότι έχω καταλάβει δεν έχει τύχη να πληρώσουν τελωνείο. (το ίδιο και εγώ) Διάβασε λίγο αυτό και θα καταλάβεις. Το μυστικό είναι να σου το στέλνουν με απλό ταχυδρομείο (εκτός και εάν η παραγγελία είναι από Ευρωπαϊκή Ένωση οπότε…
-
Παράθεση από arkas5: “Επειδή τώρα άρχισα και μαθαίνω, σε τι χρησιμεύει το wipe της cache - dalvik cache? Αν δεν το κάνουμε αλλάζει τίποτα? Θέλω να είμαι σίγουρος πριν αναβαθμίσω στην τελευαταία rom. Με τον express οδηγό του caesar πέρασα την προηγούμενη dev rom και επιτέλους είδα τις δυνατότητες του κινητού μου. Πετάει!!! ” Μόνο καλό μπορεί να κάνει στην συσκευή σου ένα wipe σε cache - dalvik. Για να μάθεις και τι ακριβώς είναι αυτά (για να μην μιλάμε σαν Κινέζοι) κοίτα το Λεξικό.
-
Παράθεση από kostsokale: “Εντάξει νομίζω λύθηκε το πρόβλημα. Δεν με άφηνε να προσχωρήσω στην αγορά. Κάτι έπαιζε με την Paypal αλλά όλα κομπλέ τώρα. Από yeso521 έκανα την αγορά και μου ήρθε στο email μου ο αριθμός παραγγελίας. Που μπορώ να βλέπω την εξέλιξή της και σε ποιο στάδιο βρίσκεται; ” Ανέμενε να παραλάβεις tracking number από το κατάστημα (σημαίνει ότι έχει φύγει από το κατάστημα) και μετά ανάλογα με ποια εταιρεία έχει φύγει θα μπεις στην σελίδα τους και θα βλέπεις την πορεία (Υπάρχει και…
-
Παράθεση από kzr1967: “Είμαι έτοιμος να παραγγείλω το Mi4c από το Yeso521. Έχετε άποψη αν το συγκεκριμένο κατάστημα είναι αξιόπιστο; ” Αν θες μπες εδώ για να κοιτάξεις και άλλα κινεζοκαταστήματα, ώστε να μπορέσεις να κάνεις συγκρίσεις και σε θέμα τιμών και γενικότερης αξιολόγησης. Πάντως όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω ο yeso521 είναι για την ώρα από τους αξιόπιστους Κινέζους.
-
Διαφημίσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Η ROM σου έτσι και αλλιώς είναι ROOT. Πήγαινε στην εφαρμογή Κέντρο Ασφαλείας => Δικαιώματα => Επέτρεψε την πρόσβαση Root και άνοιξε τον διακόπτη διπλα από την εφαρμογή ADway ” Το έψαξα και στο δικό μου αλλά δεν βρήκα κάτι ... Που στο καλό είναι ;
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΠαράθεση από Sam: “Παρακάτω ένα sample απο την κάμερα στο παιχνίδι! ” Δεν παίζεσαι απίθανο βιντεάκι, ανέβασε κι άλλα αδερφέ για να γουστάρουμε ...
-
Αγορα κινητου απο εξωτερικο!
ΜήνυμαΠαράθεση από savchr: “Καλησπερα στην παρεα μας,παιδια θελω να αγορασω για τον αδερφο μου ενα xiaomi redmi 2s το βρηκα και στο ebay και στο ali και σε 2 sites αλλα εχω προβλημα με την πληρωμη!εχω μια χρεωστικη καρτα.Γνωριζεται τι παιζει με τα capital controls και αν υπαρχει καποιος τροπος -παραθυρακι να κανω αγορα απο εξω;καθε απαντηση -βοηθεια δεκτη!σας ευχαρηστω πολυ !! ” Για αρχή, πρέπει να προσέξεις από αυτά τα δύο site μην σου στείλουν καμία μαϊμουδιά. Εάν πας εδώ θα δεις πολλές αξιολογήσεις…
-
Παράθεση από evankouros: “Ο Ινδός δεν έγραψε απλά "μια χαζομάρα". Προσπάθησε, αφιέρωσε πολύ χρόνο για να μαζέψει όσα "στοιχεία" μπορούσε κι άπλωσε ένα τραχανά για να προσπαθήσει να εδραιώσει μια κατηγορία χωρίς να μπορεί να την αποδείξει. Μ' αυτό τον τρόπο όμως έβαλε φιτίλια όχι μόνο σ' εμάς, αλλά & σ' όλους τους υπόλοιπους που είδαν με μισό μάτι την πρωτιά μας στην ψηφοφορία, όπως επίσης & στους συντονιστές του global. Σαφώς λοιπόν & πρέπει να δίνονται κάποιες απαντήσεις. Αυτές όμως πρέπει να ε…
-
Ρε παιδιά γιατί ασχολούμαστε ;;;; Η άποψη μου είναι περιμένετε να βγουν τα τελικά αποτελέσματα από την Miui και βλέπουμε μετά. Μπορεί να ασχολούμαστε τσάμπα ... Αν είναι κάτι θα μας ενημερώσει ο Admin και τότε ξαναμιλάμε για ότι προκύψει. Μην το κουράζουμε το θέμα! Αφήστε τα μίση και πιάστε καμία νέα Rom ... Φτιάξτε κανέναν οδηγό !!!! Κανένα Tip !!!! Μην ασχολείστε με το τί λέει ο κάθε τυχάρπαστος ... Ας αναλωθούμε για πιο σημαντικά πράγματα για την ώρα και σε περίπτωση που βγει επίσημα κάτι το …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vasagr: “Καλα δεν υπαρχει να ειναι τοσο απλο......, το δοκιμασα κ ολα μια χαρα. Νομιζα οτι εκανα φοβερη μαλ..... κ θα εκλαιγα το κινητο. Σας ευχαριστω παιδια παρα πολυ!!!!!!!!!” Ότι θες εδώ είμαστε...
-
Παράθεση από KPetros: “Η συσκευη παιζει ορισμενους μονο τυπους αρχειων (βιντεο) ? Διοτι οταν μεταφερω καποιο mkv/avi μου λεει οτι δεν θα μπορεσει να το αναπαραγαγει σωστα . Παρολαυτα μια χαρα τα παιζει ..... ορισμενα ομως κανουν πως κολλανε..... (και στο μαμα player και το bsplayer ) ” Πολύ καλός player είναι ο mx player, για δοκίμασε τον ...
-
Παράθεση από vasagr: “Τελικα αφου δεν ηξερα τι αλλο να κανω, δοκιμασα την επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις κ μαλλον εκανα μεγαλη πατατα. Τωρα ξεκιναει το κινητο κ φτανοντας στο σημειο για ρυθμιση γλωσσας κ μοντεμ, στο τριτο βημα ρυθμιση για το cloud εκει σταματαει κ οτι κ αν βαλω σαν επιλογη μου λεει οτι το cloud δεν δουλευει κ ξαναγυρναει στην αρχη της ρυθμισης για το cloud. Δεν προσπερναει με κανενα τροπο το βημα αυτο.....εχω δοκιμασει ολους τους συνδυασμους ακομα κ την παραλειψη του βηματ…
-
Παράθεση από HeavenScent: “Πέρασα χθες την 5.12.13 και ο καιρός δεν δουλεύει. Δεν βρίσκει καμία πόλη. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Βάλε γλώσσα κινητού αγγλικά, μετά πρόσθεσε τις πόλεις που θες και μετά ξανά βάλε ελληνικά
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από VaggelisL: “Ευτυχώς χτες κατάφερα με την βοήθεια του @dnomikos να εγκαταστησω την ελληνική rom ,(βασικά εγώ απλα έβαλα teamwier και άφησα τον dnomikos να κανει τα μαγικά του ,έκανε κάποια κόλπα που εγώ δεν θα μπορουσα να τα κάνω μόνος μου ,μετα απο 1,5 ωρα κατάφερε και την εγκατέστησε,μέσω Twrp !) Τον ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Συγχαρητήρια στην υποστήριξη που παρέχουν οι απίστευτοι τύποι του φόρουμ, ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ...
-
Παράθεση από KPetros: “Αυτο ομως με το +30 με μπερδεψες , μια χαρα βλεπω ποιος με παιρνει τηλεφωνο ακομα και αν στα στοιχεια της επαφης , ο αριθμος δεν ειναι περασμενος με +30 μπροστα . Μηπως ειναι για κλησεις απο εξωτερικο ?” Δηλαδή σου εμφανίζει και στις κλήσεις και στα μηνύματα ποιος σε παίρνει; Εάν ναι άστο και μην κάνεις τίποτα... Όχι δεν είναι για κλησεις απο εξωτερικό. Είναι για όλες τις κλήσεις. Απλά έχω την εντύπωση οτι τα τηλέφωνα από Τρίτες Χώρες (π.χ. Κίνα) είχαν ένα θέμα με την αναγ…
-
Παράθεση από Modechristos Chris: “Παράθεση από Sakoumidis: “Τέλος, αν και δε με ενδιαφέρουν τα νούμερα, (για να πάρω το μετάλλιο το έκανα, χιχι) όταν έκανα το antutu test ακολούθησα ΑΥΤΕΣ τις οδηγίες.Κατά την ταπεινή μου γνώμη τα πήγες μια χαρά... Το μονο + που θα έκανα στην θέση σου είναι σε κάθε νέα ρομ θα έκανα wipe και την dalvik. Επίσης εγώ μια στο τόσο κάνω και μια καθαρή εγκατάσταση για να φρεσκαριστεί το κινητό. Ααααα, και κάτι offtopic: Φοβερή ταινία ο Κομης του Modechristo...” Έχεις δί…
-
Παράθεση από KPetros: “CM εννοω το Clean Master - επρεπε να το πω κατευθειαν ετσι αλλα με εχουν κολλησει με τα αρχικα του - , υποτιθεται αυτο το προγραμμα κανει κατι λιγο σαν διαχειριση μνημης και σαν antivirus , 3-4 ατομα μου το ειχαν προτινει αλλα ομολογω βαζοντας το δεν καταλαβα τι ρολο βαραει [το CM transfer αν καταλαβα σωστα , χρησημοποιει wifi για να στελνει αρχεια αντι για BT ? ] Οσο για τις επαφες , δεν με καει το +30 . ” Πέτρο Καλή Χρονιά. Το Clean Master παλαιότερα (προ Miui εποχή) το …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mankap: “Παράθεση από Acrab: “Ολα κυλήσανε μια χαρά.... μόνο που antutu πέσαμε αρκετά.... απο τα 52800 που μου έδινε... τώρα είμαστε στα 47900. ” το τηλέφωνο δουλεύει σωστά ;;!... αυτό έχει σημασία .... αυτό με το antutu μου θυμίζει ,όταν τις ''βγάζαμε'' πιτσιρικάδες στις τουαλέτες του σχολείου & τις μετρούσαμε να δούμε ποιος την έχει πιο μεγάλη !! την ίδια δουλειά κάνουν” Χαχαχαχα, απίστευτη παρομοίωση... Έλιωσα....