Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 490.
-
τι ευχαριστεις ρε συ εμείς σας ευαχιστουμε για την δουλειά που κάνετε
-
σε mi5 ο miui browser είναι στα αγγλικά Μορεσα να κάνω install app εκτός play store ( την εφαρμογή videoder) Ή ρομ για την ώρα δεν έχει παρουσιάσει κάτι παράξενο από το πρωί που την έχω
-
Caller ID apps, δουλεύουν?
Μήνυμασε miui 8 και xiaomi mi5 δουλεύει κάνοντας ρυθμίσεις Δείτε τις εικόνες Κέντρο ασφαλείας}}}}}} εξοικ μπατ εφαρμογών}}}}}} επιλέγει το caller ID }}}} επιλέγει χωρίς περιορισμούς forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16708/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16707/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16709/
-
ευχαριστω πολυ παιδια!!
-
φοραω στο ΜΙ5 μου την 6.7.21 απο ευρωπαικο φορουμ μπορω να φλασαρω ελευεθρα την ελληνικη? πρεπει να προσεξω κατι η απλα την κατεβαζω και την φλασαρω?
-
στο mi5 είμαστε κομπλε ;
-
παιδια οποίος θέλει αναγκαστικά την 6.6.16 ας βάλει από το ευρωπαϊκό φόρουμ. Εγώ αυτή έχω βάλει χωρίς κανένα θέμα
-
δικιμασε να βάλεις από ευρωπαϊκό φόρουμ , εμένα μπήκε με την πρώτη και μετά από πάνω την ελληνική
-
στην ευρωπαϊκή φλασαρα τον su μετά και δεν έχει κανένα θέμα
-
εγω από εχτες σε μι5 έχω βάλει την 6.6.16 v8 Από ευρωπαϊκό φόρουμ Κανένα πρόβλημα δεν έχει μία χαρά μπαίνει. Οπότε το πρόβλημα αρχίζει στο μετέπειτα πείραγμα Χτε ταλεπωρηθηκα πολύ με την ελληνική που έκανε ρεσταρτ συνέχεια σε recovery. Κρέμασε το κινητό .
-
η ρομ έχει πρόβλημα Έβαλα από eu forum και μπήκε μία χαρά !!! Για mi5 λέω. Αλλά από eu δεν είναι root. Τι φλασαρω για root??
-
Παράθεση από manwlis77: “Ως VIP ηρθε μαιλ να βαλ.ω ένα άλλο recover. Το έβαλα έβαλα και την ρομ bootloop σε recovery . Απελπισια. Συσκευή mi5 κάποια λύση ; ” μπορει να βοηθήσει κάποιος; Δεν έχω και PC
-
Ως VIP ηρθε μαιλ να βαλ.ω ένα άλλο recover. Το έβαλα έβαλα και την ρομ bootloop σε recovery . Απελπισια. Συσκευή mi5 κάποια λύση ;
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
Μήνυμαse xiaomi mi5 δεν είναι ρουτ
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone