Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 350.
-
Επανεκκινήσεις σε Mi4
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΚαλημέρα!! Παλι ειχαμε restart.. τελικα το εβαλα για φορτιση πριν πεσω για υπνο στο 9%. Εκανε επανεκκινηση αλλα οχι στο 30%. Εκανε αφου ειχε φορτισει πληρως απλα δεν ειχα αποσυνδεδη το καλωδιο φορτισης. Αρα υποθετω πως δεν εχει να κανει με την σταθμη της μπαταριας.
-
Επανεκκινήσεις σε Mi4
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από iAmLiakos: “Αυτό δε "μυρίζει" bug αλλά προβληματική μπαταρία όταν πέφτει κάτω απο - 30% της χωρητικότητας - 3,8 (??) volts η τάση της και δε μπορεί να κρατήσει σταθερή τάση. Για κάτσε να δούμε βέβαια μήπως είναι θέμα rom αλλά τα σημάδια δείχνουν το αντίθετο. ” Το θεμα ειναι οτι ειμαστε αρκετοι με επανεκκινηση σε στιγμες που δεν το δουλευεις. Πρεπει να παρατηρησουν και οι υπολοιποι τις ωρες που κλεινει και αν κλεινει κατα την φορτιση(στο περιπου). Το θεμα ειναι οτι κλεινει στην φορτι…
-
Επανεκκινήσεις σε Mi4
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΔευτερη μερα που το φορτιζω πανω απο τπ 30%, συγκεκριμενα στο 38% και το κινητο δεν εχει κλεισει ακομα. Υπαρχει περιπτωση να υπαρχει καποιο bug στη RΟM για τα mi4?? Δωσε μας τα φωτα σου μεγαλε γκουρου @MIUI_ART .
-
Παράθεση από juke: “προερχομαι απο κινητό με ενα ραμ και ενώ το είχα φορτομενο με 100 εφαρμογές και custom rom και κιτκατ πάντα είχα χώρο 350 με 400 και καποιες φορές και 500 MB ελεύθερο χώρο στη ραμ, παιχνίδια απαιτιτικα σαν το κολιν μακρεϊ έτρεχαν για πλάκα και η μπαταρία είχε ανάλογα την χρήση πολύ μεγαλύτερη διάρκεια από το τωρινό ρν2. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω το μέγεθος που καταλαμβανει στη ραμ το λειτουργικό σύστημα ενώ δεν έχει τίποτα το σπουδαίο η ρομ. Ούτε xpozed ούτε gravity box η …
-
Επανεκκινήσεις σε Mi4
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΈκανα αλλη δοκιμη! Λοιπον, το εβαζα παντα να φορτιζει αφου επεφτε η μπαταρια κατω απο 20%. Παντα εκανε restart κατα την φορτιση. Υπολογιζοντας το χρονο που γραφει στην Κατασταση οτι ειναι ανοιχτο το κινητο με το χρονο φορτισης βλεπω οτι κανει restart περιπου στο 30%. Το εβαλα χθες να φορτισει στο 36% και το κινητο δεν εκλεισε ακομα! Λετε να παιζει κατι με την μπαταρια ή τη θερμοκρασία??
-
Παράθεση από Gkontos10: “Ξέρει κανείς αν μπορεί να εγκατασταθεί το xposed framework στο MI4?? Με ελληνική Stable 7.3.3.0 ” Η λογικη λεει πως αν γινει root στην συσκευη σου ναι θα μπορει να γινει εγκατασταση κανονικα.
-
Παράθεση από jpastos: “Καλημέρα παιδιά!! Το θέμα με τα δυο μικρόφωνα δυστυχώς δεν έχει λυθεί ακόμα... κατά τα άλλα η 7.5.2.0. είναι εξαιρετική!!!! έχω μόνιμα 1.6 - 1.7 ελεύθερη ram το τηλέφωνο είναι εξαιρετικά γρήγορο!!! θέμα με reboot δεν έχω πάρα μια φορά τις πρώτες μέρες (πλέον έχω ακυρώσει και την εισαγωγή πιν οπότε και να κάνει κάτι κάποια στιγμή το τηλέφωνο να ανοίξει κανονικά) και από χθες το απόγευμα έχω απενεργοποιήσει την επιλογή εντοπισμός σφαλμάτων usb και έχω δει τεράστια αλλαγή στη…
-
Μηπως θα μπορούσε η ομαδα του φορουμ να βοηθήσει εμάς με τα mi4 και τα reboots?? Αν θα μπορουσατε θα μας βοηθουσατε παρα πολυ!!
-
Ενα reboot την ημερα το γιατρο τον κανει περα! (Απο το κινητο,γιατι εγω κοντευω να το σπασω)
-
Οχι φιλε μου...και εγω το ιδιο θεμα εχω και δεν εχω pokemon....
-
Επανεκκινήσεις σε Mi4
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΚατι αλλο που παρατηρησα. Οταν το βαλω για φορτιση και το αφηαω ρο βραδυ κανει reboot.
-
Τελικα ειμαστε πολλοι με random reboots σε mi4.. Εγω ειμαι σε stable και τωρα διαβαζα να πετασω σε dev μπας και αλλαξει κατι αλλα βλεπω και εδω τα ιδια... Στο en.miui αναφερουν για θερμοκρασιες. Τα reboots γινονται παντα οταν δεν εχω το κινητο στα χερια. Το ιδιο ισχυει και σε εσας??
-
Επανεκκινήσεις σε Mi4
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαClean install εκανα. Περασα την fastboot 7.2.8...θα το δοκιμασω κι αυτο να δω...
-
Επανεκκινήσεις σε Mi4
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΜολος διαβασα στο en.miui οτι εχουν πολυ αυτο το θεμα... Καποιοι γραφουν οτι ειναι θεμα θερμοκρασιας... Αν μπορει καποιος ας ριξει μια ματια...
-
Επανεκκινήσεις σε Mi4
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΛες..??? Για να παω σε dev χρειαζομαι factory reset..?? Το θεμα ειναι οτι δεν απανταει καποιος αν το εχει ξαναδεί, αν το κινητο μου ειναι για πεταμα ή οτιδήποτε αλλο..... Απο τη στιγμη που ξεκιναει η πρωτη επανεκκινηση τι γ@@@@ς μετα...καθε 10-20 ωρες κανει επανεκκινηση...η λογικη λεει πως αν ηταν hardware θα το εκανε συνεχεια. Ενω τ ρα οταν κανω εγκατασταση ρομ δεν το κανει για λιγο καιρο... Παιζει οταν πηγα σε ΜΜ να δημιουργηθηκε θεμα στο partition??
-
Επανεκκινήσεις σε MI4.
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΤελικά λυθηκε το προβλημα με τις επανεκκινήσεις??? Εχω και εγω το ιδιο θεμα....
-
Επανεκκινήσεις σε Mi4
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΚαλησπερα στην παρεα! Εχω γραψει ξανα σε ποστ για τις ROM αλλα το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει. Εχω το κινητακι μου απο τον Μαρτιο. Το πηρα αλλαξα τη ROM, εβαλα την ελληνικη και ολα πηγαιναν ρολοϊ μεχρι που βγηκε η αναθεματισμενη ΜΜ... Μολις βγηκε λεω ας την περασω για να εχω και εγω ΜΜ. Ολα καλα τον πρωτο μηνα...μετα ξεκινησαν οι ξαφνικες επανεκκινήσεις. Εβρισκα το κινητο να μου ζηταει pin. Ρωταω εδω την ομαδα μου λενε factory reset και rom απο πανω...το κανω,μετα απο 2-3 εβδομαδες παλι τα ιδι…
-
Ειχα εεπανεκκινήσεις με 7.2.8 και περασα fastboot και μετα μεσω twrp (αφου εκανα πρωτα wipes) περασα 7.3.2. Σημερα ειδα παλι την πρωτη επανεκκινηση.... Τι αλλο μππρω να δοκιμαω εκτος απο το να το πεταξω?? Να σημειωσω οτι αυτα ξεκινησαν αφου εκανα update σε ΜΜ...
-
Δηλαδη πρεπει πρωτα να περασω official developer και μετα να κανω αιτημα για unlock bootloader?? Αν θυμαμαι καλα το αιτημα θελει εως 10 μερες απ οτι εχω διαβασει.
-
Μολις χθες πηρα και το Redmi 3 Pro στην γυναικα μου. Ξεκιναω με unlock bootloader,μετα fastboot official rom, μετα την ελληνικη fastboot και τελος την stable ελληνικη. Ειμαι σωστος ή οχι? Σε Redmi 3 Pro εχουμε κανα θα με την τελευταια ελληνικη stable?? Ευχαριστω εκ των προτερων!