Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 542.

• Λοιπόν με αφορμή κάτι νούμερα (βλέπε τέρμα κάτω τα MD5Sum της 5.11.19/20 Rom και είναι τα γράμματα και οι αριθμοί, 32 στο σύνολο, πριν από τις λέξεις xiaomi-miui-hellas) που έβλεπα στην σελίδα των Rom που κατεβάζουμε κάθε βδομαδούλα (και επειδή δεν ήξερα τί είναι και τί κάνουν), αλλά και ένα post του Stinger περί " MD5 Checksum για έλεγχο των roms που κατεβάζουμε ", θα σας δείξω πως βρίσκουμε εάν η Rom που κάναμε Download από το αγαπημένο μας Site είναι σωστή ή χάσαμε κανένα κομματάκι στον δρόμο…

• Παράθεση από Bodai: “Δεν σε καλύπτουν τα υπάρχοντα?? ” Να είναι ένα room που να απαγορεύει την είσοδο κάτω των 18, xaxaxaxaxa ....

• Παράθεση από Terminous: “παιδια πολυ καλη η προσπαθεια με τις ρομ αλλα στις τελευταιες εκδοσεις οταν ειμαι συνδεδεμενος στο wi-fi και κλειδωνω το κινητο τα μηνυματα στο mesenger κυριως αργουν να μου ερθουν η πρεπει να ξεκλειδωσω το κινητο για να ακουστει ο ηχος οτι εχω μηνυμα και πολλες φορες οταν ανοιγω το κινητο και μπαινω φβ μου λεει συνδεση ενω ειμαι ολη την ωρα στο ιντερνετ. ” Παράθεση από Antonis95gr: “Για όσους σταματάνε να συνδέονται εφαρμογές στο Internet με το σβήσιμο τις οθόνης ίσος σ…

• RE:

Sakoumidis - - Google Play Store

Μήνυμα

Παράθεση από aris.tsb: “νομιζω πρέπει να συμπεριλαβετε καιτο navmii” OK, boss...

• Θα προτείνω στον admin να φτιάξει ένα room στο TeamSpeak ώστε να μπορούμε να βριζομαστε, για να χαλαρωνουμε ρε αδερφάκι μου... Κάτι σαν street fighter. Ακόμα καλύτερα ένα room σαν arena να περνουμε ένα virtual χαρακτήρα και να πλακονομαστε, εεεεε τι λέτε, ααααα και το καλύτερο να πάρουμε έναν κόκορα για κοκορομαχιες.... Χαχαχα, chill out

• Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να συστηθώ και ‘γώ με τη σειρά μου !!!! Είμαι ο Pablo (το παρατσούκλι μου Τρίποδος, θα καταλάβετε γιατί στην συνέχεια) έχω 1,80 ύψος, μελαχρινός, αρρενωπός, με πλούσια κάλλη (ο νοών νοείτω), κάνω parkour, break dance, αλεξίπτωτο και ενίοτε banding jumping και ενδιαφέρομαι για ……. Ωχχχχ μαλ@κία σε λάθος site γράφω …… Πως σβήνει η μ@λακία ……σαδκγλφηασκξφηλκξσα (Πανικός και κρύος ιδρώτας) Χαχαχαχα, ψαρώσατε γατάκια …. Χαιρετώ όλη τη παρέα και εύχομαι να είμαστε όλοι καλά και ν…

• Παράθεση από psilos: “σπασμένο φυσικά... ” ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, τι είπε ....... Πιπέρι, πιπέρι.... Από που το κατέβασες, χχαχαχαχαχαχαχ (πλάκα κάνω)

• Παράθεση από arist1976: “Βάλε ένα ''ο'' στο url μπροστά από το bigota να γίνει obigota και θα δουλέψει. Και εγώ προσπαθούσα αρκετές μέρες και τελικά διάβασα αυτό το tip στο νετ και τελικά το κατέβασα. ” οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο, φοβερό, ξέρεις πόσες φορές το είχα προσπαθήσει να το κατεβάσω αλλά μάταια !!!! Το έβαλα στα σχόλια του σχετικού Download Mi Phone Manager : Mi Phone Manager (Με την ευγενική χορηγία του arist1976) Άλλα κολπάκια με άλλα γράμματα ξέρεις ;;;; XAXAXAXA

• Χαχαχαχα, Σόρρυ απλά είμαι λίγο περήφανος στα μάτια και μια παρόμοια φωτογραφία είχε ένας φίλος. Anyway χάρηκα για την γνωριμία...

• RE:

Sakoumidis - - Oι Προτάσεις σας

Μήνυμα

Παράθεση από iAmLiakos: “Παράθεση από Sakoumidis: “Παράθεση από iAmLiakos: “:thumbsup: Πολύ καλή ιδέα!! ” Ηλία γαμ@ το στανιό μου τι κανείς εδώ μέσα... Liguini που σου χρειάζεται.... Χαχαχαχα ” χαχα ωπαααα γνωριζόμαστε απο κάπουυυυ;;; :minigun:” Σόρρυ κιόλας, αλλά πες μου ο δεξιά στην φωτογραφία είσαι; Και μήπως είσαι από Κοζάνη; Αν όχι Γράψε λάθος, χιχιχι...

• RE:

Sakoumidis - - Oι Προτάσεις σας

Μήνυμα

Παράθεση από iAmLiakos: “:thumbsup: Πολύ καλή ιδέα!!” Ηλία γαμ@ το στανιό μου τι κανείς εδώ μέσα... Liguini που σου χρειάζεται.... Χαχαχαχα

• Παράθεση από Kratos: “Θα ήθελα να προστεθεί και το ΝAVITEL ” Παράθεση από pechr: “Δεν υπάρχει στη λίστα η εφαρμογή της MLS ” Οκ ρίξτε τον όβολό σας ...

• Παράθεση από geobas: “Αντε λοιπόν , εγώ αυτό , εσύ εκείνο και να γεμίσουμε 1200 τόσες σελίδες σαν κάποιο φόρουμ με αντιπαραθέσεις , χωρίς λόγο και αιτία , αφού η επιλογή ποια εφαρμογή θα χρησιμοποιήσει ο καθένας είναι θέμα προσωπικό και κολλάει δογματικά σε αυτήν . Θεμιτό το περί ορέξεως κολοκυθόπιτα , ΑΛΛΑ εγώ ΝΟΜΙΖΑ πως ΕΔΩ είναι μια κοινότητα , που ασχολείται με τα Xiaomi κινητά και τα πιθανά προβλήματά τους , και κάποιοι καλοί φίλοι χάνουνε την ώρα τους για να βοηθήσουν εμάς τους άσχετους να…

• Παράθεση από geobas: “Αντε λοιπόν , εγώ αυτό , εσύ εκείνο και να γεμίσουμε 1200 τόσες σελίδες σαν κάποιο φόρουμ με αντιπαραθέσεις , χωρίς λόγο και αιτία , αφού η επιλογή ποια εφαρμογή θα χρησιμοποιήσει ο καθένας είναι θέμα προσωπικό και κολλάει δογματικά σε αυτήν . Θεμιτό το περί ορέξεως κολοκυθόπιτα , ΑΛΛΑ εγώ ΝΟΜΙΖΑ πως ΕΔΩ είναι μια κοινότητα , που ασχολείται με τα Xiaomi κινητά και τα πιθανά προβλήματά τους , και κάποιοι καλοί φίλοι χάνουνε την ώρα τους για να βοηθήσουν εμάς τους άσχετους να…

• Παράθεση από geobas: “Οφείλω να παραδεχτώ ότι η λίστα είναι και σωστή και αντικειμενική γιατί δεν θα ήταν τίμιο να συμπεριλαμβάνει τα εκτός συναγωνισμού iGo και DontPanic . ” Παράθεση από kalandre3: “Προτείνω να μπει και το iGO. ” Παράθεση από kexas: “Χρησιμοποίω το here κάθε μέρα στην δουλειά και θεωρώ ότι είναι από τα πολύ καλά δωρεάν, το μόνο κακό είναι ότι δεν μπορείς να βάλεις πάρα πάνω από έναν προορισμό στην ίδια διαδρομή.το CoPilot ομως έχει αυτήν την επιλογή αλλά είναι ποιο πολύπλοκο. ”…

• Σαν δημοκρατικός τύπος που είμαι και 'γώ λέω να ξεκινήσω το πρώτο μου δημοψήφισμα και λόγω του ότι σκέφτομαι συνέχεια ποια είναι η καλύτερη "gps" εφαρμογή για το κινητό μου, να τα μας!!!! Λοιπόν xiao-κοσμε θέλω την ψήφο σας για ένα τόσο σοβαρό θέμα (για να μην χανόμαστε) !!!! Ποια είναι η καλύτερη "gps" εφαρμογή ;;; (Στη λίστα θα βάλω όσες περισσότερες μπορώ, για να έχετε επιλογές και πιστέψτε με, το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θα ψηφίσουν οι περισσότεροι όχι όπως κάποιοι - κάποιοι, που το όχι …

• Έχω μία πρόταση και θα ήθελα να δείτε εάν γίνετε !!!! Σε κάθε συσκευή που υπάρχει στο Forum και ειδικά στις Xiaomi, καλό θα ήταν να υπάρχει και μία βαθμολογία του κάθε χρήστη που έχει αυτήν τη συσκευή. Δηλαδή ο κάτοχος μίας συσκευής να απαντάει σε ένα ερωτηματολόγιο που θα βγαίνει μετά την επιλογή της συσκευής του στο προφίλ ή ακόμα καλύτερα μέσα στην σελίδα της κάθε συσκευής σε κάποιο σημείο πάνω - πάνω, να έχει δικαίωμα ο κάθε χρήστης (μία φορά μόνο σε κάθε συσκευή) να βάζει μία βαθμολογία και…

• Παράθεση από Tredor: “Την έβαλα και εγώ και πάει για δοκιμή . μια ερώτηση μόνο στο TWRP .ενώ τα μενού λειτουργούν κανονικά ,όταν θέλω να κανω reboot κλπ , η όταν κλειδωνει ή οθόνη στο TWRP σέρνεται το κινητό ή και κολαει . τώρα πχ που πέρασα την Ρομ έγινε κανονικά την εγκατάσταση αλλά κολλησε όταν πατησα reboot ” Φίλος, δεν ξέρω εάν έχεις βρει λύση στο πρόβλημά σου (καθόσον η δημοσίευσή σου είναι παλιά και κατά λάθος έπεσε στα μάτια μου) και επειδή ταλαιπωρήθηκα και 'γω με αυτό που αναφέρεις κοί…