Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 490.
-
Παράθεση από mouzi: “Παράθεση από manwlis77: “βαλε το root checker play.google.com/store/apps/details?id=com.joeykrim.rootcheck Τρέξτο. Μετά στο κέντρο ασφαλειας- δικαιώματα Ρουτ Και πες αν εκεί δείχνει την εφαρμογή με ένα διακόπτακι δίπλα ” no root ” οποτε είναι bug της Ρομ από την βάση της και όχι της ελληνικής. Μιας και στην ευρωπαϊκή είναι το ίδιο θέμα
-
Παράθεση από mouzi: “Άλλος ένας που ολοκλήρωσε με επιτυχία την διαδικασία. Άμα τα κάνετε όλα όπως λένε τα παιδιά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Και πριν πανικοβληθείτε απλά διαβάστε τις προηγούμενες σελίδες. Σίγουρα κάπου εκεί θα είναι. Ευχαριστώ για τον οδηγό και την βοήθεια. ” ΦΙΛΕ τσεκαρες εχει ροουτ εσενα μεσα απο το κεντρο ασφαλειας?
-
Dev rom και root
Μήνυμαoxi ρε συΠαράθεση: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10141/”
-
Dev rom και root
Μήνυμαρε την εικονα 1 που λες εμενα δεν μου βγαζει τιποτα δεν εχουν ρουτ γραφει
-
Dev rom και root
Μήνυμαδεν υπαρχει!!!!!
-
Dev rom και root
Μήνυμααυτη λεει οτι δεν εχω root
-
Dev rom και root
Μήνυμαπιστευω οτι η εφαρμογη αυτη δεν λεει σωστα!! για αλλη εφαρμογη λεει οτι δεν εχω διακαιωματα!!forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10138/
-
Dev rom και root
Μήνυμαδεν ςχω φλασαρε su Ξανά έκανα εγκατάσταση της Ρομ Με όλα μα όλα τα wipes ακόμα και wipe system και μετά πέρασα την Ρομ και μετά πάλι wipe Αφού τώρα έχω rexovery περασμένο πρέπει να κάνω την διαδιακασία που λέει το τοπικ ; Για να ξανακανω την διαδικασία πρέπει να βάλω πάλι official dev rom ;
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαμπορεις όμως να κανείς από το ίδιο id μια συσκευή unlock ανά ένα μήνα Αλλιώς δεν νομίζω να υπάρχει άλλο θέμα
-
Dev rom και root
Μήνυμαγια ριξτε μια μάτια στο θέμα που έχω Ελληνική dev rom και ρουτ