Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-350 από 350.
-
Παράθεση από trisstann: “Κύριοι η 6.4 δουλεύει καλά? Κανένα πρόβλημα?? Να την περάσω? Ευχαριστώ.” Για εμενα φιλε μου ειναι μια χαρα!! και οσο αφορα την μπαταρια σε Mi4 ειναι πενα!!
-
Καποια βοηθεια για το πως μπορω να το κανω να λειτουργει και σε εμενα γιατι το χρειαζομαι..??Παράθεση από ea6gka: “Παράθεση από ntel0s: “Παράθεση από mass22: “Εμένα η λειτουργία με το ένα χέρι πάει μια χαρά πάντως στην 6.4.0 stable.” Δεν εγγραψα οτι εχω Mi4. Εσυ φιλε μου πιο εχεις? Καποιος αλλος που να εχει Mi4 να μας επιβεβαιωσει αν λειτουργει η "Λειτουργια με ενα χερι"..” σε εμενα δουλευει μια χαρα” Περασα ξανα 5.3.0 και μετα 6.4.0..τωρα κομπλε!
-
Παράθεση από mass22: “Εμένα η λειτουργία με το ένα χέρι πάει μια χαρά πάντως στην 6.4.0 stable.” Δεν εγγραψα οτι εχω Mi4. Εσυ φιλε μου πιο εχεις? Καποιος αλλος που να εχει Mi4 να μας επιβεβαιωσει αν λειτουργει η "Λειτουργια με ενα χερι"..
-
Νομιζω πως θα γυρισω παλι πισω στην stable 5.3.0...μολις εκανα αναβαθμιση στην 6.4.0 και δεν λειτουργει παλι η "Λειτουργια με ενα χερι"....
-
Για εμενα παιδια η μπαταρια ειναι κομπλε κραταει 3 μερες οπως και πριν με την δικια μου χρηση. Σημετα ομως καταλαβα οτι δεν δουλευει η "Λειτουργια με ενα χερι" την οποια την δουλευω καποιες φορες. Πιστευω οτι δεν θα επρεπε σε νεα "stable" λειτουργιες του κινητου να εχουν σταματησει να λειτουργουν. Με βλεπω παλι σε 5.3.0.....
-
Προβλημα μικροφωνου στο MI4
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΔεν εχω Mikey Το προβλημα σε εμενα ηταν καθαρα θέμα δικτιου....Δοκιμασα ακρκετες φορες κλησεις απο σταθερο και ολα ηταν κομπλε...επικοινωνισα με την cosmote και μου ειπαν να κανω επανεκκίνηση την συσκευη και οτι μαλλον ηταν απο το δικτυο και τελικα ηταν απο το δικτυο.
-
Προβλημα μικροφωνου στο MI4
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΤο ιδιο προβλημα και εγω φιλε μου.....μονο στις κλησεις γινετε αυτο αλλα απ οτι βλεπω δεν ξερει καποιος στο forum για να μας απαντηση και σκεφτομαι να παραγγειλω και να το αλλαξω...(1 μηνα κινητο) αλλα το θεμα ειναι οτι δεν το εκανε απο την αρχη και ειναι χωρις πτωση..
-
Επιλογη MPixels στη καμερα?
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΣε ευχαριστω πολυ! Δεν θελω να μειωσω απλα μου φανηκε περιεργο που δεν εβρισκα επιλογη. Να φανταστω δηλαδη πως αργοτερα σε stable θα προστεθουν και φιλτρα οπως fisheye που νομιζω πως εχει στην 5.6.11..??
-
Επιλογη MPixels στη καμερα?
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια! Καινουργιους στο forum και σε xiaomi mi4. Εχω περασει την 5.3.0 Stable μεσω updater. Κοιταω στις ρυθμισεις καμερας και δεν βρισκω καπου επιλογη για αλλαγη των MPixels. Το μονο που βρισκω ειναι "ποιοτητα εικονας". Επισης σε site που εψαξα βλεπω και διαφορες στο camera app σε σχεση με το δικο μου (5.3.0 Stable) για παραδειγμα στα φιλτρα. Στην 5.6.11 υπαρχουν αλλαγες στο camera app?
-
Ήθελα και εγω να παραγγειλω απο εκεί αλλα οταν ειδα εδω την οτι αργησαν το δικο σου ειπα να επικοινωνησω μαζι τους..εστειλα mail και ελαβα απαντηση μετα απο 3 μερες...οτι εχουν καποια θεματα προς Ελλαδα κτλπ...παντως ρε παιδια οταν στελνεις mail για ενημερωση και σου απαντανε μετα απο 3 μερες δεν νομιζω να σε παρακινουν για να αγοραασεις απο τη ιστοσελιδα τους...εγω προσκωπικα απο αλλου το αγορασα το Mi 4 μου..