Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 490.
-
Προβλημα με εφαρμογη pebble
Μήνυμαεχω ενα ρολογακι pebble το θεμα μου εινια οτι μετα απο καποιο χρονικο διαστημα χανει την συνδεση ειμαι σιγουρος οτι φταιει το κεντρο ασφαλειας που κλεινει την εφαρμογη εχω κανει νομιζω ολες τις ρυθμισεις για να μην κλεινει η εφαρμογη αλλα δεν εχω αποτελεσμα καμια ιδεα?
-
σε mi4 για την ώρα δεν είδα κάποιο πρόβλημα
-
Ελληνικός οδηγός με σωστά βήματα στην περίπτωση που παραλάβουμε κινητό με ξεκλείδωτο Bootloader
Μήνυμαειχε stable 8.0.1.0 Δεν έκανα έλεγχο αν είναι unlock Απλά προσπάθησα να βάλω dev rom αλλά δεν είχα χρόνο Και λέω ας προσπαθήσω να βάλω twrp έτσι Και το πέρασε . Μετά το twrp δεν έβλεπε την εσωτερική sd του κινητού Έκανα delete data Πέρασα την ελληνική και όλα καλά για την ώρα
-
Ελληνικός οδηγός με σωστά βήματα στην περίπτωση που παραλάβουμε κινητό με ξεκλείδωτο Bootloader
Μήνυμαηρθε με stable 8.0.1.0 άρα πειραγμενη Update πέρασα και εχτες το φρέσκο Τρεις φορές έχω φλασαρει ήδη Μάλλον από εβδομάδα θα πάρω κάνα λάπτοπ και θα το εγκενιασω με το νοτε 4
-
Μήνυμαοχι δεν το έκανα Δεν έχω pc Μόλις βρω θα το κάνω
-
Μήνυμαεμενα ήρθε με ξεκλειδωτο bootloader το redmi note 4 Έχω βάλει twrp και την ελληνική ρομ Τι θέμα μπορεί να έχω ;
-
για redmi note 4 (nikel) ποτέ θα προλαβεις; Ή υπάρχει και δεν την είδα
-
εβαλα την 16.9.15 στο μι5 pro Πρώτη παρατήρηση Δεν έχει στις ρυθμίσεις του κέντρου ασφαλείας την επιλογή να το βγάλω off Δεν θέλω όλες αυτές τις ερωτήσεις να δώσω δικαίωμα εδώ και εκεί
-
εγω τωρα που δουλεύω κανονικά το κινητό αλλά όταν έβαλα την ρομ δεν το είχα περάσει Μπορώ τώρα ;
-
αυτο το clean zip το βάζει κανεις μόνο όταν έχει κάνει εγκατάσταση της ρομ και μετά από wipe ;
-
Μόνο εμένα ή ρομ δεν είχε μέσα το gmail ; Τι στο καλό
-
Το clean zip το φλασαρουμε οπότε να είναι ή μόνο μετά από wipe ; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
το clean zip είναι απαραίτητο να γίνει ;
-
Παράθεση από sokri_m: “@manwlis77 [STABLE][ROM-gkalen MiUiV8.x.x.x] THUNDER Stable Custom Roms ” ευχαριστω πολύ
-
Παράθεση από gkalen: “@manwlis77 Έχω βγάλει τη Stable για το Redmi3S Land .. Για Developer θα δούμε τη δευτέρα .. ” ευκολο το λινκ ; Δεν μπόρεσα να το βρω
-
για το redmi 3s θα την έχουμε ; Υπάρχει στο πρόγραμμα ;
-
μπαααααααααα!!!!!!
-
Βαριεμαι !!!!!! Αλλά ή προηγούμενη ήταν αισθητά πιο γρήγορη σε απόκριση σε κάθε πάτημα !!!!
-
για να γυρίσω στην προηγούμενη χρειάζεται clean install ; Ή προηγούμενη ήταν πιο σβελτη