Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 350.
-
Νεκροι και σημερα οι 2 πυρηνες...
-
@caeser Καποια διαφορα θα υπαρχει απο Mi3 σε Mi4,εξου και διαφορα στο bug με τους πυρηνες. Σε φιλο που εχει την τελευταια dev 6.7.28 και σε αυτον τα ιδια. Κινηση στους 2 πυρηνες ειδα μονο οταν εκανα επανεκκινηση για λιγο στο ξεκινημα. Μετα τελος..
-
Παράθεση από tsamige: “Παράθεση από ntel0s: “Επιβεβαιωνω το φιλο @tsamige ” Κανονικα θεωρω ότι στο energy mode θα επρεπε να δουλεουν στο full αφου για αυτό είναι αυτή η επιλογή και όχι οποτε θελουν αυτοι!Εξαλλου στο παρελθον δεν συνεβαινε αυτό... ” Η λογικη λεει πως ναι γιατι κοβεις την εξοικονομηση ενεργειας και δινεις φουλ...σε φιλο που εχει KitKat δουλεουν κανονικα και οι 4 πυρηνες. Σε φιλο που εχει dev 6.7.28 και αυτος τα ιδια με εμας...μονο οι 2
-
Επανεκκινήσεις σε Mi4
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από cyberguy: “και εγω απο την ωρα που αλλαξα την ρυθμιση που ανέφερες δεν εχω προβλήματα με restart. Το πρόβλημα εντοπίστηκε ” Εμενα μου εοχε κανει επανεκκίνηση τοτε παλι μετα απο πολλες ωρες λειτπυργιας και αλλαξα ρομ παλι. Τωρα ειμαι στην 7.5.3. stable, δεν εχει κανει ακομα επανεκκίνηση αλλα εχω θεμα με τις θερμοκρασιες... Σε δουλεια να βρίσκομαι δηλαδη.. Ποια ρομ φορας εσυ @cyberguy ?
-
Επειδη σκεφτομαι να περασω απο stable σε dev ο τροπος εγκαταστασης ειναι factory reset->fastboot->6.7.28 ?? Ή μπορω να περασω και πανω απο την 7.5.3 stable που εχω τωρα? Επισης δεν καταλαβαινω καλα αυτο που γραφει πανω με κοκκινα γραμματα για το Mi4. Δεχομαστε το pre-rooted που θα μας βγαλει στο twrp ή τρεχουμε το super user? Σε περιπτωση που δεν μας ενδιαφερει το root απλα δεν αποδεχομαστε κανενα απο τα δυο?
-
Μετα απο restart ειδα κινηση σε ολους αλλα μικρη... Συνηθως δουλευει cpu 0 και 3... Μηπως δουλευουν ετσι και ανοιγουν πυρηνες οταν χρειαστουν??
-
Επιβεβαιωνω το φιλο @tsamige
-
Εχω την 7.5.3. στο Mi4. Ειναι φυσιολογικο να μην δουλευουν οι 2 cpu? Και υπαρχουν στιγμες που το κινητο καει στην πανω πλευρα.. οταν λεω καει δεν μπορεις να το ακουμπησεος στο αυτι..
-
Επανεκκινήσεις σε Mi4
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμα76 ωρες ανοιχτο! Νεο ρεκορ!! Αναμενουμε να δουμε τι θα γινει. @cyberguy ειναι γενικο το προβλημα οπως εχω αναφερει,τα ιδια γραφουν και με global rom. Αλλοι λενε οτι με fastboot roms και απο πανω αλεες rom εστρωσε το κινητο, αλλοι λενε οτι ακομα παλευεουν...
-
Εισαι σιγουρος οτι ειχες 1GB?? Μηπως δεν ενεργοποιησες το προγραμμα?? Τσεκαρετο για σιγουρια.
-
Παράθεση από pasific: “Εγω έχω θέμα με τα δεδομένα σε δύο μέρες μου έχει φάει 1GB βρηκα μία εφαρμογή την εκλεισα τα άλλα δεν ξέρω τη ειναι ” Ειμαι απο κινητο και δεν βλεπω τι συσκευη εχεις...μηπως εχεις 4G? Εαν εχεις 4G και κλειστά να εχεις τα δεδομενα παλι σου τρωει... Τωρα βεβαια 1GB ειναι παρα πολυ..!! Δες μηπως εκανε καποια αναβαθμιση εφαρμογης απο playstore. Με playstore και 4G ειναι κλαμα...τελειωνουν πολυ γρηγορα!
-
Παράθεση από Gkontos10: “Ρε παιδιά ενα έλεος με τα αυτόματα reboot εχω περασμένη την 7.5.3.0 σε ΜΙ4, και δεν μπορώ να δουλέψω.. Μπορεί να με παίρνει ο πελάτης και το κινητό δεν κτυπά γιατί έγινε reboot και δεν το είδα... Σος είναι επείγον, πώς λύνεται?? ” Και εγω το ιδιο θεμα ειχα και εβγαλα το πιν... Το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζουν και στο en.miui με τις global ρομ απ οτι διαβασα. Τωρα εβαλα παλι fastboot και 7.5.3 καο ακομα δεν εχω restart. Θα δειξει ομως τις επομενες μερες. Η επομενη λυση και…
-
Η εφαρμογη Τηλεχειρισμος δεν δουλευει σωστα (σε εμενα τουλαχιστον). Στην 7.3.2 δουλευε κανονικα στην tv μου,τωρα πατας μια φορα ενα κουμπι και το πιανει οτι πατησες 2. Δεν ξερω αν ειναι θεμα ρομ ή εφαρμογης απλα το αναφερω. Για την υπολοιπη ρομ θα γραψω εντυπωσεις σε 2-3 μερες για να την δω.
-
Επανεκκινήσεις σε Mi4
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΔεν αντεξα τελικα...Περασα fastboot και 7,5,2.. αντε να δουμε παλι....
-
Επανεκκινήσεις σε Mi4
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΤελικα παλι restart μετα απο το εκλπηκτικο ρεκορ των περιπου 75 ωρων!!
-
Επανεκκινήσεις σε Mi4
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΕγω ομως ειμαι 7.3.2. miui 7... Δεν εχει κανει ακομα restart
-
Επανεκκινήσεις σε Mi4
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Ναι και βεβαια παίζει, εφαρμογή ίσως όχι αλλά αν τερματίζει πρόωρα "διεργασία παρασκηνίου" τότε μπορεί να γίνεται το μπαμ .. sorry το reboot ήθελα να γράψω .. ” Αρα ειναι bug του κινητου ή της εκαστοτε ROM? Εχω δοκιμασει πρωτα fastboot και απο πανω 7.2.8 και fastboot και απο πανω 7.3.2... Το θεμα ειναι οτι αρχισα να βαριςμαι να ξαναστινω συνεχεια το κιμητο απο την αρχη...τι προτεινεις??
-
Επανεκκινήσεις σε Mi4
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΜε Ανενεργη εξοικονομηση ενεργεια δεν εχει σβησει ακομα. 44 ωρες ανοιχτο καο βλεπουμε! Υποθετω οτι κατι μπορει να παιζει στην εξοικονομηση καο να τερματιζει λαθος "εφαρμογη" με αποτελεσμα την επανεκκινηση. Παιζει κατι τετοιο?
-
Επανεκκινήσεις σε Mi4
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμα- Κι αλλο restart σημερα... Στο 84% η μπαταρια τη στιγμη του restart... Η λογικη λεει οχι θα μπαταριας αλλα καποιο bug.