Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 350.
-
Γιατι ενα πηγαινω να περασω την ROM σε Redmi 2(2GB) με αυτον τον τροπο οταν παταω update με πεταει σε Recovery και παει να κανει απο εκει το update και τελικα FAIL ???????
-
Μια απορια...απο stable σε stable για καθαρο και καλο install ειναι καλυτερα να κανουμε wipes ή οχι;;; Λεω να βαλω stable v7..τι λετε εσεις;;
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ntel0s - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Stinger: “Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Stinger: “Παράθεση από bandit: “πάντως εγώ μια εβδομάδα τώρα αγοράζω ασταμάτητα από παντού με τον παλιό καλότρόπο (paypal-εθνική visa)χωρίς κανένα πρόβλημα το μόνο πρόβλημαείναι ότι λόγο στέρησης αγοράζω ότι βρω μπροστά μου !!! ” Σε νιώθω!!! χαχαχ!Λοιπόν, εχθές παρήγγειλα από vickmall (συσκευή) και πλήρωσα κατευθείαν με τη χρεωστική μου μέσω Paypal !!! (όχι από το balance). Είχε πάρει το αυτί μου πως δουλεύει κατευθείαν η κάρτα στο ban…
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ntel0s - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από bandit: “πάντως εγώ μια εβδομάδα τώρα αγοράζω ασταμάτητα από παντού με τον παλιό καλότρόπο (paypal-εθνική visa)χωρίς κανένα πρόβλημα το μόνο πρόβλημαείναι ότι λόγο στέρησης αγοράζω ότι βρω μπροστά μου !!! ” Με την καιρουργια καρτα της Εθνικης..?? Εγω με Πειραιως και Eurobank τιποτα... και οταν λες με τον παλιο τροπο εννοεις κανονικα μεσω paypal να υποθεσω χωρις Request money.
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ntel0s - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕυχαριστω πολυ!! Θα ξεκινησω δοκιμες αυτες τις μερες!
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ntel0s - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια! Εγω που θελω να αγορασω απο τον "γλυκουλη" και δεν μου αφηνουν οι καρτες μου μεταφορα χρηματων στο paypal, μπορω να παραγγειλω απευθειας μεσω καρτας??
-
Like και απο εμενα!!
-
Παιδια για να πρασω την miui 7 stable απο stable 6.4.0 ειναι καλυτερα να κανω wipes cache and data? Αν ναι τι χανω απο αρχεια αν κανω wipes? Ευχαριστω!
-
Κυριοι συγγνωμη που γραφω εδω αλλα εχει καποιος ιδεα γιατι καποιες φορες δεν γινετε περιστροφη οθονης και επανερχεται μετα απο επανεκκινηση... Xiaomi mi4 version 6.4.0 . Το ειχα γραψει και 3 σελιδες πισω αλλα μαλλον δεν γνωριζε καποιος κατι..
-
Καλησπερα παιδια! Εντυπωσεις miui7 σε mi4 με την ως τωρα χρηση σας? Και κατι ακομα, καμια φορα δεν γινετε περιστροφη οθονης στο mi4 μου, εχω stable 6.4.0, το εχει παρατηρησει καποιος αλλος?
-
Piston 3 Earphone Black
ΜήνυμαΜια ερωτηση παιδια. Πως ξεχωριζουμε τα γνησια απο τα "κινεζικα".. οχι μονο για τα piston γενικα για τα προΪοντα Xiaomi.
-
Σε κατι φρεσκο ολο και καποια διορθωσει θα χρειαστει, πιστευω. Εγω νομιζω πως μπορω να κανω λιγο υπομονη. Αλλα απο την αλλη δεν πολυ κρατιεμαι κι ολας...Σε Mi-4 καποιος αλλος που να το δοκιμασε και αυτο το "ινδια" τι ειναι???Μαλλον θα κρατηθω για MIUI 7.
-
Προσπαθησα χθες και σημερα με καρτα απο Eurobank και Πειραιως και τιποτα το μονο που καταφερα ειναι για καθε προσπαθεια να μου κραταει η Eurobank 0.90 € τα οποια θα επιστραφουν σε 2 μηνες.Το μηνυμα που βγαζει ειναι αυτο:We're sorry, we couldn't complete your purchase using card MasterCard x-6753, because it has been denied by the card issuer. Please enter a new credit or debit card to continue payment.