Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 350.
-
Χωρις να εχω Miband δοκιμασα και εγώ το mifit οντως βγαζει σφαλμα. Επισης νομιζω πως με την προηγουμενη ρομ(7.1) καπου ειχα βρει την επιλογη για αλλαγη του εφε κλειδωματος οθονης. Τωρα δεν μπορω να βρω. Επισης σαφως δυνατοτερος ηχος αλλα σα να μπουκωνει το ηχειο του κινητου στο τερμα χωρις να ενεργοποιησω atmos Αν το ενεργοποιησης μπουκωνει απιστευτα. Τρομερη διαχειρισει RAM. Εχω παθει πλακα με την εναλλαγη στης εφαρμογες. Μενει ακριβως εκει που ησουν χωρις να χρειαστει να φορτωσει την εφαρμογη …
-
Παράθεση από longus: “Σε ευχαριστω φιλε μου. Κατεβασα τη fastboot ρομ αλλα εκει με το miflash μπερδευομαι πολυ. Βλεπω και ξαναβλεπω το video του οδηγου αλλα δεν... Το φοβαμαι. Δεν πειραζει. Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πες μου τι θελεις ακριβως και ασε το βιντεο. Καλυτερα ειναι οι γραπτες οδηγιες παρα το βιντεο για εμενα. Επειδη το εκανα πριν λιγο γι αυτο σοθυ λες ναμου πεις.
-
Παράθεση από Gkontos10: “Παιδιά όσοι την περάσατε σε ΜΙ4.. Πείτε εντυπώσεις... Από μπαταρία τι λέει? ” Ειναι νωρις ακομα για τετοιες εντυπωσεις. Σε 2-3 μερες θα μπορω να σου απαντησω.
-
Παράθεση από longus: “Παιδια εγω δηλωνω "Ασχετος", δεν μπορω με τιποτα. Εχει γινει το κεφαλι μου καζανι. Αλλα βλεπω στον οδηγο του φορουμ, αλλα βλεπω στο pc μου, δεν το "εχω". Δεν πειραζει, θα μεινω με την κκ. Σας ευχαριστω. Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πες μας να σε βοηθησουμε φιλε. Εγω μολις το εκανα και περιμεμω απο cloud (το οποιο αργει του θανατα) να κατεβουν οι εφαρμογες μου.
-
Επιτυχης και απο εμενα η εγκατασταση της MM μεσω fastboot. Ευχαριστουμε ολη την ομαδα που προσπαθει και δινει το καλυτερο της εαυτο για εμας!
-
Παράθεση από fotis: “παιδια ειμαι τελειος ασχετος και αυτο με το fastboost δεν το καταλαβαινω !!!δεν μπορω να το κανω update μεσα απο το κινητο?απο το update τοu miui?τοσο καιρο το εκανα απο εκει!βρηκα ενα post να κατεβασω πρωτα την xiaomi.eu_multi_cancro_V7.1.5.0.KXDCNCK_v7-4.4. και μετα να περασω την xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_Stable-V7.2.8.0.και να κανω 2 φορες restart το κινητο αυτο ισχύει?ευχαριστω! εχω το mi3w και εχω την 7.1.3...εκτος αν υπαρχει καποιος οδηγος για τους τελειος ασχετο…
-
@MIUI_ART διαβασα τον οδηγο για fastboot και γραφει να κατεβασουμε πρωτα την αγγλικη και μετα την ελληνικη,αυτο πρεπει να κανω ή περναω κατευθειαν την ελληνικη? Και αλλη μια ερωτηση. Ο αλλος τροπος χωρις fastboot ειναι να κανω τον οδηγο για αλλαγη σε MM και μετα εγκατασταση μεσω TWRP?
-
Εχω μπερδευτει...ποια η διαφορα απο fast boot και μη..? Καποιος να μου εξηγησει παρακαλω. Μεχρι τωρα εκανα αναβαθμισεις μεσω updater. Να ακολουθησω το ποστ του @dnomikos..? @MIUI_ART μου βγαζει πως δεν δουλευει το λινκ.
-
Αναμενουμε για fastboot..? Fastboot παιδες ειναι μεσω updater σωστα..??
-
Ισως για dual boot ή χωρις να γνωριζω και πολλα σε περιπτωση που πας να περασεις καινουργια ρομ και εχεις προβλημα( να μην ανοιγει το κινητο) θα ανοιγει με το αλλο partition. Καπως ετσι το εχω στο μυαλο μου. Θα μας απαντηση καποιος αν γνωριζει για να μαθουμε και εμεις.
-
Παράθεση από Capamble: “Ο πρώτος τρόπος είναι από update τής ενημέρωσης? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν για το Mi-4c ειναι εκδοση android 5 (lollipop) ναι. Αν ειναι 6 (MM) δες λιο πιο πανω τα ποστ του @dnomikos
-
Παράθεση από Capamble: “Επειδή δεν έχω καταλάβει εμείς που είμαστε ήδη με stable πώς περνάμε την νέα έκδοση? Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει και άν χάνονται όλες οι εφαρμογές?? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Με τον 1ο τροπο σε Mi-4c αν δεν κανω λαθος. Καλο ειναι να κρατας παντα ενα backup...ποτε δεν ξερεις.Λογικα αναφερεσαι απο stable σε stable. Αν εισαι σε dev με τον 2ο.
-
Aiwatch P360 MTK2502A 1.22 Inch Screen Smart Watch BT4.0 Anti-Lost Sleep Heart Rate Monitor Handfree Speaker MIC for Android IOS online - coolicool Καλη επιτυχια σε ολους!
-
Παράθεση από pkatsaras: “Στο MI4 είναι στην Marshmallow η stable; Είναι κλειδωμένο το bootloader; Σόρυ αλλά δε βρήκα απαντήσεις! Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν βγηκε νομιζω ακομα για το mi4 καινουργια stable αλλα ρωτησα και εγω 2 φορες για το αν θα βγει και περιμενω απαντηση.
-
Καλησπερα παιδια! Να περιμενουμε και σε mi4 καινουργια ρομ ή οχι? Γνωριζει καποιος?
-
Στο mi4 να φανταστω θα περιμενουμε και εμεις αναβαθμιση εντος ημερων,σωστα? Αν ναι σε ποια εκδοση android θα παμε αν γνωριζει καποιος.