Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 490.
-
China rom σε global rom
Μήνυμαμετα απο τυρανια 2 ωρων και αφου επρεπε να περιμενω 72 για να κανω Unlock bootloader στο κινητο για να μπορεσω με Miflash να βαλω global rom επεσα πανω στο xiaomitool MEGA απο εκει και με απλο και ευκολο τροπο περασα την global πρεπει να ειναι ενεργο το usd debuging απο dev options
-
γενικα έχω διαπιστώσει θέματα με όλα τα κινητά xiaomi που έχω πάρει. Θέματα όσο αφορά σύνδεση με άλλες συσκευές Αυτό το κέντρο ασφαλείας είναι καταστροφή
-
προφανος και το έχω ενεργό αυτό Αλλά τίποτα
-
EKEI που δειχνεις ομως δεν υπαρχει η εφαρμογη του τηλεφωνου για τις κλησεις για να ενεργοποιηθει
-
οοοτε γενικό το πρόβλημα ;
-
εχω το miband 2 Όσο με την ελληνική εφαρμογή όσο και με αυτή που υπάρχει στο play store στο 90% των κλήσεων δεν νιώθει Υπάρχει λύση ; Έχει άλλος παρόμοιο θέμα ;
-
Παράθεση από ktsak: “Παράθεση από manwlis77: “καλημερα απο που να ψωνισω σε καλη τιμη σχετικα και εξασφαλιση οτι δεν θα εχω τελωνειο? ” Η απο ευρωπαικη αποθηκη, ή με τριγωνικη αγορα ....Εξαρταται που θα βρεις αυτο που ψαχνεις ..... ” ειχε αναφερθει πιο παλι καποια μαγαζια που εστλναν με τριγωνικη αποστολη και καποια σε alliexpres σε ενα απο αυτα τα μαγαζια θα ψαξω αυτο που ψαχνω
-
καλή τύχη παιδιά
-
αγορα xiaomi mi 5s
ΜήνυμαΠαράθεση από Panilion: “Προσοχη απο geekbuying. Παραγγειλα 2 mi5s με διαφορά 1 μερα το ενα απο το αλλο, και σε διαφορετικες διευθυνσεις, η αποστολη εγινε με τα γνωστα, gift +25$, αλλα μου τα τσιμπησε το τελωνειο και τα 2. :(( εχει τωρα 10 εργασιμες που περιμενω να δω την λυπητερη. ” το φενομενο είναι εκτεταμένο και δεν φταιει το κατάστημα