Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 350.
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από ntel0s: “Παράθεση από pkatsaras: “Παιδιά, μόλις τώρα μου έκανε ότι πιο κουφό έχω συναντήσει μέχρι στιγμής. Το κινητό στο τραπέζι με μπαταρία 55%, έρχεται μήνυμα, πάω να το ανοίξω, reboot η συσκευή. Βγαίνει το σήμα mi, βγαίνουν οι 3 τελίτσες, σβήνει η οθόνη και ξανά μανά. Κάνω wipe cache/dalvik, τίποτα τα ίδια. Ξαναπερνάω τώρα την ROM και περιμένω να ανοίξει (λογικά) τώρα. Είναι τραγικές οι MIUI ROM, δυστυχώς, reboot, battery drain, παράσιτα στις κλήσεις. Ούτ…
-
Παράθεση από pkatsaras: “Παιδιά, μόλις τώρα μου έκανε ότι πιο κουφό έχω συναντήσει μέχρι στιγμής. Το κινητό στο τραπέζι με μπαταρία 55%, έρχεται μήνυμα, πάω να το ανοίξω, reboot η συσκευή. Βγαίνει το σήμα mi, βγαίνουν οι 3 τελίτσες, σβήνει η οθόνη και ξανά μανά. Κάνω wipe cache/dalvik, τίποτα τα ίδια. Ξαναπερνάω τώρα την ROM και περιμένω να ανοίξει (λογικά) τώρα. Είναι τραγικές οι MIUI ROM, δυστυχώς, reboot, battery drain, παράσιτα στις κλήσεις. Ούτε τα βασικά δεν γίνονται πια. ” Δεν είσαι ο μον…
-
Εκανα factory reset τελικα και περασα 7.2.11. χωρις να επαναφορα απο Micloud. Για να δουμε τι θα γινει τωρα....
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από ntel0s: “Πριν περαω ομως MM δεν ειχα τετοια θεματα...λες να γυρισω παλι σε kitkat?? ” Μήπως κάνεις επαναφορά εφαρμογών έστω και από το Mi Cloud; Αν ναι, δοκίμασε πάλι καθαρή εγκατάσταση χωρίς να κάνεις επαναφορά εφαρμογών από πουθενά, αλλά με στήσιμο όλων από την αρχή. ” Λες να φταει αυτο?? Δεν το ειχα σκεφτει....θα το δω πως θα παει....το περιεργο ειναι οτι ξεκινησαν τα θεματα μετα απο 1.5 μηνα..αν ηταν απο το Micloud η λοικη λεει οτι θα το εκανε απο την αρχ…
-
Πριν περαω ομως MM δεν ειχα τετοια θεματα...λες να γυρισω παλι σε kitkat??
-
Παράθεση από Bodai: “@ntel0s υπάρχει και άλλο ένα Mi4 που έχει αυτην την συμπεριφορά, απλα όχι τόσο σοβαρή. Μετά την fastboot πέρασες κατευθείαν απο πάνω κάποια άλλη rom?? ” Αναγκαστηκα γιατι απο την fastboot λειπουν εφαρμογες..περασα την 7.2.8
-
Ρε παιδια αν μπορεις κάποιος να βοηθησει γιατι θα τρελαθω....το κινητο εκανε συνεχεια επανεκκινησεις...το κανω wipes επανερχεται για 2 μερες μετα παλι τα ιδια...κανω factory reset ολα καλα,μετα απο λιγες μερες παλι τα ιδια..περναω παλι fastboot με format all ολα καλα και χθες παλι επανεκκίνηση και σημερα πάλι...τι σ@@@α γίνεται??? Υπαρχει κάποιος παθων??
-
Welcome @Vickmall
-
Καλημέρα! Έχει κανείς θέμα με το ξυπνητήρι?? Δεν χτυπάει κάποια φορές το άτιμο. Ενώ ανάβει η οθόνη δεν ακούγεται ήχος...και εγώ αναρωτιομουν γιαι δεν το ακούω..
-
Activate device... [SOLVED]
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΕυτυχως δεν λες...
-
Δεν θα ηθελα μονο αυτο αλλα τι να κανουμε...?? Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Παράθεση από Bodai: “@ntel0s επειδη το αντειμετωπισα αυτο ακριβως με άλλο Mi4 η καλυτερη λύση ειναι φλσάρισμα με MiFlash μιας εκ των δυο ελληνικη fastboot. ” Το έκανα χθες το βράδυ. Θα δω τώρα συμπεριφορά.
-
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΤο έκανα αλλά δεν γινόταν τίποτα... Τελικά μετά από 3 ώρες περίπου εναλλαγών wifi δεδομένα κινητής και αφού είχε πάει 7 το πρωί έκανε verify ID...
-
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΜολις περασα Fastboot 7.2.8 σε Mi4 και μολις το ακοιξα δεν συνδεεται... μου βγαζει activate device.... τι να κανω???? δεν λειτουργει το τηλεφωνο....!!!! εχω τρελαθει!!!
-
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει??? Το κινητό κανει 2 φορές τη μέρα επανεκκίνηση...το θέμα αυτό δεν υπήρχε όταν ήμουν στην kitkat...πέρασα τη ρομ από πάνω τίποτα...clear caches τίποτα...facroty reset πάλι τίποτα...τι άλλο να κάνω...??? Να περάσω πάλι fastboot?? @MIUI_ART τι βοήθεια σου παρακαλώ...
-
Προβλημα μεταβασης απο 4.4 σε 6.0
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΔεν νομίζω να έχεις θέμα για brick. Βέβαια καλώ θα ήταν να μας απαντήσει ο @MIUI_ART σε αυτή την περίπτωση.
-
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαChange ROM to Official Global ROM for MI4 LTE-CT - Xiaomi Mi 4 - Xiaomi MIUI Official Forum οι οδηγίες εδώ είναι βήμα βήμα για αλλαγή τον από mi4 lte-ct σε global rom. Αφού κανείς αυτή την αλλαγή μετά βάζεις οποία τον θέλεις εσύ.
-
ntel0s - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΚάποια που να είναι σε kitkat 4.4.