Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 542.
-
Υποθετικη ερώτηση
ΜήνυμαΩραίος... Για πάμε και κανένα άλλο ...
-
Για όποιον ενδιαφέρεται από Κωτσόβολο: Σε 4 ημέρες λήγει το κουπόνι των 15€ για αγορές από 100€ (ZZV-03185594872). Ισχύει ως 17/9 στο Κατάστημα Bουλιαγμένης, στο KOTSOVOLOS.GR ή στο 2102899999. Σημείωση: Όποιος το χρησιμοποιήσει να το αναφέρει εδώ ώστε μην πάει και άλλος με το ίδιο κουπόνι και φάει πατάτα. Το συγκεκριμένο μου το στηλανε με SMS.
-
Τους έχω μιλήσει 2 φορές on-line και τις δύο μου είπαν ότι από εβδομάδα θα έχουν stock. Επειδή δεν βιάζομαι δεν την ακύρωσα την παραγγελία όπως μου είπαν ότι μπορώ να κάνω αλλά ούτε να αντικαταστήσω αυτό που δεν είχαν πλέον σε stock. Ακούστε όμως αυτό για να καταλαβετε τι τύποι είναι: Τους ζήτησα ένα προστατευτικό τζαμακι για το Redmi note 3 pro ενός φίλου αξίας 2 ευρώ, τους είπα να το προσθέσουν στην ίδια παραγγελία και αντί να μου πουν είναι δώρο για την ταλαιπωρία σου, μου στείλανε email για …
-
Παράθεση από Sam: “Παράθεση από astrah: “ΑΚΥΡΟ τελικα απο gearbest για το Mi5 gold ” Πφφφφφφ.....Περιμένω και γω για το ακυρωτικό να το επιβεβαιώσω! ” Απαράδεκτοι στο GearBest... Και λάθος να είχαν κάνει έπρεπε να το διορθώσουν με άλλον τρόπο... Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες έχω μία παραγγελία και ακόμα να μου την στείλουν λόγω out of stock ενός αντικειμένου από την παραγγελία ( όταν έκανα την παραγγελία το είχαν σε stock κανονικά). Βλέπω να τρώνε από δω και πέρα άκυρο...
-
Ευχαριστούμε για την παρουσίαση και τον χρόνο σου... Θα σου ήταν εύκολο να μας εβγαζες τρεις φωτογραφίες, όπου η μία να είναι χωρίς ζουμ, η άλλη με ζουμ του κινητού και η τρίτη με τον τηλεσκοπικο φακό για να δούμε τις διαφορές;
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΩραίος @Sam
-
GearBest προσφορές
-
Προσφορές από GearBest (σε καλή τιμή το Redmi3 Pro -149$-)
-
Mi Key 3.2.3 GR
ΜήνυμαΠοια εφαρμογή;
-
Mi Key 3.2.3 GR
ΜήνυμαΠαράθεση από alpeppas: “Για να μπει θεία ροοτ Lucky patcher πας tools και patch στο Android επιλέγεις τα δύο πρώτα κουτάκια, κάνει μετά από λίγο επανεκκίνηση. Μετά επιλέγεις το τρίτο ξανακάνει επανεκκίνηση και επιτέλους μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογή! Αν και πάλι μου λειτούργησε μόνο μια φορά στο mi5 και πάλι όχι σωστά... Αλλά τουλάχιστον σας είπα πως το κάνεις install. Κι εγώ σε οδηγό το είδα. Καλή τύχη. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αρχηγέ μου δεν κατάλαβα...
-
Mi Key 3.2.3 GR
ΜήνυμαΜια από τα ίδια. Δεν μπορώ να εγκαταστήσω την εφαρμογή με τίποτα.. (έκανα και clear cache και dalvik)
-
Προσφορές από GearBest
-
Παράθεση από NasDriver: “@mixalis760, καλώς ήρθες στην παρέα μας Η ρομ που έχεις unofficial, αυτό σημαίνει ότι σταδιακά η συσκευή θα αρχίσει να παρουσιάζει προβλήματα, αν δεν το κάνει είδη, κολλήματα, να μην ανοίγει εφαρμογές, κτλ, έως και να σβήσει μία μέρα στα καλά καθούμενα, όλα αυτά έχουν συμβεί. Ξεκινά από εδώ Νέος στην Xiaomi? Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις, θα σου λυθούν πολλές απορίες σχετικά με την xiaomi. Για να αλλάξεις σε Official και μετά σε Ελληνική πρέπει να κάνεις τα παρακάτω βήματα μ…
-
Προσφορές από GearBest
-
Τελικα έβγαλα άκρη. Τους έστειλα την πληρωμή του PayPal και όλα εντάξει. Μου δικαιολογηθηκαν οτι λόγω πολλών υποκλοπών ήθελαν να βεβαιωθούν ότι είμαι ο πραγματικός αγοραστής. Υ.Σ. @MIUI_ART Εννοείται ότι τους είπα ότι εάν εξακολουθήσουν να μου ζητάνε φ/α ταυτότητας και λοιπών εγγράφων, να ακυρώσουν τις παραγγελίες μου.