Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 137.
-
Μόλις δοκίμασα να την περάσω στο Hennessy αλλά νομίζω ότι κάτι πήγε λάθος. Καταρχάς έκανα πρώτα factory reset και μετά προχώρησα στην εγκατάσταση. Όταν όμως τελείωσε δεν είχα κάποια επιλογή για επανεκκίνηση, οπότε την έκανα χειροκίνητα με το κουμπί. Όταν άνοιξε το κινητό όμως δεν είδα ούτε το boot animation που επέλεξα ούτε κάποια διαφορά στο Hellas miui interface. Εν τέλη έκανα επαναφορά το nandroid backup. Έκανα κάτι λάθος ή υπάρχει bug σε όσα ανέφερα; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Καλησπέρα, μόλις έκανα εγκατάσταση στο κινητό μου ακολουθώντας την πρώτη μέθοδο που αναγράφεται στον οδηγό. Ενώ μου έδειξε ότι όλα πήγαν καλά, από τότε δεν ανοίγει το recovery. Για την ακρίβεια, ενώ προσπαθεί να το ανοίξει, μετά από λίγο κάνει πάλι reboot και ανοίγει το κινητό στην rom αντί του recovery. Δοκίμασα να μπω και με συνδυασμό κουμπιών αλλά τίποτα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
καλη τυχη σε ολους
-
Κοίτα και εγώ την φτηνή δοκίμασα αλλά όντως έχει μεγάλη διαφορά από την εργοστασιακή, αν χρειαστώ ξανά θα αγοράσω από το dragon-tt για να δοκιμάσω και από εκεί. Σε ότι αφορά το άνοιγμα όλα εξαρτώνται από τον μάστορα, αλλά αν πάρεις μαζί οθόνη και frame τότε πραγματικά είναι σαν καινούριο το κινητό από θέμα ποιότητας και δεν φαίνεται ότι ανοίχτηκε. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Οθόνη και touch είναι ενωμένα και πολύ δύσκολα αλλάζεις μόνο το τζαμακι. Όπως έχουν προτείνει και πολλοί άλλοι εδώ μέσα θα σου πω και εγώ να προβείς σε αγορά καινούργιας οθόνης και μάλιστα όχι από το Ali για να αποφύγεις τις απομιμήσεις. Το dragon-tt έχει αναφερθεί ότι έχει αυθεντικά ανταλλακτικά, αλλά προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
@gkalen το λεμε ειναι αλήθεια, αλλα μαλλον τα ματια μου δεν επεσαν σε καποια απάντηση επι του θέματος γιαυτό και επανήλθα. Ευχαριστώ για την ενημέρωση και sorry για την επανάληψη
-
Περάστηκε και στο Hennesy χωρίς κανένα περίεργο πρόβλημα εκτός απο το κλασσικό με τα διπλά μηνύματα, κάτι στο οποίο θα ήθελα μία διευκρίνιση παρακαλώ. Όταν έχω την default SMS εφαρμογή όλα πάνε καλά, μόλις βάζω κάποια άλλη σαν default ηια τα SMS τότε έρχονται διπλά, αυτό ξεκίνησε εδώ και 2-3 αναβαθμίσεις. Είναι θέμα της base rom ή με ένα factory reset θα στρώσει ?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από bzanios: “@PeterPanious Για τα SMS χρησιμοποιείς την εφαρμογή της xiaomi ή κάποια άλλη. Εγώ το θέμα με το SMS το είχα μόνο με εφαρμογή τρίτου. Μόλις χρησιμοποίησα του system το πρόβλημα σταμάτησε. Δες το...” Χρησιμοποίησα και την stock εφαρμογή και είχα το ίδιο θέμα. Λες να απεγκαταστησω την άλλη εφαρμογή; Πάντως εκκαθάριση δεδομένων έκανα και στις δύο. Edit: όταν απεγκατέστησα την Τρίτη εφαρμογή ( Next SMS) όντως δεν τα επερνα δύο φορές, μόλις την ξανά έβαλα άρχισαν πάλι να έρχοντα…
-
Θα επιβεβαιώσω ότι τα notification led δεν λειτουργούν στο Hennessy όπως και ότι το θέμα με τα διπλά SMS δεν διορθώθηκε. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Το καλώδιο που το είχα συνδεδεμένο ήταν αυτό της XIAOMI και επίσης όπως έγραψα το κινητό φόρτιζε, αλλά δεν το έδειχνε, καθώς όταν τελικά άνοιξε το ποσοστό της μπαταρίας είχε ανέβει. Οτι και να δοκίμασα είτε με τον φορτιστή συνδεδεμένο είτε όχι το κινητό δεν αντιδρούσε, μόνο σε recovery μπήκε και άνοιξε με ένα από restart. edit: βεβαια δοκίμασα και με άλλους φορτιστές αλλα είχε το ίδιο άκαρπο αποτέλεσμα.
-
Να αναφέρω και κάτι ακόμα που ίσως ταιριάζει με το θέμα, ή είναι για αλλού ( θα μου το υποσημάνουν οι mods φαντάζομαι ) Πριν λίγη ώρα το κινητό μου και ενώ είχε περίπου 20% μπαταρία έκλεισε μόνο του, ούτε άνοιγε αλλα και όταν έβαζα τον φορτιστή δεν εδειχνε οτι φορτίζει αλλα και σε υπολογιστή δεν έδειχνε να συνδέεται. Ευτυχώς άνοιξε σε recovery όπου και απλά έκανα reboot-> system και άνοιξε. Πρώτη φορά μου το εμφανίζει αυτό και υποθέτω οτι ίσως οφείλεται στην ROM γιαυτό και το αναφέρω εδω. ( επίσ…
-
Εδώ και τρεις μέρες που μπήκε σε δύο Hennessy παρατηρήθηκε το εξής bug. Κάθε μήνυμα που λαμβάνεται έρχεται δύο φορές, αυτό συμβαίνει και στα δύο κινητά και δοκιμάστηκε με την ενσωματωμενη εφαρμογή αλλά και με άλλες. Επίσης έγινε και ένα random reboot σε κατάσταση browsing, αυτό εμφανίστηκε μόνο σε ένα κινητό. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Καλή χρονιά και καλή επιτυχία. Ψήφος δόθηκε με όνομα : PeterPanius Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Όντως θα συμφωνήσω για την μέτρια ποιότητα κατασκευής. Αυτό που δείχνεις στις φωτογραφίες είναι κάτι που το έχουν εμφανίσει τρία διαφορετικά redmi note 3 που έχουν έρθει στα χέρια μου. Διορθώνεται εύκολα αν βγάλεις το καπάκι και το πιέσεις λίγο με τα χέρια σου μέχρι να έρθει στην αρχική θέση, μετά το ξανά κουμπωνεις με λίγη προσοχή. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk