Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 202.
-
Εχει κανείς κολλήματα στο Mi 5 ?
-
gemini μετά απο format κολλαει στο mi..... ( xtrv χωρις aroma )
-
Όποτε θέλει δουλεύει σε μένα...
-
Παράθεση από newsformobiles: “Παράθεση από HarrisGR: “Γιατρέ το apk είναι δικό σου; Mi Fit 2.4.2 modded version – Κατεβάστε την από εδώ! | ItechNews.gr ” Το αρχείο αυτό είναι από το site μου. Βασίζεται πάνω στις αλλαγές που κάνει ο γιατρός στις εκδόσεις που μας δίνει. Γι'αυτό κιόλας δεν έχω πει τίποτα στην κοινότητα εδώ. Δεν θα ήθελα να φανεί ότι του "κλέβω" την εξαίσια δουλειά που έχει κάνει μέχρι στιγμής σε όλες τις εφαρμογές της Xiaomi, μερικές φορές πρώτος παγκοσμίως. ” Μπορείτε να συνεργαστ…
-
Γιατρέ το apk είναι δικό σου; Mi Fit 2.4.2 modded version – Κατεβάστε την από εδώ! | ItechNews.gr
-
Γιατρε τι νέο θα μας φέρεις στην νέα έκδοση και πότε; Ανυπομονώ
-
Γιατρέ τι νέο θα μας φέρει με την αναβάθμιση;
-
Θα ήθελα να προτείνω κάποιες αλλαγές στην ελληνική μας rom , αν γίνεται φυσικά.Δοκίμασα την multiROM από ένα ρώσικο fan site μάλλον που έχει και ελληνικά στη rom και είδα κάποια ωραία θετικά, όπως η γραμματοσειρά εκεί είναι πιο ωραιά πιο κοντά στο αυθεντικό MIUI 8. Επίσης η διαχείρισης της RAM είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. Στο Mi 5 μου έχω 1.8 GB ΕΛΕΥΘΕΡΗ! Λογικά σε κάποια κινητά θα ισχυεί το ίδιο.Μπορούμε να "πάρουμε" τα θετικά αυτά στην ελληνική μας rom;
-
Καλή επιτυχία!
-
τιποτα τα ίδια..
-
Προσπαθώ να κάνω add έναν φίλο μου με το qr του αλλά δε μπορώ και λέει ότι πρέπει να συνδεθώ πρώτα στο internet ενώ είμαι συνδεδεμένος.Το ίδιο γίνεται και από τη δική του πλευρά.Ξερεις κάνεις τι πρέπει να κάνω; Εγώ έχω την αγγλική έκδοση από εδώ και ο φίλος μου την playstore, παίζει κανένα ρόλο;
-
Αν δεν ενεργοποιήσεις το safenet δε πρόκειται να παίξεις pokemon go, στο mi5 σε μένα είναι απενεργοποιημένο και δε μπορώ να το κάνω hide.Ξερει κάνεις πως να το ενεργοποιήσουμε;
-
Κάτι νέο έρχεται...
ΜήνυμαΚάπου στα δεξιά της σελίδας miui.gr είδα μια εικόνα σαν διαφήμιση. Τι έρχεται;;; Πείτε στον ελληνικό λαό!!! έχει να κάνει με το AROMA;; Μη μας κρατάτε άλλο σε αγωνία
-
Δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω...
-
Καλή τύχη!
-
Μπορείτε να προσθέσετε κάποια από τα feutures της multirom? MultiRom.me Optimized MIUI Rom [6.12.29 Released] - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum όπως το - Great improvement in Ram managent ( 2.0 GB Free Ram Available)
-
Έβαλα την εφαρμογή από πάνω όλα καλά, αλλά όταν πάω να ενεργοποιήσω το show contact information, απενεργοποιείται αυτόματα δηλαδή δεν μένει τικαρισμένο!
-
Οι ελληνικές rom έχουν αυτό; : Huge Battery-Savings with Qualcomm´s MPDECISION – For Xiaomi Snapdragon Phones !!!
-
Να ρωτήσω κάτι Λέτε: Μερικα Smiui tweaked binaries λογικα εννοείται Mi-globe όπως λέγεται τώρα, Δυσκολεύομαι πολύ και η δικιά σας rom είναι και γίνεται ΠΟΛΥ καλή αλλά κι από την ομάδα Mi-globe.com η rom τους είναι καλή..... Η ελληνική rom έχει το κάτι παραπάνω; πείτε γιατι ειλικρινά συνέχεια αλλάζω roms