Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 137.

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

PeterPanious - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Για cosmote στείλε 4G στο 1333 και θα σου ενεργοποιηθεί το 4G άμεσα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Οι 30 μέρες που αναφέρει στο αρχικό post πέρασαν; Πάντως και σε εμένα μου δείχνει έτοιμο για ξεκλείδωμα οποίας συσκευής συνδέσω, απλά ακόμα δεν πήρα στα χέρια μου δεύτερη συσκευή ώστε να δοκιμάσω. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Πέρα από τα ελληνικά έχεις κάποιες μικροβελτιωσεις αλλά το σημαντικότερο είναι ότι έχεις την καλύτερη κοινότητα για support σε περίπτωση προβλήματος. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Αν δεν έχεις κάνει αίτηση δεν γίνεται ξεκλείδωμα. Ακολούθησε την διαδικασία από την αρχή όπως γράφεται στο πρώτο post και μετά θα τρέξεις το unlock tool. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Αυτό που είχε αναφερθεί είναι ότι δεν έχουν συσκευή στα χέρια τους ώστε να προχωρήσουν την διαδικασία, μέχρι τότε δηλαδή θα κάνεις λιγάκι υπομονή. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Το ίδιο σου συμβαίνει σε όποια rom (τις ελληνικές εννοώ) δοκίμασες και ανεξάρτητα αν έκανες wipes? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Αν έχει περαστεί κανονικά το twrp τότε κάτι άλλο φταίει, δοκίμασες wipes? Πάντως αν πας σε official τότε ναι θα χαθεί και το ξεκλείδωμα και το custom recovery. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Όχι απλά δημιούργησαν και μια αγγλική σελίδα ξεκλείδωματος ώστε να μην ταλαιπωρειται ο κόσμος, αυτό ίσως σημαίνει ότι θα αρχίσουν να δίνουν και περισσότερες εγκρισεις ξεκλείδωματος. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Αν βγεί και σε καλή τιμουλα μάλλον θα κάνει θραύση, εφόσον βέβαια οι απαντήσεις του κολαρου πλησιάζουν και την πραγματικότητα.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Ούτε καν έτσι. Νομίζω με ζάρι γίνεται” Όσο τραγικό και να ακούγεται μάλλον έχεις απόλυτο δίκαιο. Παρόλα αυτά θα πρότεινα στον φίλο παραπάνω να προσπαθήσει να είναι όσο ποιο ενεργός μπορεί μπας και έχει κάποιο όφελος... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από s.s: “Με το μάτι κρίνετε αν κρατάει πολύ ή όχι; Το sot κοιτάμε κυρίως, πόσες ώρες ήταν ανοιχτά τα δεδομένα και τον χρόνο που πέρασε απ την τελευταία φόρτιση. Με δεδομένα ανοιχτά το sot μειώνεται κατά 2 με 3 ώρες σε σχέση με το Wi-Fi. Τέλος, σημαντικό ρόλο παίζουν και τα wakelocks. Γενικά, η αυτονομία του είναι πάρα πολύ καλή.” Νομίζω ότι έχει γίνει σαφές ότι μπορεί να κρατήσει και 8 ώρες sot εγώ απλά μετέφερα την εμπειρία από την καθημερινότητα μου ότι δηλαδή με WiFi ανοιχτό και dat…

• Από το όνομα της έκδοσης που έχεις βλέπω ότι δεν είναι η official αυτό φαίνεται από τα δύο 00. Αυτό που πρέπει να κάνεις έτσι και αλλιώς για να το ξεκλειδώσεις είναι να πας σε official developer. Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις την διαδικασία ώστε να είσαι έτοιμος για ξεκλείδωμα bootloader. Πληροφορίες για να περάσεις την developer θα βρεις και στο φόρουμ μας απλά λόγω κινητού δεν μπορώ να σου βάλω link. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Μήνυμα

Την ώρα που διάβαζα την απάντηση σου σκεφτόμουν το ακριβώς αντίθετο! Το θέμα είναι ότι όσο είναι καινούργιο το κινητό όλο και το σκαλιζουμε με αποτέλεσμα να τελειώνει η μπαταρία. Έχει όμως 2-3 μέρες που απλά το έχω για τηλέφωνο και κανένα SMS και έβγαλα χαλαρά 48 ώρες χωρίς φόρτιση. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Απλα φοβαμαι μην brickarei το τηλεφωνο ρε συ Αν καποιος μπορει να μου πει κατι ..... πιο συγκεκριμενο και ξεκελειδωσω και το δευτερο κινητο, τοτε ευχαριστως να δωσω τα στοιχει μου ωστε να ξεκλειδωσετε και οι υπολοιποι

• Μήπως δεν υπάρχει τελικά περιορισμός στα πόσα κινητά μπορεί να ξεκλειδώσει ένας λογαριασμός ? Βλέπω στην αρχική σελίδα τον admin να μας λέει οτι δίνεται η δυνατότητα ξεκλειδώματος μόνο σε μία συσκευή ανα 30 μέρες, ωστόσο μόλις τώρα έκανα log in στο unlock tool και βλέπω οτι είναι έτοιμο για να ξεκλειδώσει την όποια συσκευή συνδέσω ( no phone connected ) ενώ ξεκλείδωσα την δική μου πριν 10 μερες περίπου. Επειδή θα ήθελα να ξεκλειδώσω και μία δεύτερη συσκευή που έχω θα μου προτείνατε να δοκιμάσω ?…

• Κοίτα και εγώ υποθέσεις κάνω, προσωπικά ακολούθησα τις ίδιες οδηγίες με όλους εδώ μέσα και ενώ σε εμένα ξεκλειδωσε πολλοί ακόμα περιμένουν. Νομίζω ότι μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε ως προς τι θα επιταχύνει την διαδικασία εκτός και αν βρει κάποιος κάτι πιο χειροπιαστο και μας το πει. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Ο κλειδωμένος bootloader γίνεται για λόγους ασφαλείας. Ένας νέος λογαριασμός που δεν έχει κίνηση πιο πολύ παραπέμπει σε ένα τυχαίο άτομο πάρα σε έναν χρήστη που θέλει να ψαχτει με το κινητό του. Αυτή υποθέτω είναι η άποψη τους. Δεν νομίζω ότι επιδιώκουν σε κάτι ιδιαίτερο σε ότι αφορά την δραστηριότητα του κάθε χρήστη στο φόρουμ τους πάρα μερικά ουσιαστικά post και συμμετοχή σε κανένα διαγωνισμό ή σε κάποια ψηφοφορία. Τουλάχιστον από την ημέρα κατάθεσης της αίτησης και μέχρι την έγκριση της, μάλλ…

• Δεν ξέρω αν δεν το έγραψα καλά ώστε να γίνω κατανοητος αλλά εγώ στο SMS της επιβεβαίωσης κατά την διαδικασία της αίτησης αναφερόμουν. Αυτό είναι που κολλούσε σε κάποιους. Σε εσάς που αργεί η έγκριση δύο πράγματα μπορώ να φανταστώ ότι είτε δεν κάνατε καλή μετάφραση στα κινέζικα είτε δεν τους άρεσε η παρουσία σας στο forum τους. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

PeterPanious - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από ktsak: “Εχω ήδη ανοίξει εδώ θέμα και όλοι γραφουν εκει, αλλα δε βλέπω τους ιθυνοντες να συγκινούνται ........... ” Πάντως και εγώ εκεί είχα γράψει και μου ξεκλειδωσε στις 12 μέρες. Edit : Σε διπλανό thread πάντως φίλος έγραψε ότι με Internet Explorer του λειτούργησε η αίτηση ενώ με Chrome όχι. Όσοι έχετε προβλήματα με το SMS για δοκιμάστε λιγάκι. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Μήνυμα

Ξεκινας διάβασμα εδω: xiaomi-miui.gr/community/index…4%CE%BF%CF%85-Bootloader/ και εδώ: Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 Σε ότι φορά τα κινέζικα apps όσα δεν βγαίνουν τότε βάλτα σε ένα φάκελο να μην τα βλεπεις και σε ενοχλούνε. Το play store μπορείς να το βρείς στο κινέζικο store καποιες οδηγίες στα αγγλικα δες εδώ και εδώ