Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 147.
-
Παράθεση από Maniataros: “Μιας και την πέρασα και εγώ σήμερα το πρωί την rom στο ,kate μου μπορώ να πω πως σαν πρώτη άποψη ότι το κινητό έχει γίνει πολύ ελαφρύ στην χρήση ,μηδέν λαγκαρισμα ,μηδέν θέρμανση συσκευής και από μπαταρία σαν να την βλέπω λίγο δυνατότερη ,στην προπροηγουμενη rom μου την τελείωνε πιο πολύ σε σχέση με αυτήν . Μια χαρά μέχρι στιγμής . Έχουν Μπέι και κάτι καινούργια πραγματακια στις ρυθμίσεις ,π.χ έξυπνος βοηθός .δεν θυμάμαι να το είχα αυτό παλιά! Ευχαριστούμε για άλλη μια …
-
Δεν μπορώ να πάρω backup με micloud. Στο kate!!!!!!!!
-
Περάστηκε η νέα Arwma rom (7.6.8) στο kate με factory reset. Αυτά που παρατήρησα : 1. Το ποσοστό της μπαταρίας κατεβαίνει με ταχύτατους ρυθμούς και δεν έχει καμια σχέση με το ποσοστό της Arwma 7.5.25. 2. Η θερμοκρασία της μπαταρίας ανεβαίνει σε πολυ υψηλα επίπεδα για το kate (45-50%), με πολύ απλή χρήση και είναι όντως αισθητή (το κινητό απο πίσω καίει!!). Όλα τα υπόλοιπα πολύ ωραία και σε θέματα εφαρμογων και σε λειτουργία. Γύρισα όμως στην 7.5.25 Αρωμα γιατί φοβήθηκα την μπαταρία. Ευχαριστούμε…
-
Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από andreasp: “Για την 8.2.3.0 σε Kate, επιβεβαιωνω χειροτερη μπαταρία, και χάσιμο ειδοποιησεων απο τα διαφορα messenger. Εχω την εντύπωση πως έχει θέμα με την αλλαγή απο wifi σε data και τούμπαλιν. Αυτή την στιγμή βάζω την 8.2.4.0 Αν δεν συνέλθει, θα κοιτάξω διαδικασία για να το γυρίσω σε κανονική έκδοση το κινητό, γιατί βαρέθηκα να ασχολούμαι! EDIT: Εγκατάσταθηκε η 8.2.4.0. Το Restart σε recovery γιατί συνεχίζει να μην λειτουργεί? Κάνει restart κανονικά στο σύσ…
-
Δεν χρειάζεται για να κατέβει κανονικά αλλά με τις ρυθμίσεις που είχες με την προηγούμενη rom. Αν θέλεις να πάρεις νέες ρυθμίσεις όπως η κάμερα νομίζω πως πρέπει να κάνεις fr. Αλλά ρώτησε και κάποιον άλλον πρώτα μη σε πάρω στο λαιμό μου.
-
Παράθεση από George 21: “ειχα επιλέξει την Google camera αλλά δεν την βλέπω εγκατεστημένη..την stock μονο . ” Εκανες εγκατάσταση με fr ή όχι;
-
Περάστηκε σε kate. Διορθώθηκε το πρόβλημα με το συγχρονισμο και προς το παρον όλα τέλεια. Ευχαριστούμε παρα πολυ παιδιά..... για όλα....
-
Καλημερα σε όλους. Περάστηκε σε kate και φαίνονται όλα μια χαρά. Ευχαριστούμε το team άλλη μια φορά για τις προσπάθειες.
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Για το πρόβλημα με τη μουσική στο ΚΑΤΕ, απλά δώστε δικαίωμα στην εφαρμογή => Ασφάλεια => Δικαιώματα => Δικαιώματα => Τηλέφωνο => Μουσική => Σύρετε προς τα δεξιά τον επιλογέα. ” Να 'σαι καλά George. Άλλη μια φορά σωστοοοοος
-
Στο kate με την νέα fix βγάζει σφάλμα στη μουσική και δεν υπάρχει πουθενά το mail της xiaomi. Όλα τα άλλα τέλεια.
-
Παράθεση από x3000x: “Παράθεση από alvin1983: “Καλημέρα σε όλους. Σε Kenzo βρήκα ένα bug. Όταν κατεβάζω κάτω την γραμμή κατάστασης παίζει το φως της οθόνης. Αυξομειώνεται και αν το κρατήσω λίγο κάπου στη μέση τρεμοπαίζει η φωτεινότητα. Όχι ότι είναι τραγικό, απλά το αναφέρω. ” Εγώ σε Kenzo δεν έχω τέτοιο θέμα. Μήπως να ξαναπερνουσες την ρομ άλλη μια φορά; Εμενα δουλεύει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα αυτή η ρομ! ” Εγω είχα ίδιο πρόβλημα στο kate και έκανα επανεγκατάσταση την εφαρμογή και όχι την…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από George 21: “σε kate με την 7.5.4, την περναω απο πανω αυτή κανονικά?? ” Ναι... όπως είναι. ” Για το kate δεν είναι έτοιμη η ρομ. Η λάθος κάνω;
-
Παράθεση από paparounas81: “Τούμπανο η ρομ και πολύ γρήγορη εγκατάσταση (Kate). Ένα θεματακι που μου εμφανίστηκε στην προηγούμενη και το βλέπω και συνεχίζει είναι ότι όταν κάνω επανεκκίνηση ή και ανοίγω το κινητό από σβηστό, μου πετάει ενα παράθυρο που λέει ότι η εφαρμογή KLO bugreport έχει σταματήσει..... Δεν με καίει κιόλας απλώς αν ξέρει κανείς κάτι ας μου πει! Ευχαριστούμε παιδιά..... Keep it up! ” κανε delete το klo και θα σαι κομπλε
-
Περαστηκε σε kate με twrp 3.1.0.3 και είναι τα πάντα τέλεια. Ευχαριστουμε πολύ την ομάδα που έκανε για ακόμη μια φορά εκπληκτική δουλειά.
-
@fatsionas ρυθμισεις μηνυμάτων και άνοιξε εκεί που λέει 160 χαρακτηρες Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από redSparrow: “Όλα καλά σε Kate. Flash twrp_kate_3.1.0-3_miui-hellas + update XTRV-7-4-27. χωρίς root, προς το παρόν και δείχνει ok. Ευχαριστούμε.” Δοκίμασες συγχρονισμο;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk