Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 542.
-
Παράθεση από Modechristos Chris: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Sakoumidis: “ ” Φίλε @Modechristos Chris η απάντηση στο ερώτημά σου, σαν λογική και τρόπος είναι αυτός που σου δείχνει ο φίλος @Sakoumidis, ωστόσο πρέπει να προσέξεις, επειδή το Mi4c διαβάζει USB με καλώδιο ή αντάπτορα C-type και το ανταπτοράκι που δίνει η Xiaomi είναι μόνο για φόρτιση και όχι για μεταφορά δεδομένων. Με άλλα λόγια, πρέπει να αγοράσεις το κατάλληλο C-type καλώδιο ή USB αντάπτορα και να το δοκιμάσεις ότι το διαβά…
-
Παράθεση από barcelonistas1899: “Το xiaomi band 2 είναι ουσιαστικά το αρχικό xiaomi band αλλά μόνο με λευκό Led και διαφορετικό υλικό στο λουράκι (ίδιο με το 1s) (με μικρή επιφύλαξη το τελευταίο). ” Δηλαδή η εξέλιξη του band 1 είναι το band 2. Δεν έχει κάτι λιγότερο από θέμα λειτουργιών; Ποιο προτείνετε να αγοράσω. Η εφαρμογή που έχει μεταφραστεί από τον @maddoctor λειτουργεί και στα δύο ;
-
Από τη μία έχεις τα δίκια σου. Και εγώ όταν το είδα ξενέρωσα, αλλά ήταν στους όρους της ψηφοφορίας από την αρχή. Η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να ισχύει τουλάχιστον το αντίστροφο, δηλαδή 30% να αποφασίζουν αυτοί και 70% ότι βγάλει η κάλπη...
-
Παράθεση από stratos858: “Παιδιά καλησπερα και καλή χρονια με οτι ποθείτε.Πρόσφατα έγινα κάτοχος ενός redmi note 2. Ψαχνοντας βρηκα το φορουμ σας και πρεπει να παραδεχτω οτι κανετε παρα πολυ καλη δουλεια (χωρις ουσιαστικα εσοδα να φανταστω)... Η αλήθεια είναι οτι δεν είμαι πολυ εξοικειωμένος με ολα αυτα τα θεματα των ROMs, τα flash κτλ. Ωστοσο παραλαμβανοντας τη συσκευή ειχε τη κινεζική εκδοση και εγω περασα την official. Ειμαι ευχαριστημενος, μιας και παντα ειχα αγγλικο μενου στις συσκευες μου.…
-
Παράθεση από Modechristos Chris: “Μια απορία μόνο.... Εγώ π.χ. έχω το Mi4c που δεν παίρνει sd card. Εαν θέλω να κάνω "καθαρή εγκατάσταση" και επιλέξω στο μενού wipe και το "internal storage" θα μου σβήσει και το αρχείο της ROM που θα έχω αντιγράψει νωρίτερα στο κινητό μου, άρα πως θα πάω μετά το wipe πίσω για να κάνω install την rom ?” Για δες μια ΑΥΤΟ φίλε μου...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “μόλις παρέλαβα...ο Άγιος Βασίλης για εμένα ήρθε νωρίς Την επωνυμία της επιχείρησης: GearBest Την Διεύθυνσή της (URL): GearBest Tι ακριβώς αγοράσατε: Original Xiaomi Bluetooth V4.1 Hands Free Earphone CSR8610 Chip for Smartphones Tablet PC - BLACK Roman S370 Bluetooth 4.1 Wireless Handsfree Sports Headphone with Volume Control for Smart Phone Tablet PC - BLACK Stand Design TPU and PC Material Tire Pattern Protective Back Cover Case for Lenovo K3 Note - PURPLE Original Xia…
-
Παράθεση από Modechristos Chris: “Παράθεση από Sakoumidis: “Παράθεση από Modechristos Chris: “Ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες αυτές συμβουλές που δεν γνώριζα φυσικά. Το έκανα και θα δείξει στην επόμενη αναβάθμιση τώρα τι γίνεται. Τα υπόλοιπα βήματα που προανέφερα τα έκανα σωστά κατά την γνώμη σας? Δλδ recovery - wipe - advanced wipe - cache (μόνο cache, όχι Dalvik Cache, System, Data) - install την καινούργια rom.... ?? ” Δες και αυτόν τον οδηγό για να είσαι οκ για το επόμενο φλασάρισμα, πάλι το…
-
Παράθεση από Modechristos Chris: “Ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες αυτές συμβουλές που δεν γνώριζα φυσικά. Το έκανα και θα δείξει στην επόμενη αναβάθμιση τώρα τι γίνεται. Τα υπόλοιπα βήματα που προανέφερα τα έκανα σωστά κατά την γνώμη σας? Δλδ recovery - wipe - advanced wipe - cache (μόνο cache, όχι Dalvik Cache, System, Data) - install την καινούργια rom.... ?? ” Δες και αυτόν τον οδηγό για να είσαι οκ για το επόμενο φλασάρισμα, πάλι του συμφουρίτη @caeser ...
-
Παράθεση από Modechristos Chris: “Ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες αυτές συμβουλές που δεν γνώριζα φυσικά. Το έκανα και θα δείξει στην επόμενη αναβάθμιση τώρα τι γίνεται. Τα υπόλοιπα βήματα που προανέφερα τα έκανα σωστά κατά την γνώμη σας? Δλδ recovery - wipe - advanced wipe - cache (μόνο cache, όχι Dalvik Cache, System, Data) - install την καινούργια rom.... ?? ” Θέλεις όταν περνάς νέα Rom να διαγράφονται και όλα τα δεδομένα του κινητού σου ; (Με λίγα λόγια καθαρή εγκατάσταση; ) Εγώ πάντως όταν …
-
Παράθεση από Modechristos Chris: “Παιδιά μια βοήθεια θα ήθελα, sorry είμαι λίγο καινούργιος Είναι το 2ο update που κάνω και το κάνω με τον 2ο τρόπο, δλδ με recovery. Με βγάζει στο TWRP και εκεί το πρώτο πράγμα που μου εμφανίζει είναι "TWRP has detected an unmodified partition. TWRP can leave your partition unmodified to make it easier for you to take official updates. TWRP will be unable to prevent the stock ROM from replacing from replacing TWRP and will not offer to root your device. installin…
-
Παράθεση από Bodai: “Μάλλον το αρχειο κατεβηκε corrupted και έχεις αυτά τα προβλήματα. Καλό θα είναι να μην χησιμοποιείς τον Updater γιατι εμφανίζει συχνά τέτοια θέματα λόγω του φόρτου που υπάρχει στου κινέζικους servers. Παράθεση από drifter93: “Και κάτι τελευταίο, βάζοντας τα ελληνικά θα με καλύπτει η εγγύηση από το skroutzομάγαζο;” Τα κινεζομάγαζα δεν έχουν!! γιατι να έχει το ελληνικό μαγαζί?” Δες λίγο ΑΥΤΟΝ τον οδηγό για να καταλάβεις και τι εννοεί ο μάστερ Bodai όταν λέει corrupted.
-
Για αρχή ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ Καλά είστε απίστευτοι Πρωτοχρονιά και βγάλατε νέα Rom, ΕΊΣΤΕ ΟΙ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ ΜΑΣ Ευχαριστούμε και υποκλίνομαι...
-
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ
-
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ
-
Παράθεση από geobas: “Αλήθεια έχουμε καμιά ιδέα πόσα μέλη αριθμεί η κοινότητά τους ? ” Για δες λίγο ΑΥΤΟ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ...
-
Παράθεση από @grigpap: “Τι εγινε τελικα ” Εννοείς εάν κερδίσαμε; Εάν εννοείς αυτό δες ΕΔΩ
-
Παράθεση από alexaglob: “alexaglob επίσης ψήφισα, συγχαρητήρια! ” Πάρε και το πρώτο σου Like...
-
Έχω μία ιδέα .... Γιατί δεν λέμε όλοι οι συμφουρίτες να μπούμε μέσα στο φόρουμ μία συγκεκριμένη ώρα ή ημέρα, ώστε να τους αποδείξουμε ότι είναι μακάκες ... Με λίγα λόγια να σπάσουμε νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας αύριο ή κάποια συγκεκριμένη ημέρα (το καλύτερο ημέρα που υπάρχει νέα Rom) που θα μας πουν τα παιδιά ... Στατιστικά ==>> 7,885 Μέλη - 7,213 Θέματα - 77,431 Μηνύματα (58.09 Μηνύματα Ανά ημέρα) Νεώτερο Μέλος ==>> oris30. Επισκέψεις & Προβολές Επισκέπτες ==>> 3,650- Σύνολο:3,012,586- Ρεκόρ:31,80…