Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 168.
-
Παράθεση από nikos153: “ Ναι καλό και το Open Camera, με πολλές ρυθμίσεις. Επίσης σίγουρα έχει νόημα να έχει κανείς και το Google Camera γιατί έχει αλγόριθμο για να πετυχαίνει bokeh effect (blurred background) που δεν έχει καμιά άλλη εφαρμογή (εκτός αν έχει δύο κάμερες η συσκευή). Επίσης έχει panorama και sphere Το Camera 2 probe, τι σου επιστρέφει, Level 3 ή Legacy? ” Αυτό εδώ μου δείχνει. Καλό είναι η κακό; το Google Camera που το βρίσκω ομως; είναι συμβατό με το κινητό μου;
-
Παράθεση από PontiosDA: “Παράθεση από nickkon: “Πως αλλάζω launcher??? το κατεβάζεις σαν εφαρμογή από play store και το εγκαθιστάς ” και θα βελτιωθεί η φωτό και το βίντεο λόγο του launcher ???παίζει ρόλο ?? ” Όχι δεν θα την αλλάξει. Για κάμερα αυτήν την εφαρμογή κατεβασε, τώρα αν θες άλλον launcher κατεβάσε αυτόν που σου είπε το παλικάρι.
-
Παράθεση από sakis112: “σωστα, περνα την ρομ στο internal storage. Πια ρομ θα περασεις; unofficial ? Διαβασε τον οδηγο που υπαρχει στο σαιτ,.. Με εντολες cmd, μπορουμε να ελεγξουμε αν ο bootloader εχει ξεκλειδωσει.. ” Την έχω περάσει στον φσκελο download you internal storage. Την ελληνική νομίζω, από εδώ του φόρουμ. Εκτός και αν έχεις να μου προτείνεις καμία καλύτερη;
-
Παράθεση από sakis112: “δεν δουλεύει το άγγιγμα οθόνης,,? ( Συνηθισμένο πρόβλημα). ” - Aκριβως φίλε μου... Τι κάνω τώρα.;;; =============== Μαι 24th 2017, 4:22pm =============== Επίσης όταν πατάω την εντολή fastboot reboot bootloader δεν το ακούει ακούει κινητό. Αλλά καταφέρνω να περάσω την twrp. Μήπως φταίει αυτό; =============== Μαι 24th 2017, 4:26pm =============== Παράθεση από sakis112: “δεν δουλεύει το άγγιγμα οθόνης,,? ( Συνηθισμένο πρόβλημα). =============== Μαι 24th 2017, 4:18pm ========…
-
Καλή τύχη σε όλους!!
-
Για ακομα μια φορα πολλα μπραβο στην κοινοτητα που εκτος απο την τεραστια βοηθεια που προσφερει με τις ρομ και τυχον προβληματα που συνανταμε με τις συσκευες μας,μας κανουν και τοσο τελεια δωρακια κατα καιρους!!Συγχαρητηρια και ευχαριστουμε!!!Καλη τυχη σε ολους!
-
Γιατι δεν μπορω να το δω αυτο το αρχειο?Ειτε μεσω υπολογιστη ειτε μεσω κινητου με xml viewer δεν μου το ανοιγει..
-
Καλα πλεον δεν μπορουν να διαφερουν και πολυ οι συσκευες μεταξυ τους...ολοι κοιτανε να κανουν οτι πιο χρηστικο στο χερι και με οσο το δυνατον μεγαλυτερη οθονη..
-
Παράθεση από pavlidisc: “Βρε τί μου θυμίζει...τί μου θυμίζει.... ” Το θυμιζει ωραια ομως..! Αν ειχε τον SD820/821, ΟIS,λιγη παραπανω ραμ και μπαταρια θα το τιμουσα για πλακα!!! Και ας ειχε και 400 ευρω!! Ειναι απλα πανεμορφο!!
-
Το αν ειναι καλο η κακο θα δειξει σε βαθος χρονου..Σιγουρα παντος δεν ειναι καλο..ο τυπος ηταν απο τους καλυτερους CEO της Google και καλος κακος μεσα σε 4 χρονια εχει κανει τεραστια αλματα προοδου στην εταιρια..τωρα πως θα διαχειρηστουν το μαρκετινγκ οι επομενοι που θα ερθουν θα φανει..ελπιζω μονο να μην αλλαξουν στρατηγικη σε τιμολογησεις..αν γινει κατι τετοιο,οπως ανεβηκε η xiaomi ετσι ξαφνικα και θα χαθει.