Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 168.
-
Παράθεση από geobas: “Παράθεση από GR-Macedon: “Έχω την εντύπωση οτι ψήφισα πάνω απο 5 φορές αλλά συνέχισε να δέχεται ψήφο μου. ” Μετρημένες 7 φορές και .... συνεχίζω .... ΑΛΛΑ ... όπως γράφει ο φίλος @Jinthegod αν υπολογίσουμεμε μέσο όρο ότι φηφίσαμε 5 φορές ή και περισσότερο από εκείνους που έχουν περισσότερους λογαριασμούς τότε το αποτέλεσμα είναι μάλλον αποκαρδιωτικό .... εκτός ΑΝ... 'Οταν μπήκα να ψηφίσω έγραφε "8324 votes" .... αφού ψήφισα έγραψε "8325 votes" . Σε λίγο επανήλθα για να πάρω…
-
Αν και φετος στο συνολο εχουμε παραπανω ψηφους απο οτι περυσι λογο αλλαγης ψηφοφοριας,εχω την εντυπωση οτι εχουμε πολυ λιγοτερα ατομα που ψηφισαν..Και αυτο δεν ειναι και πολυ καλο αν αναλογιστουμε οτι απο περσυ εχουμε και αλλα καινουρια ατομα στο φορουμ..
-
Το Βιετναμ ανεβαινει πολυ επικυνδυνα...το ψηφιζουν αβερτα..με μεγαλυτερο ρυθμο απο οτι εμεις..
-
περσι μπορουσε ο καθε λογαριασμος να κανει μονο 1 ψηφο σε ολο τον διαγωνισμο και παλι ειχαν χασει.Πρωτοι ειχαμε βγει.Δεν τους εκοψε οτι φετος με αυτον τον τροπο θα ειναι παιχνιδακι για μας!
-
Τελικά μια μέρα μόνο κατάφεραν να κρατήσουν την πρωτιά οι Ινδοι μπράβο μάγκες!!
-
3η φορά και για μένα για τις 2300!! Το βράδυ θα τους έχουμε περάσει όλους!
-
Παράθεση από GR-Macedon: “Οσοι ψηφισατε και όχι μόνο, μπείτε στο παρακάτω και απαντήστε γράφωντας ευγενικά να αλλαχτεί το λάθος όνομα macedonia στο σωστό FYROM εφόσον σέβονται την ελληνική κοινότητα και μια ολόκληρη χώρα σαν την Ελλαδα. Xiaomi MIUI Official Forum ” Δεν μπορουμε να το κανουμε φιλε αυτο..οσο και να μην μας αρεσει,απο την στιγμη που εχει αναγνωριστει επισημα ως "Μακεδονια" τα Σκοπια,δεν μας περνει εμας να λεμε τιποτα..αυτα να τα δουν οι πολιτικοι..
-
Καλα με τον ρυθμο που το παμε,αν συνεχισουμε ετσι πιο ευκολα απο περσι θα βγουμε πρωτοι..!
-
Παράθεση από PanXan: “Γιατί δε με αφήνει να ψηφίσω ξανά ; Μήπως θέλει ολόκληρο 24ωρο και όχι με την αλλαγή της ημέρας ; ” ναι ολοκληρο 24 ωρο θελει..και εγω αυτη την απορια ειχα και με αφησε πριν λιγο..χτες παρομοια ωρα ειχα ψηφησει.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μην ξεχνάτε πως μπορείτε και πρέπει να ψηφίζετε μία φορά την ημέρα ώστε να έχουμε ελπίδες να μπούμε στην κατάταξη των δώρων (3 πρώτες θέσεις), και γιατί όχι να τερματίσουμε πρώτοι το νήμα !!! 8457 Εμπρός γερά να κάνουμε και πάλι την έκπληξη !!! Αυτή τη στιγμή είμαστε στην 3η θέση της γενικής κατάταξης !” Γιατι αγχωνεσαι? Τωρα πηρε μπρος η Ελληνικη μηχανη..! να δεις σε 4 μερες ποιος θα ειναι πρωτος..;) Εδω περυσι βγηκαμε πρωτοι ενω ειχαμε 1 δικαιωμα ψηφου..!
-
Παράθεση από Liopetis: “3 ψήφους (911,912,913) από τα τρία accounts που έχω,αλλά απ`ότι είδα ινδία και ινδονησία δεν πιάνονται !! ” πιανονται πιανονται θα δεις στο τελος,εχουμε στρατηγικη εμεις..!!
-
Εντωμεταξυ οταν ψηφισα εγω ημασταν στους 250+ ψηφους,καπου 8-9 θεση..μπαινω τωρα να δω και οπως το παμε σε κανα δυωρο θα εχουμε περασει και της Ρωσσια και θα ειμαστε στην 3 θεση..και τοτε αρχιζει το παρτι..! ΚΑι επειδη φετος αλλαξε ο τροπος ψηφοφοριας, μπειτε ψηφιστε καθε μερα παιδια!! ουτε 1 λεπτο δεν σας παιρνει!Παμε να βγουμε 2η σερι χρονια πρωτοι μπας και μας δει λιγο πιο σοβαρα η Xiaomi και μας στειλει κανενα επισημο καταστημα στα μερη μας!!Πολυ δυναμικα εχουμε μπει παντος,μπραβο σε ολους ο…
-
Παράθεση από jpastos: “Παράθεση από Jinthegod: “Καλησπέρα πέρασα την ρομ αλλά όταν ανοίγω τα δεδομένα δεν έχω ίντερνετ , τι μπορεί να φταίει; ” Για διάβασε εδώ XTRV 6.12.22 δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED] ” Σε ευχαριστώ πολύ φιλαράκι!! Καλες γιορτές και καλή Πρωτοχρονιά!!!
-
Καλησπέρα πέρασα την ρομ αλλά όταν ανοίγω τα δεδομένα δεν έχω ίντερνετ , τι μπορεί να φταίει;
-
Μολις ψηφισα και εγω με nikname JinTheGod. Αντε παμε παλι γερα να τους ξεφτυλισουμε τους Ινδους οπως περσυ!!Μπας και βαλουν μυαλο οι Κινεζοι και μας δωσουν φετος την 1 θεση που μας αξιζει..! (εγω δεν καταλαβα κατι αλλο φετος,μπορουμε καθε μερα να ψηφιζουμε με τον κωδικο μας?? γιατι περσυ δεν πηρχε κατι τετοιο..)
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25842/ Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο σκορ στο mi4 μου 1f62e.png μόλις φλασαρα την ρομ του εκανα ενα antutu χωρίς καλα καλα να κρυώσει! Btw καλοροζικο το εργαλείο!!(Mi MiX) Είσαι απο τους λίγους τυχερούς!! 1f60b.png
-
Εχω την εντυπωση πως ειναι απο τις καλυτερες Ρομ που εκατσαν στο Mi4.. 1 μερα τωρα και ακομα δεν εχω δει κανενα προβλημα. Μπραβο σε ολους οσους ασχολουνται! Υπαρχει περιπτωση να δουμε Nougat σε mi4?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :-------- fix-it-felix_4870880_lrg.jpg Είναι έτοιμη και η τελευταία XTRVbeta1-6.12.1 ROM για το RedMi Note 3G (lcsh92_wet_jb9). O σύνδεσμος για το Download όπως πάντα στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος. =============== Δεκ 2nd 2016, 11:46pm =============== Παράθεση από Jinthegod: “Υπάρχει λάθος στο αρχείο του mi4 . Είναι ακόμα της προηγούμενης εβδομαδας. ” Παράθεση από vaggelis xania: “Καλησπέρα γνωρίζει κανείς γιατί το download link για τη σημερινή αναβάθμιση…
-
Υπάρχει λάθος στο αρχείο του mi4 . Είναι ακόμα της προηγούμενης εβδομαδας.