Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 137.
-
[ROM- gkalen-ΜiUi8-6.8.11] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
ΜήνυμαΜε την μέχρι τώρα χρήση παρατηρώ ότι το κινητό είναι πιο ελαφρύ στην λειτουργία, κάποια μικρά σκαλωματα έφυγαν και όλα γίνονται πιο smooth. Το δακτυλικο αποτύπωμα νομίζω ότι έγινε πιο γρήγορο επίσης. Για την μπαταρία δεν θα πω τίποτα αφού το ξέρει και ο ίδιος ότι είναι καλύτερη. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
[ROM- gkalen-ΜiUi8-6.8.11] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
ΜήνυμαΚατέβηκε εγκατασταθηκε και δοκιμάζεται. Για άλλη μια φορά ευχαριστώ, καλό τριήμερο σε όλους. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
[ROM- gkalen-ΜiUi8-6.8.4] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
ΜήνυμαΗ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας με την τελευταία αναβάθμιση, από όσες ρομ δοκίμασα. Κανένα πρόβλημα και από ταχύτητα όλα υπέροχα. Ευχαριστώ πολύ. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
[ROM- gkalen-ΜiUi8-6.8.4] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
ΜήνυμαΜας καταντησες ανυπομονους με τα διαμάντια σου Για Hennessy από αύριο να ελπίζουμε η θα πας για μπανακια? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
[ROM- gkalen-ΜiUi8-6.7.28] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
ΜήνυμαΣε όλες τις rom μόνο wipe dalvik & cache? Αυτό είναι κάτι ευχάριστο. Βάζω rom και επανέρχομαι με σχόλια, αν και ακούω τα καλύτερα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
[ROM- gkalen-ΜiUi8-6.7.21] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
ΜήνυμαΒρήκα λίγο χρόνο και έκανα τελικά και εγώ clean install. Το κινητό καμία σχέση με πριν που δεν είχα κάνει, τώρα είναι πραγματικά γρήγορο και βλέπω ουσιαστική διαφορά από τις άλλες rom. Ευχαριστώ πολύ για τον κόπο και την δουλειά σου Γιώργο. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
[ROM- gkalen-ΜiUi8-6.7.21] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
ΜήνυμαΕπειδή το έχω στα αγγλικά δεν το είχα δει μέχρι τώρα. Όντως οταν είναι στα ελληνικά crasharei το μενού του fingerprint. Επειδή τελικά το έβαλα μόνο με factory reset πάνω από την 14,ουτε εγώ έχω root explorer. Τέλος αυτό με την αργή φόρτιση μάλλον και εγώ το ένιωσα αλλά δεν θυμάμαι με ακρίβεια πόση ώρα ήθελε με άλλες rom. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
ΜήνυμαΔύο μέρες περίπου με την νέα rom. Όλα Οκ. Μάλλον λίγο καλύτερη από την προηγούμενη σε θέμα ταχύτητας και Ram. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ για την νέα rom,ανεφερες κάτι για factory reset στην συσκευή μας νομίζω; η να κάνω μόνο τα κλασσικά wipes? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
ΜήνυμαΒγήκε rom για το Hennessy για τους μη VIP και δεν την βρίσκω; βλέπω ότι την έχουν βάλει αρκετοί και αναρωτιέμαι. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
[ROM- gkalen-ΜiUi8-6.7.14] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
ΜήνυμαΠέρασαν 24 ώρες με την rom σου. Όλα καλά και τα Led notifications λειτουργούν κανονικά μετά από restore local backup. Περισσοτερα Μόλις την δοκιμάσω πιο πολύ. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
[ROM- gkalen-ΜiUi8-6.7.14] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
ΜήνυμαΚαλημέρα, μετά από μετάβαση από την GTV και τα απαραίτητα reset βέβαια, μπορούμε να κάνουμε restore τα cloud backup? Η να τα βάλω όλα από την αρχή; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Καλημέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την rom σου στο Hennessy. Η ενσωματωμένη λειτουργία data saver υπάρχει; είναι κάτι που λόγο κλειδώματος της εφαρμογής όπως μου είπαν λείπει από την gtv, ισχύει κάτι διαφορετικό στην δική σου ρομ; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Αν δεν εμπιστεύεσαι την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας, τότε γιατί την χρησιμοποιείς; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Για να δούμε οι άλλοι τι τιμή θα το βάλουν, εδώ φαίνεται τσιμπημενο. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Και τελωνείο να μπήκαν υπάρχουν δέματα που βρίσκονται εκεί 45+ μέρες. Επίσης σε περιπτώσεις όπως η δική μου που είναι πράγματα μικρής αξίας γιατί έχει κολλήσει εκεί και δεν προχωράει; Πιο πιθανό ακούγεται νομίζω το σενάριο ότι ξεχαστηκαν σε κάποιο αεροδρόμιο και η ημερομηνία άφιξης είναι πλασματικη. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Καλή τύχη λοιπόν, πες μας σε παρακαλώ από που το πηρες εσύ ώστε να μείνει και για μελλοντική χρήση. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk