Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 490.
-
Μόλις την έβαλα Ελπίζω να στρώσει
-
Εβαλα στο redminote3 pro την 6.4.8 και από τότε τις πιο πολλές φορές που παταω το κεντρικό κουμπί έχω το παρακάτω forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12624/
-
Βλέπω στην ρομ κάτι πολύ αρνητικό Όταν π.χ. είμαι στον browser και με πάρει κάποιος τηλέφωνο δεν βγαίνει πάνω πανω η μπάρα με την απάντηση η απόρριψη. Αλλά φεύγει από τον browser και πάει σε foul screen η κλήση
-
Το πρόβλημα είναι το twrp 3.0.0r2 Και με την σημερινή ρομ όταν έχω αυτό δεν την βάζει. Μόλις έβαλα το 3.0.0 όλα καλά . Οπότε το έχω μέσα στο κινητό το παλιό και μόλις βάλω άλλη ρομ το ξαναφλασαρω το παλιό. Κατά τα άλλα για την ώρα η σημερινή ελληνική μία χαρά δείχνει Και ο αποθηκευτικός χώρος forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12230/
-
τωρα ρε συ έχω την 6.3.31 από ευρωπαϊκό φόρουμ. Να σου πω μου φενεται από το λίγο που το δουλεύω ότι είναι λιιιιιιιγο πιο καλό από ότι με την ελληνική. Αλλά ίσως είναι και ιδέα μου. Παντός στο άνοιγμα του κινητού είναι πιο καλά. Με ττην ελληνική σου έρθει στην κεντρική οθόνη θέλει κάνα λεπτά να πάρει μπρος
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από manwlis77: “δοκιμασα την 6.3.25 στο redmi3 και μπήκα σε bootloop ” Είχες κανένα μήνυμα λάθους στην εγκατάσταση ? ” οχι δεν έβγαλε μύνημα Νομίζω πήγε μόνο του σε restart όμως Την πέρασα μέσω twrp
-
δοκιμασα την 6.3.25 στο redmi3 και μπήκα σε bootloop
-
κομπλε τώρα σε redmi3