Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 542.
-
coolicool.com/xiaomi-mi-5-pro-…ch-fhd-screen-and-g-43213 Καλή επιτυχία σε όλους μας... Και @MIUI_ART με το μαλακό γιατί θα μας κακομάθετε...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν και άλλα Forums με ποιο διαφανείς διαδικασίες κατά την κλήρωση.... Μπορεί στην επόμενη κλήρωση να κάνουμε και Live Stream για να την βλέπουν όλοι ζωντανά.... ” Αν βρεις και μία ωραία κοπελίτσα να βγάζει τους τυχερούς αριθμούς θα είναι φανταστικό .... Χαχαχαχα
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Το βίντεο διορθώθηκε από το πρόβλημα με τα δικαιώματα στην μουσική υπόκρουση ... ” Φοβερό κομμάτι ... και εννοείται με διαφάνεια ο νικητής ...
-
Μπράβο ρε φίλος, Συγχαρητήρια... Πάντα τυχερός...
-
προβλημα κατα το update
ΜήνυμαΔεν έχεις βάλει κανένα προστατευτικό στην οθόνη (ζελατίνα ή άλλο τζαμάκι;)
-
Πιστεύω πάντως ότι σαν ιδέα είναι πάρα πολύ καλή. Τι εννοώ...; Θα ήταν πολύ χρήσιμο με το που μπαίνει κάποιος στο φόρουμ να υπάρχει ένα τέτοιου είδους ερωτηματολόγιο ώστε να λύνονται αμέσως - αμέσως κάποιες απορίες. Τι θα λέγατε να δημιουργήσουμε ένα τέτοιο ερωτηματολόγιο; (εννοείται και συμπεριλαμβανομένων των αστείων απαντήσεων ώστε να υπάρχει και μια δόση χιούμορ)
-
Φοβερός ... Αναμένω με ανυπομονησία και άλλες ερωτήσεις - απαντήσεις ... Χωρίς λόγια Ερώτηση 2: Μου εμφανίστηκε κίτρινο σημάδι στην οθόνη τι φταίει; Απάντηση: Το είδε πολύ ο ήλιος Ερώτηση 4: Έχω windows 10. Τι βήματα πρέπει να κάνω για να αναγνωρίσει ο υπολογιστής μου το κινητο μου; Απάντηση: Αγιασμό Ερώτηση 9: tamtam είναι.... (πάντα με διαθεση humor) Απάντηση: Ονομασία σκύλου από το ομώνυμο τραγούδι του Ζαμπέτα (ο μαύρος, ο σκύλος , ο αράπης.....) Άπαιχτος - Απάλευτος ...
-
Νιώθω τυχερός φέτος, το 'χω .... Χα
-
Κουπονάκια από Gearbest
-
Προσφορές από gearbest
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Sakoumidis: “Εδώ τα xiaomi που μας έρχονται με την κινεζικη ρομ και είναι γεμάτα προβλήματα και πάλι καλά έχουμε το φόρουμ και τα στρώνουμε. Δεν είναι λαχείο μια τέτοια αγορά; ” Μέχρι ένα σημείο είναι. Σε άλλες μάρκες η rom είναι αυτη που είναι και την παίρνεις as is ” Με λίγα λόγια γουρούνι στο σακί...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Προσφορές UMI UMI Series Spring Big Sale, From Feb 22nd-28th - GeekBuying.com ” Τι τερατάκι είναι αυτό ρε παιδιά... Να κάνω μια ερώτηση; Έστω ότι το αγοράζω, δεν θα έχω πρόβλημα στο software; Εδώ τα xiaomi που μας έρχονται με την κινεζικη ρομ και είναι γεμάτα προβλήματα και πάλι καλά έχουμε το φόρουμ και τα στρώνουμε. Δεν είναι λαχείο μια τέτοια αγορά;
-
Προσφορές και από ένα ελληνικό γνωστό κατάστημα, E-Shop.
-
AD BLOCKER
ΜήνυμαΔες εδώ. Το AdAway έχω εγώ και δουλεύει τέλεια. Πρέπει να κατεβάσεις πρώτα το F-Droid και μετά το AdAway.