Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 490.
-
Παράθεση από ninjamoz: “το κινητο μου πως μπαινει σε fast boot. σβηστο παταω το κουμπι κατω μαζι με το κουμπι που ανοιγει και δεν κανει τιποτα. αν το κρατησω παραπανω δονειται και ανοιγει κανονικα ” πατας μαζί volume down +power button μόλις κάνει δόνηση αφήνεις το power και συνεχίζει να πατάς το volume down
-
εχει δοκιμασει κανεις σε redminote 3? εγω την εχω βαλει αλλα δεν ειναι ρουτ
-
+1 manwlis mathiou
-
μπράβο στους τυχερους!!!
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από annonnaki: “Παράθεση από manwlis77: “εμενα σημερα εγκρηθηκε αλλα ολα γινονται στην τυχη to tool που kanei unlock δεν βλεπει την συσκευη !!! εκανα δουλεια με αυτο τον τροπο!! Ξεκλείδωμα του Bootloader. ” Θυμάσαι από πότε εκκρεμούσε η αίτηση;Περιμένω για 2 συσκευές - λογαριασμούς (από 28/01) αλλά δεν έχει έρθει απάντηση (στο unlock tool βγάζει ότι δεν έχουν δικαίωμα ξεκλειδώματος). ” 21-1 ειχα κανει την αιτηση
-
δεν θα επρεπε να ειναι ρουτ?
-
γιατι ρε παιδιά στο redminote3 δεν είναι Ρουτ; Screenshot_2016_02_08_20_00_12_com_miui_security.png
-
σημερα έγινα unlock οπότε πέρασα την 6.1.21 dev rom του φόρουμ Αλλά δεν είναι Ρουτ ; Πρέπει να κάνω κάτι ; Τις dev rom τις ήξερα Ρουτ λοιπον ενω εχω περασει την 6.1.29 και στο μενου κεντρο ασφαλειας-υπαρχει η επιλογη δικαιωματα root οταν ανοιξω μια εφαρμογη που θελει root μεσα στο κεντρο ασφαλειας-προνομια ρουτ δεν υπαρχει ουτε η εφααρμογη που τα ζηταει ουτε βεβαια διακοπτακι που να ανοιγω τα δικαιωματα πιστευω να γινομαι σαφηςforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10077/forums.xiaomi-miui.g…
-
Παράθεση από ulysses21: “" fastboot flash recovery redminote3_twrp.img" Αυτό κάνε...το 2ο βήμα δλδ. ” C:\adb>fastboot flash recovery redminote3_twrp.img target reported max download size of 134217728 bytes sending 'recovery' (16376 KB)... OKAY [ 0.650s] writing 'recovery'... OKAY [ 0.344s] finished. total time: 0.994s αυτο μου βγαζει τωρα?