Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 137.

• TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI

PeterPanious - - Recoveries

Μήνυμα

Σε ποια έκδοση πρέπει να αναβαθμίσω το redmi note 7 ώστε να βάλω την τελευταία xtrv beta με το miui 12, (τώρα έχει ένα μια πιο παλιά έκδοση του twrp) ? Έχει 3-4 αρχεία για κατέβασμα και λιγάκι μπερδεύτηκα. Sent from my MI 9 LITE using Tapatalk

• Για αναβάθμιση σε αυτή την έκδοση στο redmi note 7 με την τελευταία stable xtrv (Android 9, miui 11) τι προτείνετε; Factory reset θα ήταν αρκετό; Sent from my MI 9 LITE using Tapatalk

• @wankel13 ναι όντως το δικό μου είναι το pro Sent from my MI CC 9 using Tapatalk

• RE:

PeterPanious - - Mi 9 Lite/Mi CC9 (Pyxis)

Μήνυμα

Παράθεση από wankel13: “Καλημέρα. Νέος κάτοχος κ εγώ μετά από 3,5+ χρόνια με το Mi4s και.... έχω πολύ διάβασμα να κάνω... Θα ξεκινήσω σιγά σιγά διαδικασία για ξεκλείδωμα. Ήθελα να ρωτήσω αν έχει βάλει κάποιος τζαμακι της nilkin, το έχω πάρει ήδη, αλλά δεν το έβαλα γιατί είναι μονοκόμματο, δεν έχει κενό - τρύπα για την selfie κάμερα. Έτσι πρέπει να είναι; Επίσης, μέχρι να ξεκλειδώσω και να βάλω xtrv, να κάνω την τελευταία αναβάθμιση και να πάω στην Miui v11. 3.4.0 PFCMIXM ή είναι καλύτερα να μείν…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kostas_218: “Εχω ένα θέμα με την rom 20.1.21 σε MI 9 lite. Όταν είναι locked το κινητό και κάνω ξεκλείδωμα δεν βγάζει τα εικονίδια. Και πατάω της 3 παύλες και το home και τα βγάζει. Έκανα /data/system/package_cache και διαγράψα τον φάκελο και wipe αλλά τό ίδιο κάνει” Αυτό συνεχίζει και στην καινούργια developer rom σε εμένα τουλάχιστον. Να υποθέσουμε ότι δεν το διόρθωσαν ακόμα, η κάτι δεν πάει καλά σε εμάς; Το μόνο που δεν δοκίμασα είναι factory reset... Sent from my MI CC 9 using T…

• Και σε εμένα κάνει το ίδιο, ο,τι και να δοκίμασα δεν διορθώθηκε, οπότε μάλλον περιμένουμε την νέα rom για να διορθωθεί. Sent from my MI CC 9 using Tapatalk

• RE:

PeterPanious - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από ioann1s: “Παράθεση από PeterPanious: “Το mi9 lite δεν θέλει τίποτα όμως από όσα λες, λειτουργεί κανονικά το WiFi calling και το volte, αρκεί να είναι ενεργά στον παροχο σου Sent from my MI CC 9 using Tapatalk ” είναι ενεργά από την cosmote και δουλεύει ήδη στη official global που φοράει. μου επιβεβαιώνεις πως αν περάσω την xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI9LiteMICC9_20.1.2_v11-10 θα έχω VoWiFi;” Αυτήν έχω τώρα και λειτουργεί, αλλά και στις προηγούμενες με cosmote που έχω και εγώ λειτουργού…

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Ενημερώθηκε το twrp για lavender (redmi note 7) ANDROID 10 Όπως και την πρώτη φορά θα πρέπει να γίνει φορματ data(τουλαχιστον στην recovery official που δοκιμασα ) Κάνει decrypt κανονικα αλλά οταν ανοιξει η συσκευή ζητάει κωδικο ” Σε ποια περιπτωση ειναι υποχρεωτικη η αναβαθμιση του ? Για οταν θελουμε να βαλουμε android 10 ?

• Το mi9 lite δεν θέλει τίποτα όμως από όσα λες, λειτουργεί κανονικά το WiFi calling και το volte, αρκεί να είναι ενεργά στον παροχο σου Sent from my MI CC 9 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από nt7561: “Παράθεση από nt7561: “Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Ερώτηση επείγουσα! Σκέφτομαι να πάρω το mi 9 lite . Δουλεύει το cosmoye wifi calling? Είναι νο1 κριτήριο για μένα λόγω σήματος στην περιοχή που μένω. Εννοείται αγορά εκτός cosmote Ευχαριστώ πολύ ” Κανείς???” Σε εμένα δουλεύει κανονικά. Επίσημα όμως η cosmote δεν την υποστηρίζει την συσκευή, οπότε δεν ξέρουμε τι θα συμβεί μελλοντικά. Ενεργοποίηση έκανα στέλνοντας μήνυμα από άλλο συμβατό κινητό, επίσης γίνεται με τηλεφωνική επ…

• RE:

PeterPanious - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Μπα, δεν νομίζω... Εγώ δεν την έχω ενεργή και παρόλαυτα έχει δόνηση η απάντηση κλήσης...” Μόλις την ενεργοποίησα επανήλθε η δόνηση στην απάντηση κλήσης, μέχρι τότε δεν είχε... Δεν άλλαξα κάτι και έστρωσε, τι να πω. Τουλάχιστον λύθηκε έστω και με αυτό τον τρόπο. Sent from my MI CC 9 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε να κλήσεις την δόνηση > reboot > ενεργοποίηση” Το βρήκα, επειδή ήταν ανενεργή η δόνηση των onscreen κουμπιών, επηρεαζοταν και η δόνηση της απάντησης κλήσης. Sent from my MI CC 9 using Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Μία βοήθεια παρακαλώ, έχω την τελευταία stable xtrv και δεν λειτουργεί η δόνηση που κάνει το κινητό όταν κάποιος απαντήσει στην κλήση που του κάνω. Έψαξα τις ρυθμίσεις του dialer και είναι ενεργή η δόνηση παρόλα αυτά δεν γίνεται τίποτα, μήπως μου διαφεύγει κάτι; Sent from my MI CC 9 using Tapatalk

• Από εχθές το βράδυ στο mi9 lite όλα καλά το WiFi calling σε cosmote, σε ένα redmi note 7 όμως δεν λειτουργεί εδώ και μέρες. Sent from my MI CC 9 using Tapatalk

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

Μήνυμα

εισαι σιγουρος οτι εγραψες σωστα την εντολη? fastboot flash vbmeta.img ( με σωστα γραμμένο το ονομα του αρχείου )

• Μόλις ξεκλειδωσα και πέρασα την τελευταία developer και εκανα ροοτ, να ευχαριστησω για τους οδηγους και τα αρχεια που μας δόθηκαν. Απλά εχω μία απορία, μετά την εγκατάσταση δεν βρίσκω το zip της rom στην μνήμη του κινητού, δεν ειναι στον φακελο twrp που την εβαλα, σβήνεται μετά απο κάθε εγκατάσταση η κατι κανω λάθος?

• Καλή επιτυχία και συνέχεια διαγωνισμοί από εδώ και πέρα.

• Στο Hennessy συνεχίζει να μην λειτουργεί ο updater, όταν πάω να τον ανοίξω κάνει crash. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Καλημέρα, Δεν βρήκα να το αναφέρετε οπότε το γράφω εδώ. Στο Hennessy από την προηγούμενη rom ακόμα, οπότε πάω να ανοίξω την εφαρμογή του updater αυτή κάνει crash. Αναβάθμιση έκανα μέσω του mail και όχι μέσω της εφαρμογής. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Δεν βρήκα να αναφέρεται κάπου, στο Hennessy υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την εφαρμογή Next SMS. Τα μηνύματα στέλνονται σε λάθος παραλήπτη αλλά και όταν λαμβάνονται δείχνουν λάθος αποστολέα. Στην Default εφαρμογή όλα πάνε καλά. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk