Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 350.

• Και εγω την περασα απο πανω...ειχα 7.5.3 στο mi4 μου με πολλα restart και λεω ας δοκιμασω να περασω απο πανω μπας καο φτιαξει τιποτα. Ως τωρα δεν εχει κανει κανενα restart, το κινητο δουλευει αψογα,η διαχειρηση RAM ειναι παρα πολυ καλη και η μπαταρια επισης! Αυτο που βρηκα αρνητικο ειναι με το swipe στην οθονη κλειδωματος που σου ανοιγει το Mi Home και οτι στην εφαρμογη καμερα οταν εχεις επιλεγμενη την μπροστινη καμερα και πατας να βγαλεις εχει καθυστερηση. Και μια ερωτηση γιατι εχασα επεισοδιο …

• Πολυ γρηγορη η miui 8! Αυτο που ειδα μεχρι τωρα: οταν κανεις swipe στην οθονη κλειδωματος για κληση σου ανοιγει mi home και οχι την κληση.

• Παράθεση από spideman3: “Άντε με το καλό βγήκαν σήμερα οι πρώτες stable china V8 για τις παρακάτω συσκευές: Mi Max (32 GB), Mi 5, Mi 4S, Mi Note, Mi3 / Mi4, Mi 2/2S, Redmi 2A, Redmi Note 3G, Redmi Note 2, Redmi Note 3 (MTK) MIUI 8 China Stable ROM Full Changelog Create scrolling screenshots - an amazing way to share information Calculate and convert almost anything with the redesigned Calculator. Discover the world around you with all-new and smarter Scanner Quick ball - the ultimate one-handed …

• Παράθεση από pavkarip: “Περασα στο Mi4 την fastboot 7.2.8 και μετα μεσω twrp την 7.5.3. Ολα φαινονται καλα αλλα δεν μπορω να συνδεσω το κινητο με ενα ηχειακι bluetooth που εχω. Εχει κανεις καμια ιδεα τι παιζει? ” Στην αρχη ολα καλα ειναι... Ελπιζω να μην εχεις κανενα θεμα φιλε μου!

• Παράθεση από kostakislarisa: “@marku5turbo @ntel0s random reboot έχω να δω σχεδόν από τις πρώτες v8 που βγήκαν δεν έχω ούτε ένα reboot πλεον. Μάλλον κάτι άλλο φταίει σε εσάς.. ” Δεν εχω βαλει ακομα developer λογο ελειψης χρονου... Μολις βρω χρονο θα δοκιμασω κι εγω μπας και γινεξ τιποτα γιατι δεν γινετε αλλο να κανει μονο του επανεκκινηση...

• Παράθεση από kostakislarisa: “H μπαταρία πάντως στο mi4 είναι σε άλλο επίπεδο.. Με μέτρια χρήση είμαι στην τρίτη μέρα 41% μπαταρία 2 ώρες και 40 λεπτά οθόνη και 1 ώρα ομιλία! ” Απο random restart πως πας?? Mi4 lte εχεις?

• @dnomikos θα κατεβασω rea racing 3 πιστευω ειναι βαρη παιχνιδι και θα δω συμπεριφορα. Απλα καποιες φορες ανεβαζει θερμοκρασια και το αναφερω μηπως οφειλεται σε αυτο. Δεκτο αυτο που λες για εξοικονομηση ενεργειας αλλα δεν παυει να ειναι και παραλογο,εννοω δηλαδη οταν εγω το ρυθμιζω σε υηλη επιδοση επρεπε να δουλευει τερμα. Αν ειναι καθαρα για εξοικονομηση οκ δεκτο.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ntel0s: “cpu load 80% ” Αν μπορείς να μας εξηγήσεις πως είναι δυνατόν να φτάσει 80% CPU Load (3,3 πυρήνες) χωρίς να δουλεύουν όλοι τότε τι να σου πω. Αν είναι να σου δώσουμε ένα Patch να είσαι ικανοποιημένος που θα δουλεύουν 100% οι πυρήνες ακόμη και όταν δεν χρειάζεται, και να ξεχάσεις την αυτονομία σου. Αν η εφαρμογή που έτρεχες δεν υποστηρίζει Multitask, όσο και να κάψεις την συσκευή σου, μόνο 1 πυρήνας θα δουλεύει, άντε 2 και για το android. Τρέξε ένα Ant…

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από marku5turbo: “Πολύ καλη η ρομ σε ΜΙ4...Συνηθως 1gb ραμ ελευθερη, ολα γρηγορα και ομορφα,απο μπαταρια θα δουμε... Δε δουλευουν οι καθημερινες ταπετσαριες, δηλαδη δε μου βγαζει κατηγορίες, μονο την "τοπικα".Ξερει καποιος κατι; Μετα απο ψαξιμο, διαβασα οτι θελει locale India για να διαβασει τις κατηγοριες που ειχε η 7, ομως δε μπορω να επιλεξω αλλο locale απο τις ρυθμισεις... ” Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το αλλάξεις. Έτσι και αλλιώς, κατεβάζει ταπετσαρίες α…

• Παράθεση από marku5turbo: “Πολύ καλη η ρομ σε ΜΙ4...Συνηθως 1gb ραμ ελευθερη, ολα γρηγορα και ομορφα,απο μπαταρια θα δουμε... Δε δουλευουν οι καθημερινες ταπετσαριες, δηλαδη δε μου βγαζει κατηγορίες, μονο την "τοπικα".Ξερει καποιος κατι; Μετα απο ψαξιμο, διαβασα οτι θελει locale India για να διαβασει τις κατηγοριες που ειχε η 7, ομως δε μπορω να επιλεξω αλλο locale απο τις ρυθμισεις... ” Λογικα θα εχεις το Mi4 με 2GB ram. Μπορεις να κατεβασεις το cpu-z na μας πεις ποσοι πυρηνες δουλευπυν στο κιν…

• Καποιος ενα cpu-z screenshot να δουμε αν σε Mi4 λειτουργουν ολοι οι πυρηνες??

• Επανεκκινήσεις σε Mi4

ntel0s - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

@angelkexa νομιζω παρακατω αν διαβασεις γραφουν οτι το δοκιμασαν κι αλλοι αλλα τιποτα. @dnomikos μολις βρω χρονο θα το δοκιμασω και θα σου πψ εντυπωσεις.. θα γινω beta tester!

• Επανεκκινήσεις σε Mi4

ntel0s - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Μαλλον θα ειμαι ο πρωτος που θα γυρισει σε Kitkat...μετα τις 15 Αυγουστου μαλλον θα γυρισω σε KitKat να σας πω τι γινετε εκει στα παλια..

• Παράθεση από Jojo: “Παράθεση από apo.stam: “Παράθεση από Jojo: “Παιδιά έχει περάσει κανείς την τελευταία stable (7.5.1 σωστά?) σε Redmi 3 pro? Έχει βγάλει κανένα πρόβλημα? ” Την εχω περασει στο redmi 3 pro ενος φιλου που εχω αλλα χωρις sim κ σε περιηγηση που εχω κανει δεν ειδα καποιο προβλημα. Φυσικά χωρίς πολλές ενεργές εφαρμογές ” Καλησπέρα, έχετε κάποιο νεότερο ως προς την 7.5.1? Έχω πόσες μέρες που έχω ρωτήσει στο φόρουμ και δε μου έχει απαντήσει κανείς γι αυτό και επανέρχομαι σε εσάς. Τι να…

• Επανεκκινήσεις σε Mi4

ntel0s - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από cyberguy: “τσαμπα χαρηκα, εκανε και παλι επανεκκίνηση αλλα καμια σχεση ο ρυθμος με τον οποιο εκανε παλαιοτερα ” Εκανε και σε εμενα με 7.5.3 μια φορα ως τωρα. Σκεφτομαι να γυρισω σε kitkat. Μπορει να μην ειχε τοσο καλη διαχειριση ραμ αλλα δεν ειχα προβληματα...

• Παράθεση από jpastos: “Καλημέρα σε όλους!! Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο οτι έκανα ένα wipe davlik/cache (μάλλον παίζει) αλλά τελικά δουλεύουν όλοι οι πυρήνες απλά δεν δουλεύουν όταν δεν χρειάζεται... αν τσεκάρετε το τηλέφωνο μετά από επανεκκίνηση η ακόμα καλύτερα μετά απο wipe davlik/cache τότε δηλαδή που χρειάζεται όλη η ισχύς των πυρήνων θα δείτε οτι όλα λειτουργούν μια χαρά!!! Και κάτι ακόμα η 7.5.3.0. είναι τρομερή σε διαχείριση ram αλλά και σε μπαταρία!!! εκτός απο το μόνιμο πρόβλημα με τα μικρό…

• Παράθεση από pechr: “Όσοι έχετε υποψία ότι δεν λειτουργούν όλοι οι πυρήνες σας. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Antutu που σίγουρα κατά το test θα χρειαστεί να λειτουργήσουν όλοι οι πυρήνες. Αν πάλι δεν λειτουργήσουν τότε σίγουρα είναι bug. ” Αρα ειναι bug..

• Παράθεση από sifamix: “Καλησπέρα κ απο μενα Βρε παιδια με τα μικρόφωνα μήπως εχει παρατηρήσει κανεις κάποια λύση. Δεν ειναι αυτη κατάσταση εχω κάποιο θεμα υγείας στην οικογένεια κ μιλαω πολλες ώρες στο τηλ κ ολοι καθε μερα μονο π δε με βρίζουν εχω αγανάκτησει. Δε με ακούνε. Να γυρίσω στην 7.3? Τι να κάνω δεν ξερω εχω απελπιστει. Η να περιμένω την επόμενη παλι μπας κ λυθεί. Ακ κ τωρα δυο αναβαθμίσεις κ τπτ το πρόβλημα παραμένει σα να μην υπάρχει καν. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Ta…

• Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από ntel0s: “Και σε dev Miui 8 τα ιδια @tsamige . Την φοραειβφιλος και δεν δουλευουν οι 2 πυρηνες... ” οι πυρηνες οταν χρειαζεται δουλευουν...και σε μενα redmi note2 .απο τους 8 μονο οι 3 δουλευουν.δε σημαινει οτι ειναι αχρηστοι .οταν χρειαστει μπαινουν σε λειτουεγια..... ” Ποτε χρειαζεται δηλαδη?? Ανοιξα οτι εχει το κινητο μεσα χωρις να τα τερματισω εβαλα να κατεβαζω και επαιξα και παιχνιδι...τιποτα... Και παντα δουλευουν ο πρωτος και ο τεταρτος πυρηνας?? …

• Και σε dev Miui 8 τα ιδια @tsamige . Την φοραειβφιλος και δεν δουλευουν οι 2 πυρηνες...