Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 542.
-
Παράθεση από geoanto555: “Από την στιγμή που έχεις ξεκλειδώσει καλύτερη λύση είναι το miflash .. ” Οπότε με το miflash επαναφέρεται και το κλείδωμα του bootloader; Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος οδηγός; Ευχαριστώ...
-
Αυτον τον οδηγό χρησιμοποιούμε και σε περίπτωση που θέλουμε να βάλουμε official και έχουμε πάνω περασμένη την δική μας xtrv;
-
Παράθεση από mary_mary1969: “δεν καταφερα ουτε να δω αν ειναι κλειδωμενος ο bootloader.......πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βγαλω το κινητο απο fastboot...θα το αφησω με τη rom που φοραει..φοβαμαι μη το χαλασω” Εισαι σίγουρη ότι θα το αφήσεις με μαϊμουδίσια rom, κάποια στιγμή έτσι και αλλιώς θα σου μπρικαρει... =============== Απρ 22nd 2017, 12:28am =============== Παράθεση από lefesta: “Καλημέρα παιδιά Έχω το εξής με το κινητό, κάθε πρωί στην πρώτη ώρα περίπου η μπαταρία πέφτει γύρω στο10% …
-
Παράθεση από GeoXiaomi: “Παράθεση από Sakoumidis: “Φλάσαρα σήμερα σε δύο φίλους την τελευταία stable xtrv και με την καμία δεν ανοίγουν τα δεδομένα. Τι γίνεται; Wifi κλήσεις και όλα τα γίνονται κανονικά μόνο δεδομένα δεν εχω και στις δύο συσκευές ” XTRV δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED] ” Τελικά έτσι μου δούλεψε... Όνομα =Cosmote internet Apn= internet Τύπος ΑΡΝ= δεν έχει ρυθμιστεί Πρωτόκολλο ΑΡΝ= ΙΡv4/ipv6 Πρωτόκολλο περιαγωγής ΑΡΝ= Ipv4 Φορέας= HSPA =============== Απρ 2…
-
Παράθεση από cnikosc: “Όνομα =Cosmote internet Apn= internet Τύπος ΑΡΝ= δεν έχει ρυθμιστεί Πρωτόκολλο ΑΡΝ= ΙΡv4/ipv6 Πρωτόκολλο περιαγωγής ΑΡΝ= Ipv4 Φορέας= HSPA ” Ευχαριστώ φίλος, μια χαρά μου δούλεψε ...
-
Παράθεση από Dourios: “Παράθεση από Sakoumidis: “Μήπως έχει παρατηρήσει κάποιος εάν βάζοντας ένα βίντεο να παίξει σε πλήρη οθόνη, γυρνώντας το κινητό προς τα αριστερά και κατά την διάρκεια του βίντεο, του μαυρίζει η οθόνη;” το παθαίνω και εγώ δοκίμασε να το γυρίσεις ανάποδα και θα επανέλθει! ” Αυτό κάνω και γώ, απλά μου έκανε εντύπωση...
-
Παράθεση από akis95: “Να ρωτήσω κατι: Γιατί η αυτόματη φωτεινότητα μερικές φορές κάνει αυξομειώσεις μόνη της; Είναι γενικό το πρόβλημα ή μόνο σε μένα συμβαίνει; ” Παράθεση από geotzia: “Φαντάζομαι ότι είναι γενικό γιατί καί εμένα τά ίδια μού κάνει....(άρα σταθερή φωτεινότητα) Με ποιά Ρομ είσαι; ” Δεν είμαι ειδικός, αλλά μήπως επειδή είναι αυτόματη; Δηλαδή ανάλογα με το φως που υπάρχει στο περιβάλλον αυξομειώνεται ;
-
Πάντα τυχερός @yiannisT