Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 147.
-
Περαστηκε η xtrv σε whyred. Όλα καλά και καλύτερη μπαταρία. Ευχαριστούμε πολύ παιδιά....
-
Συγνωμη δεν θα το ξανακανω
-
Παράθεση από Valmans10: “Καλησπερα σε όλους. Για το note 5 υπάρχει stable ρε παιδιά ή όχι? ” Ένας ένας ρε παιδιά , όχι όλοι μαζί....
-
Καλησπερα σε όλους. Για το note 5 υπάρχει stable ρε παιδιά ή όχι?
-
Για το redmi note 5 βγήκε stable?
-
Παράθεση από kostas_thess: “Περάστηκε σε whyred! Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές! Η rom προς το παρόν δείχνει να πετάει. Ευχαριστούμε πολύ τους "φουρναρέους" που ξενυχτάτε για να έχουμε νέες rom!!! ” Φίλε μου έβαλες την arwma ή την xtrv? Και πιο πάνω γράψανε ότι θα γίνει recompile της ρομ για note 5. Έγινε recompile ή όχι?
-
καλή τύχη!!!!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Valmans10: “Στο kate πέρασε μια χαρά . Ένα πρόβλημα μόνο που μου πετάει όταν το άνοιγω την φωτό που βάζω ” Δοκίμασε Ρυθμίσεις => Εγκατεστημένες εφαρμογές => Αναβάθμιση => Διαγραφή/Καθαρισμός Δεδομένων και Restart ” Το έκανα αλλά πάλι το ίδιο....
-
Στο kate πέρασε μια χαρά η arwma . Ένα πρόβλημα μόνο που μου πετάει όταν το άνοιγω την φωτό που βάζω (μάλλον πρόβλημα με την αναβάθμιση)cdb10b7e17756371c643810f9766122c.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε kate εγκαταστάθηκε μια χαρά χωρίς πρόβλημα ....
-
Στο kate όλα μια χαρά. Ευχαριστούμε....
-
Σε kate περάστηκε και όλα πάνε τέλεια. Ένα θέμα με τον καιρό έχω που δεν μπορεί να καταλάβει τη θέση μου.....
-
Σε kate πέρασε κανονικά η arwma. Και φυσάει. Το μόνο πρόβλημα που παρατήρησα είναι ότι δεν υπάρχουν θέματα πλέον.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Valmans10 - - Recoveries
ΜήνυμαΕχω ήδη arwma rom. Και την εκανα επανεγκατάσταση με το 3.2. Αλλά για να το λες κάτι θα ξέρεις παραπάνω.....
-
Valmans10 - - Recoveries
ΜήνυμαOk όλα. Το δοκίμασα και δουλεύει μια χαρά σε arwma για το kate.
-
Valmans10 - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλημερα. Τελικά για το kate ισχύει το 3.2.1.0 ή παραμένουμε στο 3.1.;;
-
Να ενημερώσω και εγω. Όλα καλα σε kate!!!!! Ευχαριστούμε πολύ.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Valmans10: “Μια ερώτηση ... Για να σβήσω τα πάντα του τηλεφώνου και να κάνω καθαρή εγκατάσταση της VIP AROMA ROM στο κινητό μου τι πατάω στο twrp;;;; ” Πας στο μενού των Wipes και σέρνεις κάτω την μπάρα που λέει Factory Reset. ” Και έτσι γίνεται όπως το πήρα καινούριο η μένουν στοιχεία μέσα. Γτ αν θυμάμαι καλά κάτι αλλά μου είχαν πει να πατήσω και να έχω βάλει τη τον στην sd
-
Μια ερώτηση ... Για να σβήσω τα πάντα του τηλεφώνου και να κάνω καθαρή εγκατάσταση της VIP AROMA ROM στο κινητό μου τι πατάω στο twrp;;;; (Τη rom την έχω περάσει ήδη στην sd)