Θέλω να βάλω την ελληνική stable Αλλά βγάζει αυτό Την έχω κατεβάσει 2 φορές Μήπως έχει πρόβλημα το ζιπ; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/11888/
Καλησπέρα Φίλος έχει το redmi3 και έχει ρομ πειραγμενη από vickmall Πιο οδηγό ακολουθεί για να βάλει official κινας Θέλει να κάνει unlock Ευχαριστώ εκ των προτέρων
δεν έκανα swype Κατά την εγκατάσταση της ρομ το πέρασε Όταν bootare ήταν μέσα το su ...versteckter Inhalt... Την ρομ την έβαλα με καθαρή εγκατάσταση Κάνοντας όλα τα wipe εκτός internal sd
εγω σε redmi3 και περιμενοντας την ελληνικη εβαλα την ευρωπαικη. Το ρουτ μεσα απο το κεντρο ασφαλειας δεν παιζει ουτε στην ευρωπαικη ουτε στην κινεζικη Οποτε πατησα εκει που λεει να εγκαταστησει το root Αυριο την ελληνικη με καθαρη εγκατασταση
Παράθεση από zpaf: “Μάλλον ήρθε η ώρα να δοκιμασουμε την πρώτη ελληνική rom για το κινητό μας. a8201c0661b96d720772ac29727e3850.jpg Sent from my Redmi 3 using Tapatalk ” πως το περασες φιλε μου ; Εθμαι με dev κινεζικη και unlock !!
Παράθεση από avoulk: “Βγήκε dev ROM για εμάς! MIUI ROM for Redmi 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum ” σημερα το παρελαβα και εγω παω καρφι σε dev rom unlock κλπ και περιμενω να βγει η ελληνικη!!!
καλη τύχη Φυσικά mi5 αλλά αργότερα να πέσει λίγο ή τιμή XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool