Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 147.
-
Και γω magisc. Αλλά και πριν να το κάνω εγκατάσταση το δοκίμασα και πάλι το ίδιο πρόβλημα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο kate δεν συγχρονίζει την αναζήτηση..... 9386163fa2ff34cb20bdfc356686b109.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημερα σας. Στο kate όλα καλά αλλά δεν κάνει συγχρονισμο με mi cloud. Γράφει : Αδυναμία λήψης κατάστασης συγχρονισμού.
-
Περαστηκε σε kate. Πρωτη φορά ολα τελεια. Δεν την αλλάζω με τπτ.
-
@gkalen δεν δούλεψε το fix
-
Στο kate δεν μπαίνει σε recovery και fastboot από το power button. Να κάνω μία δοκιμή να κάνω εγκατάσταση από twrp το fix για το kate από την dev rom 7.4.13;
-
Σε kate την έχει βάλει κανένας να μάθουμε πως πάει;
-
Παράθεση από redSparrow: “Παράθεση από Valmans10: “ Ευχαριστώ. Παίζει να θυμάσαι ποια είναι; ” ” Ευχαριστώ. Παίζει να θυμάσαι ποια είναι;
-
Παράθεση από redSparrow: “Την πέρασα και εγώ στο kate. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Κανένα πρόβλημα με επανεκκίνηση σε recovery ή fastboot. Το κινητό δεν κλείδωσε. Κανένα widget δεν εξαφανίζεται. Μέχρι στιγμής super su, δεν παρουσιάζει πρόβλημα (δεν έχω περάσει αυτό που συνιστάται στο πρώτο post). Το μόνο πρόβλημα είναι ένα διπλό μήνυμα κατά την εκκίνηση του κινητού. 032d73391da2b13cc73779b2a0b61dba.jpg Sent from my Xiaomi Redmi Note 3 SE (Kate), using Tapatalk. Και γω είχα αυτό το πρόβλημα και λίγο …
-
τις μελλοντικές που τις βλέπεις;
-
Δηλαδη αφού μπαίνω στο twrp άρα έχω και ξεκλειδωτο bootloader;
-
Όταν το κινητό είναι root δεν πάει να πει πως είναι και ξεκλειδωμενο;
-
Καλημερα σας. Μήπως γνωρίζει κανείς πως ρυθμίζω την οθόνη έτσι ώστε όταν μιλάω στο κινητό να σβήνει για να μην πατάω κουμπιά αναμονής κλπ.;
-
Στο kate όλα μία χαρά χωρίς fr από την 7.3.30. Καλύτερη απόδοση μπαταρίας. Δεν φτιάχτηκαν τα fastboot και recovery από το power button όπως παντα
-
Στο kate με την προηγούμενη έκδοση όταν ξεκλείδωνα το κινητό με το δαχτυλικό αποτύπωμα και ήταν το καπάκι της θήκης από πάνω, αυτόματα ξανακλείδωνε. Τώρα με την 7.3.30 δεν το κάνει. Μήπως είναι καμία ρύθμιση που δεν ξέρω ή είναι πρόβλημα της rom?
-
Συγχαρητήρια Γιώργο. Μπράβο σου...
-
Σε kate όλα καλά εκτός από το recovery και το fastboot από το power.