Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 542.
-
ΣΩΣΤΕ ΜΕΕΕΕ
ΜήνυμαΠαράθεση από DARVOR: “Λοιπόν το χειρουργείο απέτυχε, τα αρχεία σώθηκαν.” Εγω θα έλεγα ότι το χειρουργείο πέτυχε απλά ο ασθενής απεβίωσε από άλλα παθολογικά αίτια.... Χαχα, συγχαρητήρια όπως και να χει...
-
ΣΩΣΤΕ ΜΕΕΕΕ
ΜήνυμαΠαράθεση από DARVOR: “λοιπόν, το άνοιξα. Imgur: The most awesome images on the Internet μου ανοιξε κανονικά ( με 3% μπαταρια) αφόύ το άνοιξα όμως ( λίγα δευτερολεπτα μετά τη φώτο) αριχσε να δείχνει τη μπάρα του ήχου ότι αυξάνεται ( και τη τερμάτισε) μετά έκανε του 3υπνήτηριου τη μπάρα του ήχου πάλι στο φουλ και τώρα δε πατιούνται τα κουμπιά του ήχου ( το πάνω κάτω, ούτε το power button ) και όχι δε το έχω κλείσει το πίσω ακόμα” Μήπως δεν έχεις κάνει σωστά την συνδεσμολογία στα καλωδιάκια.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Όλοι οι MTK rn4 είναι Nikel.” Και οι Snapdragon? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Sakoumidis: “Σε Redmi pro 4 και περασμένη την τελευταία stable, τι πρέπει να κάνω για να μου λειτουργήσει το Snapchat; ” Λύθηκε. Πήγα SuperSu , πάτησα πλήρη κατάργηση πρόσβασης Root και όταν έκανα restart έκανα εκκαθάριση από twrp σε dalvik - cache και δούλεψε. Ευχαριστώ τον @HliasAvg
-
Rthyn L3 Smartwatch Phone
ΜήνυμαSam για πρότεινε κανά smartwatch, όπως και αυτό που είχες παρουσιάσει (με στρογγυλή οθόνη, αρκετή αυτονομία, μέχρι 70 Ε) Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΣΩΣΤΕ ΜΕΕΕΕ
ΜήνυμαΝα κάνω μία ερώτηση; Ποια rom έχεις; Εάν έχεις την xtrv, σε recovery μπαίνει; Αν ναι νομίζω ότι μπορείς να πας και να αντιγράψεις τα αρχεία που σε ενδιαφέρουν σε μία sd card, από file manager του recovery. Διορθώστε με εάν κάνω λάθος... Υ.Σ. Πριν κανείς οτιδήποτε και για να μην σε πάρω στο λαιμό μου ανέμενε να σου πουν οι εμπειροτεροι εάν ισχύουν αυτά που λέω.
-
Παράθεση από ianpan24: “Παράθεση από Sakoumidis: “Αυτός ο οδηγός προορίζεται για κινητά με επεξεργαστή snapdragon. Σε κινητά με επεξεργαστή mtk ποιον τρόπο χρησιμοποιούμε για να κάνουμε καθαρή εγκατάσταση;” Αν εχεις το redmi pro που γραφεις στο προφιλ σου ο οδηγος ειναι αυτοςΟλοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega) ” Περισσότερο εγκυκλοπαιδική ήταν η ερώτησή μου. Το έψαξα λίγο και κατάλαβα την διαφορά όμως. (Διορθώστε οι γνώστες) Όταν έχουμε Snapdragon επεξεργαστή, για να …
-
Αυτός ο οδηγός προορίζεται για κινητά με επεξεργαστή snapdragon. Σε κινητά με επεξεργαστή mtk ποιον τρόπο χρησιμοποιούμε για να κάνουμε καθαρή εγκατάσταση;
-
Σε Redmi pro 4 και περασμένη την τελευταία stable, τι πρέπει να κάνω για να μου λειτουργήσει το Snapchat;
-
Δεν θα ήταν κάτι πολύ πρωτόγνωρο για την MIUI κοινότητα, να μπορούμε να εντοπίσουμε μέσω wifi τις γύρω μας Xiaomi (miui) συσκευές και να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί με αυτές; Εννοείται να μπορεί ο κάθε χρήστης να ενεργοποιεί - απενεργοποιεί αυτήν την επιλογή, όπως γίνεται και με τα Mi Message. Θα ήταν ακόμα καλύτερο με το που ψάχνει η συσκευή μας για xiaomi (miui) συσκευές να βγαίνει ένα app σαν sonar και να μας λέει και που είναι αυτές ...