Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 137.

• Σκέψου ότι και το κατάστημα ίσως να έκανε ένα έλεγχο όταν το προμηθευτηκε η πριν το πουλήσει. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Για να σας φύγει λίγο το άγχος, σε εμένα ο τεχνικός που πήγα μου ανέφερε ότι η διαδικασία ήταν συνηθισμένη και ίδια με πολλά άλλα τηλέφωνα. Μάλιστα μου τόνισε ότι αν δεν φοβόμουν ίσως να μπορούσα να την αλλάξω και εγώ μόνος μου. Συνεπώς για κάποιον έμπειρο μάλλον είναι υπόθεση ρουτίνας. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

PeterPanious - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Red21: “Ναι επιβεβαιωνω και εγω στον yeso, οπως και σε καποια αλλα κινεζομαγαζα.......περναει και πληρωμη μεσω paypal με τον προ καπιταλ κοντρολς παραδοσιακο τροπο,,,,,,χωρις balance και τραβωντας απο την καρτα!!” Για το yeso521 επιβεβαιωνω και εγώ, τα άλλα που αναφέρεις ποια είναι; Edit : πρίν 20 μέρες που πήρα από το yeso521 το έστειλε σε 24 ώρες. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• SAR για το redmi 3

PeterPanious - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Με όλη την παραπάνω συζήτηση μου δημιουργήθηκε η απορία για το πως γίνεται η μέτρηση του sar. Μπορεί να μας πει κάποιος κάτι; Αραγε δεν υπάρχει κάποιος φθηνος τρόπος ο οποίο έστω και με 5% απόκλιση να μας δίνει κάποιες τιμές; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Xiaomi MI Max configuration

PeterPanious - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Πρόσφατα φίλος μου έλεγε ότι ψάχνει ένα μεγάλο κινητό ( μεγαλύτερο από 5.5") αλλά να μην είναι ακριβό. Αυτό το αγοραστικό κοινό καλύπτει, ανθρώπους που θέλουν μεγάλη οθόνη αλλά δεν χρειάζονται πολύ δύναμη σε cpu, gpu. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Τριμερής Κλήση

PeterPanious - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Αλήθεια ποτέ χρησιμοποιείται και τι σημαίνει; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Γνωρίζει κανείς;;;

Μήνυμα

Το ίδιο και σε εμένα, εμφανίστηκε σε κάθε κλήση με την καινούργια rom, επειδή έχω αγγλικά μου γράφει "three way call". Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

Μήνυμα

Είναι κολλημένα, όπως μου έλεγε φίλος τεχνικός ξεκολαει αν θες αλλά μετά είναι πολύ πιθανό να μην μπορέσεις να τα ενώσεις με την απαραίτητη ακρίβεια μετά την αλλαγή, συνεπώς θα έχεις θέματα. Μάλλον αξίζει η αγορά lcd ολόκληρης με τα 22ευρω από ebay. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Την επωνυμία της επιχείρησης: Εxperts - Μobiles Την Διεύθυνσή της (URL): Experts - Mobiles Tι ακριβώς αγοράσατε: Service Κινητού Xiaomi ( αλλαγή σπασμένης οθόνης ) Την ημερομηνία αγοράς: - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 1 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 1 Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Τηλεφωνική μου επικοινωνια με το κατάστημα και συμφωνία αποστολής του κινητού μου ( το κινητό δεν ήταν αγορασμένο απ…

• Θα σου πρότεινα να ασχοληθείς μόνος σου και να αγοράσεις ανταλλακτικό από Online μαγαζί είτε μέσω ebay. ( το δικό μου παράδειγμα το αναφέρω παραπάνω). Όταν ασχολήθηκα να βρω κατάστημα το μόνο που κατάφερα είναι να τους το στείλω και αυτοί τελικά να μην μου το φτιάξουν, αν και έτσι είχαμε συννενοηθει, και ξοδεψα χωρίς λόγο χρήματα και χρόνο σε κουριερ. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Καλησπέρα, Καταρχάς θα πρέπει να γράφεις ελληνικά, σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ. Για το ξεκλείδωμα πρέπει να ακολουθήσεις την διαδικασία της πρώτης σελίδας. Όταν το ξεκλειδωσεις ρωτάς για τα υπόλοιπα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Και εγώ της nillkin με τα 9 δολάρια είχα και η μόνη διαφορά από ένα φτηνό που έχω τώρα μάλλον οι λιγότερες δαχτυλιες είναι. Τέλος πάντων, ας βρει οθόνη ο ts και μετά μιλάμε και για τα tempered. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Μετά από το δικό μου σπάσιμο και κάποιο ψάξιμο στο ίντερνετ αρχίζω να πιστεύω ότι και το tempered glass μόνο για γρατζουνιες όταν το έχεις στην τσέπη είναι. Ελπίζω κάποιους άλλους να τους έχει σώσει εμένα δεν με βοήθησε. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Στην δική μου περίπτωση την παρήγγειλα από το yeso521 στα 33$. Ήρθε σπίτι μου σε 13 μέρες και με 15 ευρώ την τοποθέτησε τεχνικός μέσα σε ένα απόγευμα. Σύνολο δηλαδή περίπου 50 ευρώ και 14 μέρες από την παραγγελία. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Security - permissions - autostart. Επειδή έχω αγγλικά στο κινητό δεν ξέρω πως τα έχουν μεταφράσει τα παιδιά, κανε ένα κόπο και ψάξε έτσι. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

PeterPanious - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από perpetas: “Το θέμα με το πληκτρολόγιο είναι bug ή λύνεται για κάποιο λόγο; Ενώ έχω επιλέξει το Swiftkey, μου εμφανίζει το Google και αναγκάζομαι και πάω και το αλλάζω κάθε φορά.” Θα πρέπει να βάλεις το SwiftKey να κάνει autostart σαν εφαρμογή, θα το βρεις στο μενού "security". Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Θα κατεβάσεις την developer rom και μέσω της εφαρμογής updater που έχει το κινητό σου θα την περάσεις, μετά ακολουθείς τον οδηγό. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Αν πήρες άδεια για ξεκλείδωμα είσαι Οκ σχετικά με την δήλωση του κινητού σου, αλλιώς όπως λέει ο οδηγός στην πρώτη σελίδα ναι θες developer rom. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Οι οδηγοί είναι πλήρεις θα έλεγα εγώ από την μεριά μου, αν καθισεις και τους διαβάσεις είναι πλήρως σαφές τι πρέπει να κάνεις νομίζω. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Όταν με το καλό φτάσεις στο βήμα 9 δεν θα κάνει log in αν δεν έχει πάρει δικαιώματα ξεκλείδωματος ο λογαριασμός και θα σταματήσει εκεί η διαδικασία. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk