Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 490.
-
dev ελληνικη =============== Ιαν 26th 2017, 6:22pm =============== στειλε σε τσατ αν μπορεις για πιο αμεσα!
-
τωρα περασα κνεζικη dev και κλειδωσα bootloader μετα ξεκλειδωσα περασα twrp και τωρα φλασαρα και περιμενω να δω τι θα κανει ελπιζω να ξεκινησει με την ελληνικη dev! θελω να το δωσω σε φιλο =============== Ιαν 26th 2017, 6:13pm =============== και παλι στο λογοτυπο μενει στο λογοτυπο Mi δεν βγαζει κατω ρο σημα android
-
δοκιμαζω και λεω!! =============== Ιαν 26th 2017, 5:50pm =============== o bootloader ειναι Unlock τωρα εκανα hard reset απο twrp ασε να δω αλλα δυσκολ το εχω ξαναπαθει αλλα δεν θυμαμαι πως το ειχε ξεπερασει! =============== Ιαν 26th 2017, 5:58pm =============== τιποτα περναω κινεζικη ρομ να κανω παλι Unlock και ολα απο την αρχη
-
σκαλωσα!! περναω την ρομ δειχνει οτι την περασε αλλα μετα το reboot Μενει στο λογοτυπο Mi
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμακαλα νέα !!! Πέρασαν αγγλικό firmware TUTORIAL: Convert Xiaomi Huami Amazfit Smartwatch from Chinese to English firmware =============== Ιαν 5th 2017, 11:23pm =============== δοκιμαστηκε και είναι μία χαρά ο οδηγός Με προσοχή γιατί δεν υπάρχει οδηγός για unbrick αν κάτι πάει στραβά
-
Εχω ένα πρόβλημα και είμαι σίγουρος ότι φταίει το λογισμικό της xiaomi. Οταν με καλούν δεν βγάζει το ρολόϊ το ονομα τις επαφής . Στα sms το βγαζει. Έχω δοκιμάσει ότι μπορεί να σκεφτεί κάποιος . Με +30 μπροστά χωρίς +30 Με ονομα στα ελληνικά στα Λατινικά Τίποτα Έχω δώσει ότι δικαιώματα μπορεί να πάρει κάποια εφαρμογή από security center. Πόσο τραγικό η ναυαρχίδα της εταιρείας να μην δουλευει σωστά με το νο.1 gadget . Κάτι τέτοια κάνει και μας ξενερώνει Αυτό το security center είναι καταστροφή σκέ…
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμακολλησα το εκανα Update και τωρα γραφει unfortunately launcer has stop και κανω reboot απο adb και παλι το ιδιο =============== Δεκ 23rd 2016, 10:26am =============== Παράθεση από manwlis77: “κολλησα το εκανα Update και τωρα γραφει unfortunately launcer has stop και κανω reboot απο adb και παλι το ιδιο ” h η λυση στο προβλημα εινια η εξης χρειαζεται αποσυνδεση απο το κινητο unpair απο την εφαρμογη και το ρολοι κανει restore =============== Ιαν 2nd 2017, 6:26pm =============== μονο δύο το έχουμε …