Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 350.
-
Προβλημα μεταβασης απο 4.4 σε 6.0
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΑλλη Ελληνική stable γίνεται να κάνεις εγκατάσταση μέσω updater..?
-
Προβλημα μεταβασης απο 4.4 σε 6.0
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΣτο miflash τσεκαρεις το formatall? (Κάπως έτσι το γράφει)
-
Ακριβως το ιδιο αντιμετωπιζω και εγω μετα απο εγκατσασταση απο Miflash την fastboot stable Mi4. Εχω παρατηρησει ομως οτι απο τοτε που εχω κανει αναβαθμιση σε ΜΜ συνεχομενες εναλλαγες του σηματος απο 2G σε 3G με αποτελεσμα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ποιοτητα σηματος. Η αληθεια ειναι οτι εχω νευριασει αρκετα και δεν ξερω τι να κανω. Το μονο που μενει ειναι να γυρισω σε Kitkat.
-
Εχει καποιος αλλος θεμα με επανεκινηση σε mi4? Παλι το βρηκα να μου ζηταει κωδικο pin...εχω κανει wipe cache & davlic. Τι αλλο μπορω να κανω?
-
Παράθεση από Bodai: “@ntel0s ελληνική rom δεν έχει το Mi-4 σου? ” Το δικο μου ναι. Υο MI4 LTE-CU ειναι φιλου που και αυτο εχει Ελληνικη ρομ. Λογικα σκεφτηκα εφοσον ειχε παρει την ελληνικη τοτε(5.3.1 νομιζω) θα μπορει να παρει και την ΜΜ τωρα. Εεεε??
-
Γνωριζεις καποιος αν μπορω να καμω το update σε MI 4 LTE-CU?? Πηραμε 2 mi4 με να φιλο απο το ιδιο site πριν ενα χρονο και ειχαμε βαλει Ελληνικη ρομ. Απο τοτε αποφασισε ο φιλος μου να το κανω update οπως το δικο μου και οταν πηγα ρυθμισεις ειδα MI4 LTE-CU. Ξερει καποιος τι ειναι αυτο???
-
Xiaomi mi4 LTE-CU
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια! Μολις τωρα επιασα ενα mi4 φιλου που τα ειχαμε αγορασει μαζι απο γνωστο site. Μου ζητησε να του το κανω update γιατι απο τοτε που ειχαμε βαλει μαζι την Ελληνικη ρομ δεντοεχει κανει αναβαθμιση λογισμικου. Σημερα παρατηρησα οτι στις ρυθμισεις γραφει MI4 LTE-CU.... Τι ακριβως ειναι αυτο αν ξερει καποιος και αν ξερει καποιος αν μπορω να του περασω την MM.
-
Ghost touch
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΕχει παρατηρησει καποιος ghost touch?? Απο την ημερα που εκανα ενημερωση την συσκευη σε ΜΜ εχω που και που ghost touch το οποιο σταματαει μονο αν κλειδωσω το κινητο. Μολις ξεκλειωσω ολα κανονικα.
-
Για αλλη μια φορα βρηκα το mi4 μου να μου ζηταει κωδικο PIN. Το ειχα βαλει για φορτισει και οταν κυπνησα ζητουσε PIN.
-
@tsamige και αυτα που ανεφερες εσυ. Ο καιρος εχει διορθωθει.
-
@tsamige και οτι προανεφερες εσυ.
-
Εκανα wipe cache και επανηλθε απλα βιαστηκα να σου απαντησω.
-
Αλλαγη στυλ
ΜήνυμαΑλλαξε μονο του το στυλ εμφανισης της σελιδας και προσπαθω να το αλλαξω αλλα τιποτα...αυτο εκει! Απο κινητο εχω το θεμα οχι απο υπολογιστη. Απλα με το Mobile που μου εχει δεν μππρω να κανω παραθεση και like σε σχολια.
-
Και επιβεβαιωνω και τον @tsamige
-
Σε εμενα δεν δουλευει η εφαρμογη καιρος μολις ανοιγει και κανει ενημερωση κολλαει εκει μεχει να μου βγαλει δεν ανταποκρινεται.
-
Μολις περασα εγω και επιβεβαιωνω οτι εχει διορθωθει. Για εντυπωσεις ειναι νωρις ακομα να μιλησουμε.. Ευχαριστουμε για αλλη μια φορα!!
-
Παράθεση από mixaliscy: “@ntel0s από stable πήγες σε αυτήν? Και αν ναι ποια επειδή υπήρχε θέμα με την αλλαγή των Mi4. Αν έμεινες σε παλιά Ρομ χρειάζεται ειδική διαδικασία ” Απο stable 7.2.8.0 την ΜΜ δηλαδη.