Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 350.

• Κιτριvη σκια στην οθονη....

ntel0s - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Δεν ηθελα να σε φανω καπως ουτε το ειπα με κακο τροπο..απλα ηθελα να αναφερω την αποψη του τεχνικου..ζητω συγγνωμη αν φανηκε καπως...αφερεσα τo tempered glass και περιμενω με τις μερες να δω...διαβασα και αυτο yellow screen tint/spot FIX! | HTC One X το δοκιμασα χθες θα το δοκιμασω και σημερα μαλλον μπας και γινει τιποτα και το θεμα αυτο το διαβασα ολο γι αυτο σε ανεφερα σε σχολιο επειδι εχεις την εμπειρια...

ntel0s - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από ntel0s: “Παραθετω και τις εικονες για να δειτε τι εννοω(μην με πειτε υπερβολικο!!) Ααααα, επικοινωνησα με minideal σημερα και μου ειπαν αν με ενοχλει την ωρα που το χειριζομαι και τους ειπα οτι ειναι πρβλημα και πρεπει να φτιαχτει εφοσον εχω εγγυηση και αμεσως μου απαντησαν να το στειλω πισω αν θελω αλλα οχι αυτην την περιοδο λογο πολλων αργιων θα αργησει λεει να μου το στειλουν πισω! Και τους ρωτησα ποτε να το στειλω και επισης να μου στειλουν ενα mail που…

ntel0s - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Δυστυχως εχκυν περασει οι 180 μερες...η αγορα εγινε στις 2 Ιουνιου...ειναι 2 οι επιλογες ή το στελνω ή πληρωνω τα 70 ευρω για ΓΝΗΣΙΑ(θελω να πιστευω)..υπαρχει περιπτωση αφαιροντας το tempered και βαζοντας το σε δροσερο-κρυο σημειο να επανελθει.??? Λεω εγω τωρα ο ασχετος...σε ενα μαγαζι που επισκευαζει τηλεορασεις με ρωτησε αν δοκιμασα να βγαλω το τζαμακι μπροστα μηπως φυγει..οπως υο ειδε δεν ανεφερε καμμενα pixels μου ειπε κατι απο την οθονη θα ειναι αλλα οχι καμμενη...

ntel0s - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παραθετω και τις εικονες για να δειτε τι εννοω(μην με πειτε υπερβολικο!!) Ααααα, επικοινωνησα με minideal σημερα και μου ειπαν αν με ενοχλει την ωρα που το χειριζομαι και τους ειπα οτι ειναι πρβλημα και πρεπει να φτιαχτει εφοσον εχω εγγυηση και αμεσως μου απαντησαν να το στειλω πισω αν θελω αλλα οχι αυτην την περιοδο λογο πολλων αργιων θα αργησει λεει να μου το στειλουν πισω! Και τους ρωτησα ποτε να το στειλω και επισης να μου στειλουν ενα mail που να αναγραφει οτι ειναι σφαλμα του κινητου και ο…

• Οθόνη για Mi 4

ntel0s - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Τελικα παιδες ολα κομπλε με τις οθονες..?

ntel0s - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από ntel0s: “Τελεια!!! Ξαφνικα σημερα μια κιτρινη σκια δεξια πανω στη οθονη μου!!!! Αφου δεν το εσπασα παλι καλα!! Ξερεις καποιος πως μπορει να γινει αυτο χωρος πεσιμο??? Με θηκη προστασιας και tempered glass...???????? ” Αυτό γίνεται λόγω υπερθερμάνσεων και αστοχίας οθόνης. Το ζόριζες με πολύωρο gaming? ” δεν παιζω παιχνιδια...και υπερθερμανση δεν ενιωσα ποτε στα χερια εκτος καποιες φορες απο το φορτισμα...αλλα ας θεωρησουμε οτι το ζορισα κι ολας,το θεωρεις φυ…

ntel0s - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Πρωην κατοχος ZOPO ειχα παθει παλι το ιδιο...ή ειμαι τοσο ατυχος ή η xiaomi ειναι σην ιδια κατηγορια με zopo...ειπα θα δωσω καποια χρηματα παραπανω για να παρω κατι καλυτερο απο θεμα αποδοσης αλλα και κατασκευαστηκα...μαλλον το 2ο ομως δεν υσχιει...και πως παραγγελνεις τωρα οθονη εαν υπαρχον παλι πιθανοτητες να σου ξανατυχει το ιδιο..?? Ποσα 35-40€ θα δωσω για να ειμαι "τυχερος"...?

ntel0s - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Απλα φιλε μου τρλενομαι γιατι το προσεχω απο την πρωτη μερα με tempered glass και θηκη και ξαφνικα προβλημα....!! Πληρης απογοητευση..... Νομιζω η τελευταια φορα που αγορασα προιον της xiaomi...ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ με 260€ να εχεις τετοια θεματα..

ntel0s - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Τελεια!!! Ξαφνικα σημερα μια κιτρινη σκια δεξια πανω στη οθονη μου!!!! Αφου δεν το εσπασα παλι καλα!! Ξερεις καποιος πως μπορει να γινει αυτο χωρος πεσιμο??? Με θηκη προστασιας και tempered glass...????????

• Εγω παιδια βρηκα την υγειαμου με Revolut! Ουτε προσπαθειες ουτε τιποτα. Στελνεις το εμβασμα (στις αρχες του μηνα για να μην περασουν τα πιστοτικα ορια οι τραπεζες) με χρεωση 1 ευρω και τελειωνει η υποθεση! Συνδεσα και την καρτα Revolut με paypal και ολα κομπλε!

• Παράθεση από krakos: “Κατάλαβα...ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Ελπιζω αύριο να έχω νέα από τον <<Πικρούλη>> !!! ” Μπορεις να παρεις ταινια διπλης οψεως 3m την πιο ψιλη ή να βαλεις κολα στιγμης Gel η οποια σου δινει το περιθωριο για διορθωσεις. Η κανονικη κολλαει αμεσως και δεν εχεις περιθωριο διορθωσεις και ψιλοκαει την επιφανεια. Υ.Γ Να ευχαριστησουμε τον φιλο Παναγιωη για τις πληροφοριες του!

• Παράθεση από ntel0s: “Παράθεση από krakos: “Φιλε ntel0s να σου πω την αλήθεια δεν είμαι κανένας ειδικός αλλά το πίσω μεροσ τησ οθονης εκεινο που εχει κατι σαν καθρεφτη ειναι βρόμικο με κόλες κ εχει κ μια ωραιοτατη μπλε γραμμη με μαρκαδορο φανταζομαι.Επισησ αν παρατηρισει καποιοσ δεν ειναι στην ιδια ευθεια αυτοσ ο <καθρεφτησ> η αριστερα κατω γωνια σχεδον βγαίνει ποιο εξω απο το πλαίσιο .Να τονισω οτι ειμαι ασχετωσ απλα μ φανηκε σχετικα ευκολο απο τα βιντεο στο ιντερνετ κ πηρα την αποφαση να παραγ…

• Παράθεση από krakos: “Φιλε ntel0s να σου πω την αλήθεια δεν είμαι κανένας ειδικός αλλά το πίσω μεροσ τησ οθονης εκεινο που εχει κατι σαν καθρεφτη ειναι βρόμικο με κόλες κ εχει κ μια ωραιοτατη μπλε γραμμη με μαρκαδορο φανταζομαι.Επισησ αν παρατηρισει καποιοσ δεν ειναι στην ιδια ευθεια αυτοσ ο <καθρεφτησ> η αριστερα κατω γωνια σχεδον βγαίνει ποιο εξω απο το πλαίσιο .Να τονισω οτι ειμαι ασχετωσ απλα μ φανηκε σχετικα ευκολο απο τα βιντεο στο ιντερνετ κ πηρα την αποφαση να παραγγειλω οθονη για να την…

• Παράθεση από johnjor: “Παράθεση από johnjor: “Εχω την τελευταια stable. ” Και μιας και το συζηταμε,ποτε θα εχουμε καινουργια stable γνωριζει κανεις;Μου φαινεται οτι και οι stable ειναι developer.Με τις developer στο mi4 δεν ειχα κανενα θεμα και τωρα που πηγα για σιγουρια σε stable............. ” Σε mi4 αναφερεσαι για το θεμα με τα ringtones? Γιατι σκεφτομαι να βαλω και εγω σημερα stable v7 στο mi4 μου,να ξερω αν ειναι να μεινω v6.4.0!

• Παράθεση από krakos: “ΚαλησπέραΧθες παρέλαβα απο τον γλυκούλη την οθόνη για το mi4 αλλά δυστυχώς δεν ειχε μέσα την ταινία αυτοκόλλητο κ η οθονη ειναι ειτε fake ειτε μεταχειρισμενη. ” Φιλε μου πως καταλαβες οτι ειναι fake ή μεταχειρισμενη μου..?

• Qualcomm Quick Charge 2.0???

ntel0s - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “"...On the bright side, the Mi Note Pro does comes with Qualcomm Quick Charge 2.0 support, which promises a charge up to 70% in just an hour..." Ισχύει στη πράξη κάτι τέτοιο στις δικές σας συσκευές? ” Μαλλον δεν ισχυει καθολου....σε 30 λεπτα φορτισε απο 2% εως 42% και σε 1:40 λεπτα απο 2% εως 90%...δεν ειναι και πολυ quick(charge) τελικα... :-S το μονο που απορω ειναι ξεκινησε με 1950mha μεχρι καποια στιγμη μετα δεν παρακολουθησα,αλλα βαση λογικης επρεπε να φορτιζει πιο γρη…

Μήνυμα

Παράθεση: “” Παράθεση από filthydwarf: “το βρήκες ελλάδα; έχεις link? ” Εγω φιλε εβαλα το καλωδιο usb φορτισης απο το tablet μου(LG V490)..οππτε υποθετω οτι αν ζητησεις σε καποιο καταστημα με κινητα θα εχουν καλωδια φορτισης tablet..τα περισσοτερα tablet νομιζω πως χρειαζονται 5v 2A,οποτε...επισης λογικα μπορεις να ζητησεις και για samsung s5 μιας και υποστηριζει quick charge αλλα μπορεις στην χειροτερη να παρεις ενα φορτιστη που περιεχει και καλωδιο για Samsung S5.

Μήνυμα

Λοιπον παιδια το ΒΡΗΚΑΑΑΑ!!! Ειναι καθαρα θεμα καλωδιου usb. Μετα απο πολυ διαβασμα σε φορουμ και ψαξιμο καποιος ελεγε για το καλωδιο οτι πηρε τυπου usb cable 28/24 και εχει πλεον quick charge! Κατοχος Lg ταμπλετας εγω πηρα το καλωδιο απο το φορτιστη της ταμπλετας και το εβαλα στο φορτιση μου (φωτο παραπανω) και βουαλα!!!

Μήνυμα

Και ενα ακομη link: Xiaomi's Quick Charger 2.0 aka MDY-3-EB [Device list update] - News - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile

Μήνυμα

Δηλαδη ναι μεν υποστηριζουν quick charge αλλα πρεπει να αγορασουμε αλλο φορτιστη απ'οτι καταλαβα...εγω ρχω mi4 χρκνος φορτισης απο 1% μεχρι 100% 1 ωρα και 50 λεπτα περιπου με τον xiaomi φορτιστη ο οποιος εχει πανω το σηματακι