Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 137.
-
Καλησπέρα, τελικά για το Hennessy θα προλάβετε να μας δώσετε σήμερα Xtrv η πάμε για αύριο? Ευχαριστώ Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Μόλις βρήκα κάτι που ίσως είναι bug. Ενώ είχα κλειστά τα δεδομένα ( και το κουμπί φαινόταν απενεργοποιημενο) είχα κανονικά σύνδεση και δεχομουν mail αλλά και έμπαινα κανονικά στο ίντερνετ. Έστρωσε μετά από επανεκκίνηση. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Χθες βράδυ βρήκα χρόνο και πέρασα την rom για Hennessy. Όλα καλά σε πτώτη εικόνα και δεν αντιμετώπισα κάποιο θέμα στην εγκατάσταση. Για άλλη μια φορά ευχαριστώ τον Γιώργο για τον κόπο του. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Έπειτα από μια βδομάδα περίπου με την 6.9.29, σε δύο συσκευές με Hennessy, πρέπει να σημειωθεί ότι η κατανάλωση μπαταρίας είναι λίγο αυξημένη συγκριτικά με την προηγούμενη rom(6.9.22) Δεν υπήρξαν κάποια drain ανεξηγητα(για παράδειγμα κατά την διάρκεια της νύχτας) , απλά κατά την χρήση του κινητού σε ίντερνετ και browse και ελαφρύ gaming η κατανάλωση ήταν λίγο χειρότερη. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Τρεις μέρες με την 6.9.22 στο Hennessy, τα προβλήματα με το drain εξαφανίστηκαν και η διαχείριση μπαταρίας είναι υπέροχη. Ενδεικτικά να αναφέρω ότι την διάρκεια της χθεσινής βραδιάς έπεσε μόνο 2%. Ότι διορθώθηκε ήταν σε σωστό δρόμο, ευχαριστώ. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από PeterPanious: “Αυτό που εννοούσα είναι όταν μας δίνεις το link για κατέβασμα, εκεί να βάζεις μια επισήμανση για τον ιδανικό τρόπο εγκατάστασης, clean install ή κανονική εγκατάσταση. Κακά τα ψέματα εδώ γίνεται λίγο χαμός με τις εκδόσεις των rom που υπάρχουν, συνεπώς είναι λογικό κάποιες σημαντικές πληροφορίες ” Μα αυτό που λες δεν εξαρτάται κατ`ανάγκη από την Ρομ του @gkalen αλλά και από ποια ρομ έρχεται ο καθένας σας. Και αυτό που λες είναι γενικοί κανόνες κ…
-
@gkalen ευχαριστώ για το βίντεο, αυτά τουλάχιστον σε εμένα ήταν γνωστά όμως. Αυτό που εννοούσα είναι όταν μας δίνεις το link για κατέβασμα, εκεί να βάζεις μια επισήμανση για τον ιδανικό τρόπο εγκατάστασης, clean install ή κανονική εγκατάσταση. Κακά τα ψέματα εδώ γίνεται λίγο χαμός με τις εκδόσεις των rom που υπάρχουν, συνεπώς είναι λογικό κάποιες σημαντικές πληροφορίες να χάνονται. ΥΓ Και μία πρόταση αν μου επιτρέπεις, ίσως θα ήταν καλό να υπάρχει ξεχωριστό θέμα για κάθε κινητό με βάση την έκδοσ…
-
Με την 9.8 παρατήρησα και εγώ κάποια drain με τυχαία εμφάνιση. Χθες έβαλα την 9.15 χωρίς clean install μιας και δεν είχα δει την πρόταση σου,μεχρι τωρα πάντως δεν έχω δει πρόβλημα drain. Όταν με το καλό βγάλεις την καινούργια πες μας και τον ιδανικό τρόπο εγκατάστασης για να έχουμε ασφαλή συμπεράσματα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Έτυχε χθες και άλλαξα το δικό μου ακουστικό. Η διαδικασία είναι αστεία μπορώ να σε βοηθήσω σε ότι θες αν σου κάνει προβλήματα από εδώ και πέρα. ( δεν έχει καλωδιοταινια στο ακουστικό πάντως και μιας και είναι κολλημένο στο frame δύσκολα κουνιεται από την θέση του) Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
[ROM- gkalen-ΜiUi8-6.8.25] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
ΜήνυμαΌλα καλά με την νέα rom. Το μόνο που αντιμετώπισα είναι ότι για κάποιο λόγο απενεργοποιηθηκε το tethering, το οποίο και ενεργοποιησα μέσω adb και του οδηγού που υπάρχει στο φορουμ. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
[ROM- gkalen-ΜiUi8-6.8.18] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
ΜήνυμαΣτο Hennessy υπάρχουν διάφορες στο θέμα της μπαταρίας σχετικά με την 6.8.11? Θα έλεγα ότι και εγώ βλέπω λίγο χειρότερη την μπαταρία και αναρωτιέμαι αν είναι θέμα κάτι μέσα στην rom η κάτι που δοκίμασες μιας και mpdecision στο Hennessy δεν παίζει, από όσο ξέρω. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
[ROM- gkalen-ΜiUi8-6.8.18] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
ΜήνυμαΜπήκε και δοκιμάζεται. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Από τις φωτογραφίες πάντως οι οθόνες με Frame που βάλαμε και οι δύο φαίνονται ίδιες. Υπάρχουν και λίγο διαφορετικές σε άλλα μαγαζιά. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Κοίτα και εδώ, Search results for: 'Redmi note 3 lcd screen frame' Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk