Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 542.

• Παράθεση από jonnieX: “Εχω samsung(οταν λεφτα υπηρχαν το'χω πληρωσει 600 μολις ειχε βγει) ” Πω, πω πω αυτοκίνητο θα αγόραζα και θα σκεφτόμουν να ξαναπαντρευτώ ..... Χαχαχαχαχαχαχα

• Παράθεση από jonnieX: “Μπορω να διαθεσω το ποσο για mi4c χρειαζομαι μετα απο τοσα χρονια μια συσκευη! Εχω samsung(οταν λεφτα υπηρχαν το'χω πληρωσει 600 μολις ειχε βγει)!ικανοποιημενος αλλα δεν αξιζουν τα λεφτα τους πλεον(μονο αν εχεις) ενω με τα μισα παιρνεις σχεδον ισαξιο(μιλαω για κατηγοριες s5, s6-edge )! Η χρηση ειναι advanced.multitasking μεχρι network penetration&sniffing!α ειμαι και flashaholic, μαρεσουν τα νεα πραγματα!+οτι χρειαζομαι και battery juice επιπλεον!! ” Οπότε έρχεσαι στην αρχ…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Να κάτι που θα μπορούσες να αναλάβεις .... ” Ευχαρίστως, αναμένω εντολές - οδηγίες ... (και πιστεύω ότι θα έχω και συνοδοιπόρο τον @Graydath)

• Καλό θα ήταν σε αυτήν την ενότητα [Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)], να μπορούσαν τα μέλη της Κοινότητας (ίσως στην αρχή του θέματος) αφού πρώτα έγραφαν την δική τους ιστορία, στη συνέχεια να βαθμολογούσαν το e-shop κατάστημα, όπου ψώνισαν, από μία κλίμακα του 1 έως το 10 ή να έβαζαν αστεράκια, ώστε να βγουν συνολικά αποτελέσματα και οπότε και συμπεράσματα για το κάθε China / e-shop, στην Κοινότητά μας και να μην χρειάζεται να ξεφυλλίζει 30 σελίδες για να καταλάβει…

• Unpacking από τον yeso521

Sakoumidis - - Hands on - Review

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “"Ο διάβολος είναι από την Ελλάδα" (Νίκος Καρβέλας) θα ήταν η πρώτη φορά που θα μου άρεσε αυτό το τραγούδι! Χαχαχα! ”

• Παράθεση από jonnieX: “Προτεινετε να περιμενω την καινουρια συσκευη της xiaomi note3 η να καταφυγω ατο mi4c ?απο γλυκουλη που μιλησα παντως μου κανει δωρο και ενα tempered glass η 7 ευρω απο την παραγγελια mi4c+nilkin case! ” Καλημέρα φίλε μου ... Κατά την γνώμη μου, πριν κάνεις οποιαδήποτε παραγγελία πρέπει να σκεφτείς τα εξής και εάν θες, μοιράσου τα μαζί μας: 1) Έως ποιο ποσό μπορείς να διαθέσεις; 2) Πότε θες την συσκευή στα χέρια σου; 3) Τί χρήση το θες (π.χ. παιχνίδια ή απλή καθημερινή χρήσ…

• Πρώτη αγορά από Κίνα και πραγματικά η εμπειρία μου ήταν πολύ καλή. - Την επωνυμία της επιχείρησης: Vickmal - Την Διεύθυνσή της (URL): vickmall.com - Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi Note 2 (Screen Film + Tempered Glass + Silicone Case Mofi Leather Case Black + Filp Leather Case, Mofi Tempered Glass, Universal Earphone) - Την ημερομηνία αγοράς: 25/9/2015 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 14 ημέρες, αλλά από 1 Οκτωβρίου και για επτά ημέρες στη…

• Παράθεση από Stinger: “Εγώ θα πήγαινα σε κάτι δοκιμασμένο όπως vickmall και γλυκούλη που παίρνουν τα παιδιά τώρα τελευταία. ” Μίά από τα ίδια !!!! 1.- Εγώ είχα παραγγείλει από Vickmail την 25/9/2015 - 01:52:33 2.- ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 29/9/2015 14:19 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ 3.- ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 6/10/2015 15:43 - ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 4.- ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΤΡΙΠΟΛΗ Κ Δ 6/10/2015 22:57 ΤΡΙΠΟΛΗ Κ Δ 5.- ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΡΙΠΟΛΗ Κ Δ 6/10/2015 23:43 ΤΡΙΠΟΛΗ Κ Δ 6.- ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ - ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ…

• Unpacking από τον yeso521

Sakoumidis - - Hands on - Review

Μήνυμα

Θα ήθελα να δω βίντεο (σκηνοθεσία, χορογραφία και μουσική επιμέλεια, δικά σου), σε περίπτωση που δεν έφταναν όλα. Δεν στο εύχομαι αλλά πραγματικά πιστεύω θα ήσουν απολαυστικός, Χιχιχιχι .... (Τι μουσική θα τους έβαζες άραγε; Συνεφιασμένη Κυριακή;) Χώρια την πλάκα είσαι καλλιτέχνης ...

• Και το καλύτερο, την επόμενη ένας από τους συμμετέχοντες να κερδίζει και μια εφαρμογή GPS, μετά από κλήρωση, (αφού πρώτα έχει μιλήσει ο admin με κάποιες εταιρείες GPS).

• Όντως θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μπορούσαμε να είχαμε και κάποια άλλα δεδομένα. 1. Κατ αρχήν να είχαν συμμετάσχει κανά 800 άτομα, 2. Πριν την συμμετοχή τους να απαντούσαν και ένα ερωτηματολόγιο του τεστιν, πόσο χρονών είσαι, εάν έχεις πληρώσει και πόσο για GPS, που χρησιμοποιείς το GPS (παίζει ρόλο εάν το GPS το χρησιμοποιεί ένας επαγγελματίας οδηγός, ταξιτζής ή ένας μαθητής), το φύλο του καθένα, πόσες φορές την ημέρα το χρησιμοποιεί, τί χρήστης κινητού είναι (pro, noob) και δυο τρεις άλλες ερωτ…

• Παράθεση από spoulk: “Και να προσθέσω γενικεύοντας και αστειευόμενος ότι οι άνω των 40 προτιμούν να πληρώνουν χαχαχα!!! Με τον παρά μου και το GPS μου!!! Και τελευταίο στη σειρά αλλά πρώτο σε σημασία: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον @Sakoumidis για την ιδέα και την εκτέλεση της ψηφοφορίας!!! ” Το σκέφτηκα να το βάλω και αυτό το στατιστικό αλλά φοβόμουν μη με κάνουν ban, χαχαχαχαχα. Ευχαριστώ φίλος ...

• Λοιπόν, στη δημοσκόπηση έλαβαν μέρος: - Διακόσια πενήντα (250) εγγεγραμμένα μέλη της κοινότητάς μας. - Από αυτά διακόσια σαράντα τρία (243) ήταν άντρες και επτά (7) γυναίκες. - Το 55,20 % επί του συνολικού συνόλου επέλεξαν ‘’ Εφαρμογή GPS ’’ δωρεάν, και το 44,80 % επέλεξαν ‘’Εφαρμογή Επί Πληρωμή’’. - Τον μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας (τα στοιχεία είναι μόνο από αυτούς που έχουν βάλει ηλικία στο Profile τους) είχε το IGo, - Τους περισσότερους πόντους στην κοινότητάς μας συγκέντρωσε η εφαρμογή Sygic…

• * Εφαρμογή * Ψήφισαν * Άνδρες * Γυναίκες * Ποσοστό * Mέσος όρος Ηλικίας * Συνολικοί πόντοι που έχουν λάβει * Google Maps (δωρεάν) * 73 * 69 * 4 * 29,00% * 33,6 * 46420 * Here Maps (δωρεάν) * 57 * 55 * 2 * 23,00% * 32,7 * 38065 * Sygic (Επί χρήμασι) * 38 * 37 * 1 * 15,00% * 41,3 * 103333 * Navigon (Επί χρήμασι) * 33 * 33 * 0 * 13,00% * 37,3 * 6241 * iGo (Επί χρήμασι) * 18 * 18 * 0 * 7,00% * 48,2 * 25028 * Mls Destinator (Επί χρήμασι) * 5 * 5 * 0 * 2,00% * 34,0 * 573 * TomTom (Επί χρήμασι) * 4 * …

• Παράθεση από prekasg: “1) χαρτες της Google 2) CoPilot 3) Navigon Y.Γ. Γιατι δεν μπορω να ψηφισω ; ” Σόρρυ φίλος έληξε η δημοσκόπηση, εώς 250 άτομα μπορούσαν να ψηφίσουν, μπορείς (όπως και έκανες) να γράψεις εδώ και θα τα συμπεριλάβω στα γενίκα Exit Polls... Όσοι Θέλουν να ψηφίσουν και δεν μπορούν ας γράψουν στο νήμα .... θα τα περάσω στη συνέχεια σε ένα γενικό ποσοστό ...

• Παράθεση από Stinger: “Μπορείς, εγώ χρησιμοποιώ Mixplorer (φαίνεται στα properties του αρχείου) αλλά νομίζω πως οι περισσότεροι File explorers στο μάρκετ έχουν αυτό το feature πλέον. Πχ ο ES Explorer το έχει σίγουρα. Για windows με έχει βολέψει πολύ το hashtab που στην ουσία προσθέτει μια καρτέλα στο context μενού των windows με όλα τα Checksums και κάνει άμεσα σύγκριση εάν έχεις το md5 στο clipboard. Πολύ βολικό και γρήγορο! ” Σωστός, είσαι άρχοντας που άρχει ...

• Μην βιάζεστε θα βγάλουμε τα αποτελέσματα των exit polls που θα αναλύονται όλα τα παραπάνω...

• Παράθεση από intheend: “Προσπαθώ να το περάσω στην συσκευή και δεν την θέλει . Πάω απο mi recovery (έχω την miui7 stable περασμένη απο OTA) , έχω μετανομάσει το αρχείο σε update (προσέχοντας μην γίνει zip.zip) αλλα μου λέει οτι signature fail... ” Αν και ο τρόπος είναι πανεύκολος και σχετικά απλός, ουσιαστικά ο οδηγός απευθύνεται σε συσκευές που έχουν ήδη εγκατεστημένο το custom recovery TWRP. Όποιος δεν έχει TWRP και θέλει να το βάλει (εφόσον το υποστηρίζει η συσκευή του), μπορεί να το κατεβάσε…

• RE:

Sakoumidis - - Tips & Tricks

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από NasDriver: “Καλησπέρα και ευχαριστούμε για τον οδηγό, διάβασα και το ποστ του Stinger, επειδή είμαι νέος σε όλα αυτά, μία κακή σύνδεση ίντερνετ, μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην ROM που κατεβάζουμε ---> Πρόβλημα στην εγκατάσταση ? ” Ενα bit να περάσει απο το error correction του modem σου και αντι για 0 είναι 1, αυτό το ένα bit μπορει να είναι στο χειρότερο σημείο και να προκαλέσει τα χειρότερα προβλήματα. Να θυμάσε ότι με τις ελληνικές γραμμές τα modem μας …

• RE:

Sakoumidis - - Google Play Store

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Sakoumidis: “Θα προτείνω στον admin να φτιάξει ένα room στο TeamSpeak ώστε να μπορούμε να βριζομαστε, για να χαλαρωνουμε ρε αδερφάκι μου... Κάτι σαν street fighter ” Αν δείτε την ανανεωμένη λίστα των καναλιών (Rooms) στο Teamspeak, θα δείτε πως υπάρχει και ένα Fight Club δωμάτιο.... :lol:” Αυτά είναι, μετά από μια ημέρα πίεσης και παντόφλας στο σπίτι... Ελάτε να σας τα πω ένα χεράκι.... Χαχαχαχα