Παράθεση από Octaviastikos: “Και με την 6.12.8 ακόμα πιο πολύ!!! Επίσης βγηκε ή πρώτη global!!! ” Eχεις λινκ δεν την βρισκω εδω en.miui.com/download-314.html
στα wipes δεν εβγαλε κανενα fail o bootloader δεν κλειδωσε τελικα οι ρομ περαστηκαν . δεν καταλαβα πως!! εκανα format data και μετα περασα twrp παλι και αμεσως φλασαριασμα ρομ στο ενα κινητο εβαλα dev και στο αλλο stable
ειχε νεκρωσει κανα 15λεπτο τελικα το ειδα σα 9008 και περναω fastboot rom αλλα ελληνικη δυσκολα δεν μπαινει με τιποτα αν το κλειδωσω θα μπορεσω να το κανω παλι Unlock με τον ιδιο λογαριασμο Mi? Η θα πρεπει να περιμενω ενα μηνα?
για το ενα τα πραματα εγιναν ασχημα εκλεισε στις συσκευες λεει η συσκευη usb δεναναγνωριζεται και ουτε με deep flash καλωδιο =============== Δεκ 3rd 2016, 12:40am =============== πιο πανω εχω βαλει φωτο που φενεται οτι ολοκληρωθηκε η εγκατασταση αλλα μετα δεν ανοοιγει
το εχω κανει ρε συ πολλες φορες σπαω το κεφαλι μου τι αλλο μπορει να ειναι αν κλειδωσω bootloader να τα κανω ολα απο την αρχη θα μπορω με τον ιδιο λογαριασμο να ξεκλειδωσω παλι?
τα εκανα αλλα δε βλεπω φως!! περνοντας την fastboot rom στο κινητο χωρις να επιλεξω wipe all + lock το κινητο ανοιγει με την κινεζικη αλλα εχει μεσα και τις ελληνικες εφαρμογες της ελληνικης ρομ =============== Δεκ 3rd 2016, 12:09am =============== εδω πρεπει να αλλαξω τιποτα? =============== Δεκ 3rd 2016, 12:12am =============== την περναει την ρομ αλλα δεν ανοιγει μενει στο λογοτυπο!!
δεν εχει κλειδωσει μιας και δοκιμαζω και βαζω και αλλα twrp εννοω με αλλη ημερομηνια δημιουγιας =============== Δεκ 2nd 2016, 11:58pm =============== εχει σημασια στο twrp mount εκει που λεει Mount system partition read only να ειναι η να μην ειναι τικαρισμενο?
εγω πιστευω οτι το θεμα διογκοθηκε αλλα ειναι υπάρχων και ειδικα την προπερασμενη εβδομαδα εγω παντως τωρα δεν αγοραζω μεχρι να ηρεμησει τελειως το πραμα ετσι και αλλιως τωρα οι αποστολες θα ειναι σα χελωνα λογω των χριστουγεννων