Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 490.
-
προβλημα με εγκατασταση ρομ
Μήνυμαtwrp : TWRP-3.2.3-1227-XIAOMI8SE-CN-wzsx150 εκανα φορματ data μετα ολα τα φορματ που κανουμε συνηθως εβαλα την ρομ στο κινητο φλασαρα και παλι αρχιζει σε fastboot mode τωρα πλεον πρεπει να φλασαρω παλι την fastboot rom china για να ζωντανεψει υπαρχει καποιο λαθος?
-
Μήνυμαεννοειται ολα τωρα κατεβασα παλι την ρομ μηπως κατι δεν ειχε παει καλα
-
Μήνυμασημερα εκανα unlock το κινητο εβaλα twrp φλασαρω ρομ και οταν κανω restart Μπαινει σε fastboot mode τι διαολο γινεται?
-
Κρατατε μικρό καλάθι και μη τρελενετε κόσμο Απλά δε γίνεται να καταστρέψει συσκευές
-
Γιατι τόσος ντόρος για ένα ποσταρισμα ενός admin από το ευρωπαϊκό φόρουμ ? Είπε επίσημα κάτι η εταιρεία?
-
Καλη τύχη σε όλους !!
-
mix 2 bootloop
ΜήνυμαΕπανέρχομαι Σε 3ο mix2 το ίδιο πρόβλημα
-
mix 2 bootloop
Μήνυμαtest point βλέπω και εγώ Δεν μπορώ να ανεβάσω τώρα screen shoot Αλλά έλεγε όχι δεν είναι ο λογαριασμός στο κινητό
-
mix 2 bootloop
ΜήνυμαΣτο 99 σταματάει
-
mix 2 bootloop
ΜήνυμαΝαι Δεν έχει μέσα λογαριασμό mi
-
mix 2 bootloop
ΜήνυμαΔοκιασα κινεζική ρομ και το miflashtoolpro δεν την περνάει καθόλου Οπότε μηδεν στο αποτέλεσμα
-
mix 2 bootloop
ΜήνυμαΟυτε με dev global εφτιαξε αυριο θα δοκιμασω την china rom
-
mix 2 bootloop
Μήνυμαμε stable Που δοκιμασα δεν εφτιαξε τωρα εβαλα να κατεβει η dev rom να δως μπας αλλαξει τιποτα
-
mix 2 bootloop
Μήνυμαφανταζομαι τον οδηγο απο recovery ε? χλωμο βεβαια το βλεπω γιατι και καλα με mi assinstance φλασαρα αλλα δεν εστρωσε οπως το φανταστηκα δεν εφτιαξε θα δοκιμασω να το γυρισω σε dev rom
-
mix 2 bootloop
Μήνυμαφιλου ειναι ρε συ εκανε απαναφορα ρυθμισεων για να το δωσει και εμεινε εκει ειναι κλειδωμενο !!
-
mix 2 bootloop
Μήνυμαυπαρχει λυση περα απο το ανοιγμα της συσκευης και testpoint? youtube.com/watch?time_continue=1&v=MYhYur76YRY locked bootloader!! δοκιμασα miassinstance αλλα τιποτα!
-
Σχετικά με τα Θέματα
ΜήνυμαΟταν πάω να κατεβάζω ένα θέμα μου βγάζει την παρακάτω εικόνα Πάω στις συνδεμένες συσκευές και τις έχω αφαιρέσει όλες. Το πρόβλημα μένει . Καμία ιδέα ?
-
Θέλω να κλειδωσω bootloader
Μήνυμαηρθε σήμερα το μι6 με unlock bootloader Με miflash βάζω fastboot ρομ Αλλά δεν κάνει τίποτα Τι χάνω ?
-
Θέλω να κλειδωσω bootloader
ΜήνυμαΗρθε σήμερα το κινητό με ξεκκειδωτο. θέλω να κλειδωσω αλλά με miflash δεν φλασαρει τηννfastboot rom Τι έχω χάσει όσο καιρό δεν είχα xiaomi
-
China rom σε global rom
Μήνυμαδεν το ειχα βρει νομιζω επρεπε να εινα καρφιτσωμενο σε καθε τοπικ κινητου